Προς το περιεχόμενο

m4b

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με m4b

  • Ημερομηνία γέννησης 24 Οκτωβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Bern

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.813 προβολές προφίλ

m4b's Achievements

  1. Πρέπει να μπεις στο Bios και να ελέγξεις αν έχει επιλογή από εκεί μέσα για το wake on lan. Αν δεν έχει, δεν υποστηρίζεται. Πάντως αν έχεις ανοίξει το RDP στο ιντερνέτ για να ελέγχεις εκτός σπιτιού το pc εκθέτεις τον υπολογιστή σου και την ασφάλεια το δικτύου σου σε κίνδυνο. Αν θέλεις να διαχειρίζεσαι το ρούτερ η το pc σου απομακρυσμένα, καλύτερα να βάλεις ένα πρόγραμμα σαν το TeamViewer και να διαχειρίζεσαι το εσωτερικό σου δίκτυο από εκεί. Άλλη λύση είναι το VPN αλλά εκεί πας σε άλλη κατηγορία.
  2. m4b

    πρόβλημα με updates στα windows 10

    Ποιο μοντέλο tablet έχεις;
  3. m4b

    windows 10 με gigabyte μητρική και ssd

    https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/windows-10-cmpxchg16b-compareexchange128-issue-on/30d8ba2b-f2ac-453d-84cd-1ea446dd05ec?auth=1 follow the above.
  4. Αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ. Εδώ Ελβετία όλοι whatsup χρησιμοποιούν.
  5. m4b

    Boot camp and windows XP

    Καλησπέρα φίλε μου. Μετά την έκδοση 3.3 δεν υποστηρίζονται τα Windows XP σύμφωνα με αυτό εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Boot_Camp_%28software%29
  6. Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για laptop που θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές Autocad και render σε 3D Studio Max καθώς και άλλα σχεδιαστικά προγραμματα. Το budget είναι μέχρι 750 €. Τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ!
  7. Κάτοχος και εγώ από Οκτώβριο. Κανένα πρόβλημα ποτέ με όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω! Βέβαια πάντα είχα stock rom, δεν πειραματίστηκα με custom. Άψογο τηλέφωνο! Δεν θα αλλάξω για το 2 όμως όσο καλό και να ναι. Ίσως στο 3.
  8. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.
  9. http://www.gsmarena.com/joe_belfiore_windows_10_update_for_512mb_phones_in_the_works-news-11121.php
  10. Πάντως κάτι είχα διαβάσει ότι θα συνεχιστεί το invite για το two. Δυστυχώς. Πηγή: http://www.androidpit.com/oneplus-two-release-date-news-specs-features
  11. Και εγώ της γνώμης είμαι ότι θα είναι για internet of things κλπ.
  12. Και εγώ νομίζω προς συνδρομητικό μοντέλο θα πάει. Δεν είναι απαραίτητα κακό. Ειδικά αν είναι χαμηλές οι τιμές.
  • Δημιουργία νέου...