Προς το περιεχόμενο

alarapit

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

168 προβολές προφίλ

alarapit's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους ,εδώ και 3 μήνες εχω πρόβλημα με το laptop μου acer aspire 5920g πιθανότατα είναι η κάρτα γραφικών.Είχα πάει για επισκευή το laptop και λογικά ο τύπος μου έψησε την κάρτα και δούλεψε για ένα 2μηνο-τρίμηνο. Θέλω να μου προτείνετε κάποιες κάρτες αν μπορείτε για αγορά ας είναι και μεταχειρησμένες αλλά να είναι οικονομικές όσο γίνεται. ευχαριστώ πολύ
  2. alarapit

    Περιτομή-κόστος

    Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και 12 ημέρες έκανα περιτομή και χαλινό μαζί. Την 3 η 4 μέρα μου έφυγε ένα ράμμα δίπλα στο χαλινό και μέχρι σημερα το σημείο αυτο δεν έχει κλείσει (βγάζει και ενα κίτρινο υγρό) σε σχέση με τα άλλα ράμματα τα οποία έχουν κλείσει. Ο ιατρός να τον κάνει ο Θεός ο οποίος δεν εμπιστεύομαι πλέον μου είπε οτι δεν μπορεί να κάνει ράμμα τώρα αλλα να το αφήσω να κλείσει μόνο του αλλα εδω και 2-3 μέρες μου φαίνεται ότι ανοίγει περισσότερο παρά κλείνει.Επίσης μεταξύ βαλανου-ραμμάτων υπάρχει ενα σωσίβιο το οποίο δεν ξέρω πότε θα φύγει.Βασικά με ανχώνει πάρα πολύ η πληγή και η ψυχολογία μου είναι χάλια χειρότερα δεν γίνεται,εχει δημιουργηθεί σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα η ξέρει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό το θέμα θα το εκτιμούσα.
  3. Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και 12 ημέρες έκανα περιτομή και χαλινό μαζί. Την 3 η 4 μέρα μου έφυγε ένα ράμμα δίπλα στο χαλινό και μέχρι σημερα το σημείο αυτο δεν έχει κλείσει (βγάζει και ενα κίτρινο υγρό) σε σχέση με τα άλλα ράμματα τα οποία έχουν κλείσει. Ο ιατρός να τον κάνει ο Θεός ο οποίος δεν εμπιστεύομαι πλέον μου είπε οτι δεν μπορεί να κάνει ράμμα τώρα αλλα να το αφήσω να κλείσει μόνο του αλλα εδω και 2-3 μέρες μου φαίνεται ότι ανοίγει περισσότερο παρά κλείνει.Επίσης μεταξύ βαλανου-ραμμάτων υπάρχει ενα σωσίβιο το οποίο δεν ξέρω πότε θα φύγει.Βασικά με ανχώνει πάρα πολύ η πληγή και η ψυχολογία μου είναι χάλια χειρότερα δεν γίνεται,εχει δημιουργηθεί σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα η ξέρει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό το θέμα θα το εκτιμούσα.
  • Δημιουργία νέου...