Προς το περιεχόμενο

dimips

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.263
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.956 προβολές προφίλ

dimips's Achievements

  1. Ότι καινούργιο παίρνεις σε smart, καλύτερα να περνάς το λειτουργικό απ' αρχή. Γλιτώνεις πολλά search στο reddit για προβλήματα. Στα iPhone κατεβάζεις το ipsw και το περνάς μέσω itunes.
  2. Με cosmote δουλεόυν χωρίς να χρειαστεί να κάνει το οτιδήποτε το 4g/LTE και το voLTE. Δεν λειτουργούν το 5g , το voWIFI και το vo5g.
  3. Με υποκειμενικά κριτήρια ξεχωρίζω το μικρό μέγεθος, το πολύ μικρό βάρος, OLED οθόνη με calibration, τζακ, όλα τα Bluetooth codecs, αδιάβροχο, victus και ωραίο design το λευκό για να μη βάλεις ποτέ θήκη, μεγάλη μπαταρία, nfc, ψιλοκαθαρο android, 5g- wifi call- volte που λειτουργούν Ελλάδα, 320 ευρώ με τιμολόγιο.
  4. Κι εγώ το σκέφτομαι για το Xperia 10V. Αν τελικά καταλήξεις εκεί πες μας εντυπώσεις. Στο άσπρο χρώμα είναι πολύ στυλάτο. Τα έχει όλα εκτός από τον επεξεργαστή... Αυτή τη στιγμή έχω το pixel 2xl και απ' ότι καταλαβαίνω ο 695 είναι ίδιος σε επιδόσεις με αυτές του pixel 2xl του 2017, που αυτή τη στιγμή τον νιώθεις ότι ζοριζεται ακόμη και στο Google maps...
  5. Έχουμε το Star για ταινίες με διαφημίσεις. Τώρα ξεκινάει και ο παπακαλιάτης στο Mega.
  6. Ο λογαριασμός μου είναι στο ηλεκτρικό -278 ευρώ (τελευταίος εκκαθαριστικος) και στο αεριο -144 ευρώ ( τελευταίος εκκαθαριστικος). Πάντα οι καταναλώσεις μου ήταν κάτω των χρημάτων που δίνω μηνιαία για το κάθε ένα.
  7. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Αρα συνεχίζω κανονικά μέχρι να με ενημερώσουν ότι το κόβουν χωρίς φόβο. Μάλλον σκέφτηκαν ότι θα κάψω τώρα το χειμώνα οπότε θα ροκανίσουν αυτά που θα μου έδιναν απο την εκκαθάριση. Σου λέει γιατί να του κόψουμε το πρόγραμμα, να του δώσουμε 400 ευρώ και να πάει να τα δώσει σε άλλο πάροχο. Ας τα φάει σε εμάς. Πάλι κερδισμένοι θα βγούμε.
  8. Το πρόγραμμα ήταν το power home pack. Παραθέτω παρακάτω όρους και χρεώσεις. Το γραπτώς μάλλον το αποφεύγουν για να μπορούν να το κόψουν ή να το συνεχίζουν μέχρις ότου τους συμφέρει.
  9. Όχι. Μέχρι τις 500kwh. Αλλιώς η χρέωση πάει όπως φαίνεται στις εικόνες που επισυνάπτω. Μαζί και οι όροι για εκκαθάριση.
  10. Καλησπέρα και πάλι. Ειπα στη Ζενίθ οτι δεν με συμφέρει κάποιο πρόγραμμα της, και σήμερα με κάλεσε και μου είπε να συνεχίσω αυτο το συμβόλαιο που είχα εως το Δεκέμβριο και βλέπουμε. Το συμβόλαιο είναι 25 ευρώ το μήνα αέριο και 42 ηλεκτρικό με πάγια εντολή. Οι τιμές ειναι σταθερές. Για το ηλεκτρικό είναι 0.09 €/kwh. Για το αέριο είναι 0.04 €/kwh. Αυτη τη στιγμή λόγω τών χαμηλών καταναλώσεων μου χρωστάνε συνολικά 400 ευρώ βάσει και τών πιο πρόσφατων εκκαθαριστικών. Όταν τους είπα να κόψω την πάγια εντολή και να τρώω το υπόλοιπο μου είπαν δε γίνεται είναι προαπαιτούμενο. Εγώ υπέγραψα ότι στο τέλος του συμβολαίου θα γίνει εκκαθάριση. Τώρα μου είπαν συνεχίζει ως έχει αλλά δεν μου δίνουν κάτι γραπτώς. Από την εμπειρία σας Υπάρχει περίπτωση να τα χάσω αυτά τα λεφτά; Αρκετά καχύποπτος αλλά όποτε περνάω έξω από κάποιο κατάστημα παρόχου όλο φασαρίες έχει.
  11. Ναι σε προγράμματα με προπληρωμενες κιλοβατώρες και σταθερή τιμή. Έδινα 25 για αέριο και 42 για ρεύμα κάθε μήνα. Τώρα στην εκκαθάριση θα μου γυρίσουν 300 ευρώ περίπου. Θα δω και τον Ήρων, καλός φαίνεται, έχει και τα yellows απ οτι βλέπω. Ευχαριστώ.
  12. Ουσιαστικά επειδή απο το προηγούμενο συμβόλαιο που είχα, μου χρωστάνε 350 ευρώ καθώς δεν έπιασα τις κιλοβατώρες, είπα ας ειναι θα κάτσω ζενίθ μέχρι να τα φάω. Έχω μικρές καταναλώσεις και απ οτι είδα στο εξέλ δεν εχω τόσο μεγάλη διαφορά απ την καλύτερη προσφορά. Θα πάω μάλλον και σε ενα κατάστημα να μου τα εξηγήσουν καλύτερα. Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα. Μόλις μίλησα με ζενίθ στην οποία είχα ετήσιο συμβόλαιο με σταθερά 40ε το μηνα ρεύμα και 25 αέριο, το οποίο σήμερα έληξε. (Μεγαλο κριμα στην τσέπη) Μου είπε πως με συνεχίζουν αυτόματα στα power home basic για ρευμα, και στο gas home plus χωρίς τα 99ε συνδρομή του νέου 24μηνου συμβολαίου απ τη στιγμή που συνεχίζουμε απο μη εμπορικά διαθέσιμο πλέον συμβόλαιο. Δεν μου είπαν ότι χρειάζεται να υπογράψω κάτι. Να τους εμπιστευτώ ή να πάω να κάνω συμβόλαιο. Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ευχαριστώ
  14. Εντάξει βρε παιδιά, ότι πληρώνεις παίρνεις. Η πραγματική κατηγορία αξίας ενός προϊόντος είναι η ελάχιστη όταν βγαίνει στην καλύτερη προσφορά μείον το ΦΠΑ. Αυτή η Hisense που πήραμε 400€, αξίζει 300€ χωρίς το ΦΠΑ. Για 300 ευρώ πήρες το καλύτερο δυνατό σε 55ρα. Αν πάς να το συγκρίνεις με κάτι που με την ίδια λογική πάει στα 400-500 σίγουρα θα είναι χειρότερη. Από κει και πέρα πρέπει να αποδεχτούμε ότι το μάρκετινγκ όλων των εταιρειών έχει προβλέψει τα πάντα σε όλες τις κατηγορίες τιμών και είναι πιο έξυπνο από εμας. Η καλύτερη τηλεόραση που θα μπορούσε να πάρει κανείς στην προσφορά της media markt είναι η Sony 55" OLED XR-55A80J, που έβγαινε γύρω στο χιλιάρικο.
  • Δημιουργία νέου...