Προς το περιεχόμενο

bluemike

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

bluemike's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. bluemike

    Εσπερινό λύκειο

    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Αρκετες με βοηθησαν σχετικα με το θεμα. Ακομη, με προβληματιζει το γεγονος οτι γενικα σε ολα τα γελ το συστημα εξετασεων δεν ειναι σταθερο και αλλαζει, αναλογα με τα κεφια της καθε κυβερνησης. Ειδικα, για τα π.εξεταζομενα μαθηματα, με την φυσικη και τα μαθηματικα ειμαι οκ. Με την εκθεση(Να ρωτησω και εδω, στην εκθεση περιεχονται και τα νεα ελληνικη με τις εκθεσεις που γραφουμε κτλ. και η λογοτεχνια;) ετσι κι ετσι. Και απο εκει που ειχαν την πληροφορικη το αλλαζουν και βαζουν χημεια . Δεν μπορω να πω οτι δεν τα καταφερνω, αλλα μου φαινεται σχετικα πιο δυσκολη σε συγκριση με τα αλλα και δεν εχει τοσο αμεση σχεση οσο εχει η πληροφορικη με την σχολη που θελω να περασω.
  2. bluemike

    Εσπερινό λύκειο

    Βασικά όχι οτι θα βγάλω τοσα μορια απο το εσπερινό, αλλά θα περάσω πιο εύκολα σε σχολή επειδή τα εσπερινα έχουν ειδικό ποσοστο (νμζ 1% επι των θέσεων της κάθε σχολης).
  3. bluemike

    Εσπερινό λύκειο

    Γεια σας παιδιά! Είμαι μαθητής της α λυκείου ενος προτύπου πειραματικού και επειδή βοηθαω τον πατερα μου στην ταβέρνα που έχει και είναι κάτι σαν δουλεια, και ξέρω οτι στα νυκτερινά λύκεια οι μαθητές παιρναν ποιο εύκολα σε σχολή σκέφτομαι να πάω... αλλά τα χω χαμένα. Καταρχήν, η Σχολη που θέλω να περάσω είναι πολυτεχνική με 18500+ μορια. Παρολο που θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο μαθητή, πιστεύω οτι δεν θα περάσω γιατί φοβάμαι τον εαυτό μου και δεν νμζ να είμαι και σε καλη ψυχική κατάσταση. Τα ερωτήματα μου λοιπον, είναι να πάω η όχι; Η τάξη πως θα είναι;Έχω ακούσει οτι είναι δύσκολο να κάνεις φίλους εκεί διότι δεν παν καν συνομιλικοι. Έχει τα ίδια μαθήματα με το γελ και το επίπεδο πως είναι συνήθως; Επιπρόσθετα, φοβάμαι το οτι δεν θα μου αρέσει και δεν θα μπορω να γυρίσω στο παλιό σχολείο, αλλά απο την άλλη, σκέφτομαι οτι θα έχω περισσότερο χρονο για εξωσχολικες δραστηριοτες και δεν θα περάσω απο το βάσανο των πανελληνίων.
  • Δημιουργία νέου...