Προς το περιεχόμενο

ChubbyFatBoy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    161
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

555 προβολές προφίλ

ChubbyFatBoy's Achievements

  1. Ναι δεν θελω να βγω αλλο εκτος θεματος. Και εγω τα περισοτερα παιχνιδια αυτη τη στιγμη στα low τα παιζω γιατι η καρτα δεν ηταν ποτε "gaming" και πλεον ξεπερασμενη, αλλα τα textures τα σηκωνει ακομα στα high μια χαρα και συνηθως τα high ειναι mix 1k με 2k. ξεκολατε λιγο απο τα ολα στο Ultra ολα στο low και μαθετε να κανετε σωστα settings για να τρεχει καλυτερα το game + να κρατησει παραπανω η καρτα.
  2. Μια χαρα τα δειχνουν τα μαθηματικα. Απλα εβαλες λαθος test. 1k textures προσωπικα θα μου φαει γυρω στο 512mb 2k θα μου φαει 1-1.5gb και 4κ πανω apo 3gb μιας και η καρτα μου εχει 2gb δεν ειμαι σιγουρος. Το υπολοιπο ειναι αλλες ρυθμισεις. To προβλημα ειναι οτι το 2κ με το 4κ οπτικα εχει μηδαμινη διαφορα σε 1080p μονιτορ. 3gb σε 1440p δεν τρεχει ουτε minecraft... Μιλαω παντα μονο για textures οχι γενικα τις ρυθμισεις.
  3. Αν θες να βαζεις ultra textures (aka 4k textures) σε 1080p δικο σου προβλημα.
  4. 2gb vram για 1080p ειναι μια χαρα... Τα textures τρωνε την περισοτερη vram και αυτη τη στιγμη οι developers ακομα βγαζουν support για 1080p. 3gb ram ειναι καλα παραπανω θα ηταν καλυτερα αν θες dual monitor η να παρεις μια καλη οθονη με μεγαλυτερη αναλυση στο μελλον. Οσο για nvidia vs amd απο ελλαδα με την nvidia θα παρεις καλυτερο value for money αλλα κατασκευαστικα και σαν drivers η amd ειναι καλυτερη αυτη τη στιγμη. Τωρα οσο για ssd και games οταν τα games εχουν φτασει σε σημειο να εχουν μεγεθος 40-60gb ναι χρειαζεσε τον ssd για να παιξεις σαν ανθρωπος, δεν τον κανει απαραιτητο ακομα ομως.
  5. Ναι γιατι ειναι δυσκολο να δωσεις 100-200 ευρω να φτιαξεις ανατομικα μαξιλαρακια. Ανατομικα η καρεκλα βγαινει σε πολυ καλη ποιοτητα απλα δεν πληρωνεις 300-500 ευρω εξτρα για να μην κατσουν τα ροδακια και ο μηχανισμος. Το προβλημα ειναι οτι η καρεκλα βγαινει fix μονο για εσενα και ενα υψος γραφειου. Το καλο ειναι οτι δεν χαλαει γιατι ξαναφτιαχνεις τα μαξιλαρακια. Αρκει να βρεις σωστους ανθρωπους να γινει αυτο.
  6. Η απλα παω σε εναν μαραγκο και μια ραφτρα και τους βαζω να μου φτιαξουν καλουπι και μαξιλαρια με λιγοτερα λεφτα.
  7. Καλως η κακως το καθισιο ειναι επικινδυνο αθλημα και αυτο το κανει ακριβο. Προσωπικα απλα παω σε καρεκλες χωρις ροδακια και γλιτωνω αρκετα χρηματα απο εκει, μιας και το μονο που κανουν τα ροδακια ειναι να χαλανε το πατωμα και να μην μπορεις να κατσεις ανετα σε ωρες ησυχιας αμα εισαι σε πολυκατοικια, εφοσον δεν εχει βασεις κλπ κλπ. Αλλα δυσκολα βρισκεις καλη καρεκλα ετσι, ευτηχως ειμαι κοντος
  8. Μην παιζεις με την μεση σου... Θα δωσεις που θα δωσεις αρκετα λεφτα πηγαινε δοκιμασε ποια σου ειναι ανετη.
  9. Ερμ επειδη ανεφερε crossfire να θυμισω οτι δεν παιζει αυτο στην 1060. Σαφως ειναι καλυτερη απο 480.
  10. Απο τις καρτες γραφικων προτιμω asus αν και η sapphire εδω και αρκετα χρονια τα παει καλα με τις ati. Αλλα καλυτερα να πας σε 1060 με λιγοτερα λεφτα. Το τροφοδοτικο το καταλαβαινω για crossfire αλλα και παλι ειναι μεγαλο. Με 600w εισαι οκ.
  11. 1ον δεν εχεις βρει gtx 750 εχεις gtx 750 ti... 2ον δεν ξερουμε τι custom brand ειναι οι καρτες και ποσο τις εχουν κλοκαρει... Στα benchmarks σαν δυναμη η rx 460 ειναι καλυτερη απο gtx 750 Edit: Η συναρμολογηση οταν περνεις απο ενα καταστημα κομματια γινετε απο αυτους δωρεαν. Δεν καταλαβαινω γιατι ψαχνεις ετοιμο συστημα.
  12. http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp[]=3557&cmp[]=2825 not even close...
  13. Τους ποντους αυτους και τις δοσεις πολυ πιθανων να τους βρεις στην cosmodata πες της μπας και φτιαξει pc της προκοπης. Επειδη τους ιδιους ποντους περνει και ο αδερφος μου και μπορει να τους εξαργυρωσει σε cosmodata multirama και plaisio και προφανως η cosmodata ειναι η πιο κοντινη σε pc πλεον.
  14. Βασικα αυτα της corsair ειναι κλειστο συστημα εχουν την ιδια συντηρηση με αεροψυξη και απλα κοιτας για leaks. Αλλα ειναι αρκετα πιο θορυβωδη απο μια καλη αεροψυξη. Το τελευταιο που ποσταρα εχει 1400rpm και η υδροψυξη εχει 2500rpm
  • Δημιουργία νέου...