gallikan
Members-
ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM
67 -
ΜΕΛΟΣ
-
ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Πληροφορίες προφίλ
-
Φύλο
Άνδρας
Ιστοσελίδα
-
Skype
nikos.gallikas
Πρόσφατες Επισκέψεις
1.906 προβολές προφίλ
gallikan's Achievements
-
HP 6300 SFF Desktop (Intel Core i5 3rd Gen/12 GB Ram/500 GB HDD
gallikan δημοσίευσε μια αγγελία στο Πλήρη Συστήματα
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/04/2024 10:31 μμ
- Πώληση
- ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ
Σε εξαιρετική κατάσταση με 12GB Ram και φρέσκια θερμαγώγιμη πάστα. Με 20€ εξτρά μπορεί να τοποθετηθεί SSD. Υπάρχει η δυνατότητα να δωθεί και με Win10 η Win 11 προεγκατεστημένα. Χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής: Inte core i5 3330 4 cores 4 Threads Ram: 12GB HD: 500GB (δυνατότητα για 128GB SSD +15€) Graphics: Intel HD Graphics 2500 Front USB:4xUSB 2.0 Rear USB: 2xUSB 2.0 & 4xUSB 3.0 Display: 1 x VGA / 1 x DP Ethernet: 1Gbps Όχι Ανταλλαγές90 €
-
Τωρα αν βαλεις στην εξισωση οτι δεν πρεπει να καταναλωνουμε και κοκκινο κρεας σε ποσοτητες θα πρεπει να κλεισουμε το τοπικ και να πεταξουμε τις ψησταριες.. 😀
-
Καλα αυτο νομιζω ειναι απολυτως κατανοητο Οποτε ξεπερναει κατα πολυ τα ορια της μεμβρανης με αποτελεσμα να περνανε ουσιες στο φαγητο; Αυτο δηλ το κανει ανθυγιεινο;
-
Τι παιζει με το ψησιμο σε μεμβρανη; Γιατι ειναι ανθυγιεινο;; Ειναι σαν να τηγανιζεται το κρεας στο δικο του λιπος; η απο πιθανον χημικα που αποβαλλει η μεμβρανη; Τι παιζει με κατι αλλες μεμβρανες που ειναι διατρητες;; Τα ιδια ισχυουν;
-
επισης αν δεν βιαζεσαι την James θα την βγαλει σιγουρα στα 450-480€ προσφορα προς το Πασχα. Δεν ξερω αν θα βγαλει 5-6 χρονια. Ξερω οτι υπαρχουν ανταλλακτικα και μαλιστα μπορεις να βρεις και Inox σχαρες για ευκολοτερο καθαρισμα. Σου παραθετω και μια απαντηση απο σε παρομοιο ερωτημα με το δικο σου απο group στο FB. έχω Weber Genesis Ε-330 & Jamestown Knox 3.2. Σπίτι και εξοχικό. Εννοείται πως είναι άλλη κατηγορία, καθώς η Weber ανεβάζει πιο γρήγορα θερμοκρασία, πιάνει μεγαλύτερη θερμοκρασία και είναι καλύτερη ως κατασκευή, αλλά έχει και τα 3πλάσια χρήματα. Το ψήσιμο στην Jamestown δεν είναι ομοιόμορφο όπως στην Weber. Αλλά πάλι θα την ξανά αγόραζα την Jamestown για 2η. Είναι ίσως η καλύτερη στα χρήματά της με πολύ καλή ποιότητα. Το μόνο που θα με προβλημάτιζε στην περίπτωσή σου είναι η εγγύηση, που στη Weber είναι άψογη. Αλλά και πάλι 200€, είναι διαφορά. Αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία, μια χαρά θα σου είναι και η Jamestown. Ξεκίνα από εκεί και στο μέλλον παίρνεις ακριβότερη όταν θα θελήσεις το κάτι παραπάνω… ότι θες ρώτα.
-
Την εχω εγω εδω και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Ψηνω παντα πανω σε μεμβρανη και εχει σημεια που ψηνει καλυτερα και σημεια που ψηνει πιο ηρεμα χωρις ομως αυτο να ειναι κατι που με προβληματισε. Την εχω για μετρια χρηση 1-2 φορες τον μηνα. Για σουβλα εκοψα αυτη που ειχα στην ψησταρια με καρβουνο και με το ιδιο μοτερ που ειχα στην ψησταρια με καρβουνο παιζει αψογα. Εχω φαει το καλυτερο ψημενο κοντοσουβλι και κοκορετσι της ζωης μου. Πληρης ελεγχος της θερμοκρασιας. Επισης το Τζαμι βοηθαει πολυ καθως δεν χρειαζεται να το ανοιγοκλεινεις συνεχεια. Για το ματι υπερυθρων δεν εχω αποψη καθως δεν το δοκιμασα ακομη. Υπαρχει και group στο FB που θα λυσεις πολλες αποριες. Ελπιζω να βοηθησα
-
antreas100 άφησε μία Θετική αξιολόγηση για τον gallikan
-
Ουτε και εγω αλλα ποσο να επηρεαζει; Προσωπικα δεν ψαχνω και το τελειο αρκει να κανω καλα την δουλεια μου.
-
Σου δίνει ομως πολύ καλή πληροφόρηση το τζαμι οταν κανεις σουβλα και γενικως αν υπαρχει δυνατοτητα να το εχεις καλο ειναι. Η καθαριοτητα ειναι το ευκολοτερο κομματι. Μεχρι και με υγρο για τα τζαμια καθαριζει.
-
Ακριβως. Ευτυχης κατοχος μιας Jamestown 4.2 εδω και 6 μηνες και το τζαμι ειναι φοβερο.. δεν χρειαζεται καθε 3 και λιγο να ανοιγεις καπακι αλλα θελει καλο καθαρισμα.