Προς το περιεχόμενο

petant

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

petant's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Αλλαξα browser και μου βγαλε την επιλογη που ψαχναμε- το wireless !!! Εβαλα τις ρυθμισεις οπως μου πες, δεν εγινε ομως τιποτα... Καμια αλλη ρυθμιση μηπως βλεπεις?
  2. Δυστιχως για καποιο λογο η επιλογη ''wireless'' λειπει απ τις επιλογες του ρουτερ μου και δε μπορω να κανω τις αλλαγες που μου ειπες. Εκανα restart, εκανα και reset αλλα τιποτα... Εξακολουθει να μην υπαρχει το δικτυο αυτο για τις συσκευες μου... Νομιζω καλυτερα να καλεσω εναν τεχνικο του ΟΤΕ να το δει... Οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..!
  3. Αυτες ειναι και οι επιλογες που μου βγαζει στο Access Managment... Βλεπεις τιποτα?
  4. Σου παραθετω ολες τις επιλογες που μου βγαζει... Αν μπορεις βοηθησε με λιγο ακομα, μπας και βγαλω ακρη. Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου!
  5. Ωραια, μπηκα στις ρυθμισεις... Απο κει και περα τι κανω?
  6. Φιλε μου, σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος σε τετοια θεματα... Πες μου πως μπαινω στο ρουτερ για αρχη, να δω αν μπορω να κανω τις ρυθμισεις που μου πες...
  7. Εχω εδω κι εναν χρονο συνδεση OTE CONN-X ,με το οποιο συνδεομουν σε Η.Υ, λαπτοπ και κινητο χωρις κανενα προβλημα με το wifi που διεθετε... Ξαφνικα απο χθες κι ενω συνδεομαι κανονικα στο Η.Υ, το λαπτοπ κ το κινητο δεν εντοπιζουν καν το wireless του δικτυου μου. Ακομα κι αν βαλω το κινητο πανω στο router δεν το εντοπιζει. Το ιδιο κ το λαπτοπ- πιανει ολα τα τριγυρω wifi εκτος απ το δικο μου. Γιατι συμβαινει κατι τετοιο? Υπαρχει καποια λυση?
  8. Εφτιαξε τελικα !!! Με εναν πολυ απλο τροπο... Απλα κουνησα το τονερ πολλες φορες..! Ευχαριστω για τις απαντησεις κ τον χρονο σας !!!
  9. 2 χρονια τωρα δεν ειχε παρουσιασει τετοιο προβλημα... Τωρα μου εμφανιζει μηνύματα ΚΑΙ πριν ΚΑΙ μετα την εκτυπωση... Τι μπορω να κανω?
  10. Εχω τον παραπανω εκτυπωτη και ενω εκτυπωνα κανονικα, ξαφνικα εδω κ 2 βδομαδες οταν παταω ''εκτυπωση'' μου εμφανιζει αυτα τα 2 μηνυματα μαζι στην οθονη. Η εκτυπωση γινεται εν τελει (πατωντας ''Proceed'' στο 1ο μηνυμα κ ''Επιστροφη τωρα'' στο 2ο), αλλα ετσι καθυστερω τουλαχιστον 15'' σε σχεση με πριν που εκτυπωνα κατευθείαν... Λογω της δουλειας μου, χρησιμοποιω καθημερινα τον εκτυπωτη κ για πολλες εκυπωσεις, οποτε χανω χρονο... Μηπως ξερετε πως θα το κανω, ωστε να μην εμφανιζονται αυτες οι ενδειξεις-μηνυματα κ να εκτυπωνω κανονικα?
  • Δημιουργία νέου...