Προς το περιεχόμενο

GioMak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με GioMak

  • Ημερομηνία γέννησης 20/06/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

GioMak's Achievements

  1. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία,ευτυχία και ευημερία. Ό,τι επιθυμείτε να σας επιθυμεί.
  2. Χαρίζεται κωδικός 15 ευρώ για αγορές από την adidas. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.
  3. https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/ektuposi--melania/ektupotes/canon-selphy-square-qx10-black/1522041 Είναι πολύ καλή προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται.
  4. Κάποιος που να ενδιαφέρεται για να μην πεταχτούν;
  5. Χαρίζεται κωδικός cosmote dealsforyou που λήγει σήμερα 27/10.Έχει χρησιμοποιηθεί στα Goody's. Dm για όποιον ενδιαφέρεται.
  6. Σαν μέλος και εγώ του insomnia ήρθε η στιγμή να χαρίσω κάποια πραγματάκια σε όποιον πραγματικά τα χρειάζεται και θα χρησιμοποιηθούν καταλλήλως. 1.κουτί από Huawei Mate20 Pro με δύο θήκες, μία αδιάβροχη και μία θήκη ενισχυμένη. 2.κουτί από Huawei watch GT2 3. Ποντίκι που δεν λειτουργεί. 4. Ένα airpod στην θήκη του μάρκας του jumbo, λειτουργικό. 5.cover τιμονιού. 6.Αποκοδικοποιητής με το τηλεχειριστήριο μη λειτουργικός. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Περιοχή Κατερίνη και γύρω.
  7. Είναι θέμα γούστου το συγκεκριμένο design. Προσωπικά δεν με τρελαίνει. Όσο για τα χαρακτηριστικά του είναι όπως αναφέρεται ''ναυαρχίδα"
  8. Ούτως ή άλλως θα φας το πρόστιμο αν σε σταματήσουν γιατί δεν θα έχεις δίπλωμα. Το ενδεχόμενο να περιμένεις δεν παίζει έτσι; Ούτως ή άλλως θα φας το πρόστιμο αν σε σταματήσουν γιατί δεν θα έχεις δίπλωμα. Το ενδεχόμενο να περιμένεις δεν παίζει έτσι;
  9. GioMak

    Κτέο και πρόστιμο

    Όπως αναφέρει και ο κύριος πιο κάτω όλα είναι θέμα οδηγικής παιδείας και κατά πόσο σκέφτεσαι ότι το αυτοκίνητο ή η μηχανή σου ή οποιοδήποτε άλλο όχημα είναι δικά σου και πρέπει να τα σέβεσαι. Πάνω από όλα η ασφάλεια σου στον δρόμο. Αν όλοι είχαν σαν σκέψη αυτό δεν θα έβλεπες κινητή βόμβα στο δρόμο ποτέ. Ο καθένας λέει αφού με πάει καλό είναι. Το κακό δεν αργεί να γίνει όμως.
  10. Όσο κοστολογείς την ζωή σου τόσο πρέπει να κοστίζει και ο εξοπλισμός σου. Με την ασφάλεια δεν παίζουμε ποτέ.
  11. GioMak

    Photos of your moto

    Αγκαλιά με το μωρό! KTM DUKE 250cc. Η μικρή Δούκισσα.
  12. Σαν πρώτο αυτοκίνητο να φανταστείς είχα πάρει ένα smart for two 2002 πετρέλαιο και ακόμα είναι μέλος της οικογένειας γιατί βγήκε σκυλί. Είναι και η χρήση που το κάνεις. Για 30 χιλιόμετρα την ημέρα είναι ότι πρέπει. Άσε από οικονομία. Θα ξεχνάς να βάζεις πετρέλαιο. Με τα λεφτά που ανέφερες τώρα παίρνεις πιο καινούργιο. Αν δεν βιάζεσαι κιόλας θα πέσουν και άλλο οι τιμές γιατί πλησιάζουν τέλη κυκλοφορίας, αν και τα συγκεκριμένα δεν έχουν και πολλά τέλη.
  • Δημιουργία νέου...