Προς το περιεχόμενο

johnsig

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

johnsig's Achievements

  1. Είχα και ακφετιέρα με θερμός και γυάλινη! Ενώ περίμενα αυτή με το θερμός να κρατάει τον καφέ ζεστό για περισσότερη ώρα, τελικά την πάτησα. Νομίζω ότι η γυάλινη αν έχεις ανοιχτό το μάτι τον κρατάει σε καλή θερμοκρασία. Επίσης, αυτή που είχα με το θερμός ήταν μια izzy η οποία μέσα σε ένα χρόνο χάλασε... :/
  2. Πετάω εκτάκτως για Δουβλίνο σε 1 εβδομάδα! Μπορείτε να προτείνετε κάποιο αξιοπρεπές hostel;
  3. Αν και λίγο καθυστερημένα, το τσέκαρα! Τα 126Α παίρνει, οπότε με καλύπτει η επιστροφή! Θα τον παραγγείλουμε σήμερα αύριο για να προλάβουμε και την προσφορά! Thanks για τη βοήθεια!
  4. Έχει κανείς πρόβλημα με το σήμα της Κοσμοτέ στην περιοχή της Καλλιθέας τις τελυταίες ημέρες??
  5. Ναι αν έρχεται πάνω κάτω το ίδιο θα προτιμήσω τα αυθεντικά, δεν θέλω να παίζω με καινούριο μηχάνημα, αν το είχα για πέταμα μπορεί και να έβαζα το πιο φθηνό τόνερ! Lord K ξέρεις αν τα τόνερ του M176n είναι όντως στην προσφορά?? Μην τον πάρω και μείνω με τη χαρά!
  6. Έχει ταξιδέψει κανείς με ellinair? είναι φάση ryanair?
  7. ups, FedEx και SpeedEx έχεις τσεκάρει; Από τιμές δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει γιατί εξαρτάται από το που ακριβώς θα πάνε τα δέματα και πόσο ζυγίζουν! Μπες στα site αυτών των τριών, σίγουρα θα βρεις κάποια που να σου κάνει
  8. Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Στο skroutz απ' ότι βλέπω τα αυθεντικά πάνε 46 ευρώ, αλλά είδα μια διαφήμιση ότι η hp κάνει επιστροφή χρημάτων όταν αγοράσεις τόνερ και διάβασα κάπου ότι τη βγάζει ψιλοσυχνά αυτή την προσφορά, οπότε λέω να αγοράζω 2-3 τονεράκια όταν θα έχει την προσφορά για να έχω να πορεύομαι μέχρι να την ξαναβγάλει. Κι αν δεν εχει προσφορά και ξεμείνω παίρνω συμβατό. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει βέβαια... Λες να μου βγάλει πρόβλημα?
  9. Έχει κανείς να μου προτείνει μαγαζιά με electro, trans και psychedelic μουσική;
  10. johnsig

    samsung j5 αξιζει?

    Πολύ κομπλέ για τα λεφτά του και έχει και καλές κάμερες! Αν το budget σου δεν πάει παραπάνω είναι καλή επιλογή
  11. Καλησπέρα, Είμαι στην αναζήτηση για πολυμηχάνημα για το σπίτι. Η γυναίκα μου είναι δασκάλα και επειδή στο σχολείο που δουλεύει λόγω περικοπής δαπανών τους έχουν βάλει όριο εκτυπώσεων αποφασίσαμε να πάρουμε ένα πολυμηχάνημα στο σπίτι για να βγάζει φωτοτυπίες. Οπότε κατά κύριο λόγο θα εκτυπώνει ασπρόμαυρες και όποτε χρειάζεται καμιά έγχρωμη. Γι' αυτό λέμε να πάμε σε laser για οικονομία! Κοιτάμε αυτόν, είναι ο πιο οικονομικός με βάση αυτά που θέλουμε και είδα ότι τον προτείνουν σε κάποιο άλλο thread! Υπάρχει κάποιος που να τον έχει να μου πει μια γνώμη πριν κάνω την αγορά?
  12. johnsig

    32'' TV Turbo X

    Δεν μου έχει τύχει ποτέ είναι η αλήθεια αλλά ίσως από την ημερομηνία παραγωγής να μπορεί να γίνει κάτι. Πίεσε το λιγάκι να δεις τι μπορείς να βγάλεις. Πάντως αν δεν σου την φτιάξουν με εγγύηση δεν νομίζω ότι αξίζει να πληρώσεις το 150άρι. Καλύτερα πάρε καινούρια (και φύλα αυτή τη φορά την απόδειξη σαν τα μάτια σου! ). Και η συμβουλή μου: Μακριά από turbo x!
  13. Καλά έκανες και ενημέρωσες για να το ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Σωστή η αντιμετώπιση της εταιρίας. Κι εγώ ψάχτηκα για ΟΤΕ TV αλλά ενημερώθηκα ότι κάνουν αύξηση 5€ το μήνα σε όλα τα πακέτα τους πράγμα που θεωρώ υπερβολικό κι έμεινα στη NOVA.
  14. johnsig

    Tabletακι περί τα 200 ευρώ!

    Εγώ θα πήγαινα στο samsung στη θέση σου γιατί η διαφορά στα λεφτά είναι μικρή κι εκτός από μεγαλύτερη RAM έχεις και την αξιοπιστία της samsung.
  15. Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα και για inkjet. Στα λεφτά που τον θέλεις έχει βγάλει η HP κάποια οικονομικά μοντέλα. Αγοράσαμε εμείς πρόσφατα για το γραφείο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω για τι χρήση τον θες αλλά μπορείς να τσεκάρεις Site: αυτόν εδώ που είναι σε πολύ καλή τιμή, είναι έγχρωμος κι έχει και wifi. Βέβαια αν θες μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης μπορείς να πας και σε κάτι Site: τέτοιο αλλά ανεβαίνει λίγο η τιμή.
  • Δημιουργία νέου...