Προς το περιεχόμενο

axouu

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    379
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.892 προβολές προφίλ

axouu's Achievements

  1. axouu

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Πέρασα πρόσφατα από την 124 ΚΒΕ (το μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης της αεροπορίας οπότε όλοι οι σμηνίτες περνάνε απο εκεί). Ναι είναι αλήθεια πως σου παίρνουν τα πάντα όταν μπαίνεις (μωρομάντηλα και καλά να μην τα πετάξεις στην τουαλέτα και την βουλώσεις, after shave, φάρμακα όπως ντεπόν κλπ. Και ναι είχα πάρει μαζί σαμπουάν σε διάφανο μπουκάλι γιατί δεν ήξερα πόσο χαζά άτομα θα έβρισκα όταν θα μου έψαχναν τα πράγματα. Και σου παίρνουν το κινητό με κάμερα εάν έχεις πάνω σου εκτός και εάν το περάσεις κρυφά.
  2. axouu

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    https://www.skroutz.gr/s/16723828/Xiaomi-Qin-1S-512MB-Yellow.html κάποιος που να έχει πάρει αυτό το κινητό για την θητεία του να μας πει εντυπώσεις; και εάν γίνεται τελικά να πάρει εφαρμογές
  3. axouu

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    το ίδιο ήθελα να μάθω και εγώ και είδα αρκετούς στο ίντερνετ να λένε πως ναι, δεν επιτρέπονται κινητά με κάμερα και είναι αυστηρός ο έλεγχος. θα ενημερωθείς από το ίδιο site στο "πληροφορίες για την κατάταξη μου" κανένα 1+ μήνα πριν μπεις. εγώ μπαίνω 20 Ιουλίου και μου έβγαλε πότε και που παρουσιάζομαι 35 μέρες πριν μπω. για την ώρα που πρέπει να παρουσιαστείς θα ενημερωθείς από το σημείωμα κατάταξης σου που πρέπει να το εκτυπώσεις, για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτό πρέπει να συνδεθείς στο site της στρατολογίας με τους κωδικούς του taxisnet σου.
  4. axouu

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ξέρουμε εάν η Δ' ΕΣΣΟ θα πάει Ιούλιο ή Αύγουστο;
  5. ούτε καν η προσπάθεια για παραγγελία αξίζει γιατί μετά θα έχει τηλέφωνα για άκυρο
  6. πιστεύω πως απλά θα τους πάρει το προσωπικό για αυτούς και τους φίλους τους και δεν θα φτάσουν στα χέρια άλλων
  7. Εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σας παίρνετε έναν omron διακόπτη που κάνει στο συγκεκριμένο και τον αλλάζετε με τον χαλασμένο, ένα roccat kone xtd που έχω μου κάνει double click μετά από 2.5 χρόνια χρήσης και σκοπεύω να προσπαθήσω να αλλάξω διακόπτη στο μέλλον.
  8. στο skroutz υπάρχουν αρκετές αρνητικές κριτικές οπότε προσοχή
  9. Επειδή αναζητώ και εγώ καρέκλα, υπάρχει κάποιος που έχει την Jarvfjallet από τα ΙΚΕΑ για να πει εντυπώσεις; Προσωπικά την βρήκα άνετη όταν την δοκίμασα ενώ η Markus για κάποιο λόγο με ενοχλούσε χαμηλά στη πλάτη.
  10. axouu

    [Free Game] Dirt Rally @ Steam

    φυσικά και υποστηρίζει
  11. axouu

    Paypal

    καλύτερα ψάξε το ίδιο αντικείμενο από πωλητή με αρκετές αξιολογήσεις για να μη κλαις τα λεφτά σου
  12. νομίζω πως την κάρτα στην τραβάει επειδή και καλά έκανες εγγραφή στις υπηρεσίες τους (ενώ σε έκαναν αυτοί) και πως το sms είναι μόνο για ενημέρωση της εγγραφής σου και το κόστος
  • Δημιουργία νέου...