Προς το περιεχόμενο

Platini_Athens

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    577
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.704 προβολές προφίλ

Platini_Athens's Achievements

  1. Platini_Athens

    EA Sports FC 24 [PC]

    OXI 100αρα χαλκος εδω. Αλλα ο φιλος μου που εχει οπτικη ινα μια απο τα ιδια βιωνει στο κο οπ που παιζουμε μαζι. Εμεις βεβαια παιζουμε με το vsync ON in game διαφορετικα εχω πολυ στατερινγκ πως λεγεται. Τωρα φεραμε κοντρα σε 2 Ιταλους ενα 3-3... μετριοι παιχτες ντιβ 3 (34 νικες 34 ηττες) και επαιζαν σαν μανιακοι! Δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι συμβαινει.... πηγαινουν/τρεχουν πιο γρηγορα απο την πασα/μπαλα. ΟΚ μπορει να ειναι καλοι παιχτες σε ατομικο επιπεδο (να εχουν παρει τη ντιβ 1 ξερω γω). Εγω ειμαι ντιβ 3 προς 2 και ο φιλος μου απλα δεν ασχολειται με 1vs1.
  2. Platini_Athens

    EA Sports FC 24 [PC]

    Παρατηρησεις ονλαιν στο κο οπ. Χανουμε ή φερνουμε Χ κοντρα σε μετριους οπως και κακους παιχτες... οι οποιοι ομως εναντιον μας φαινονται απιστευτα μπουσταρισμενοι και παιζουν σα μανιακοι. Μιλαμε τωρα αντιπαλοι με 20 ηττες παραπανω απο νικες. Σε αυτο το σημειο θα πω οτι θα ηταν ωραιο να μπορουσαμε να βλεπουμε στατιστικα στο co op οσον αφορα τον συμπαιχτη μας. Δλδ να σου βγαζε στο ημιχρονο οπως και στο τελος ποσα σουτ, ασιστ, λαθη κλπ εκανε ο κο οπ παρτνερ σε σχεση με σενα.
  3. Platini_Athens

    EA Sports FC 24 [PC]

    Δεν ειναι μονο οτι πιεζουν ψηλα και ασφυκτικα ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ λες και εχουν νεφτι στον κωλο τους.... ειναι οτι καθε μπαλια καταληγει στα ποδια τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! Οκ αυτο που λες θα το δω.... ομως μηπως παιζουν και ουλτρα ατακ μαζι; Οι παιχτες τους ειναι παντα στο σωστο σημειο να υποδεχτουν την πασα και παντα ενα βημα μπροστα απο μας γενικα σε αμυνα και επιθεση. Κι ενα αλλο ακομα, δεν τους παιρνεις τη μπαλα ουτε με αιτηση. Κολλαει η μπαλα πανω τους και ντριμπλαρουν/γλυστρανε σαν χελια Στο κο οπ η λαλακια ειναι οτι δεν σου δινει παντα εγκαιρως παιχτη ή καλυτερα αργει να σου δωσει ενω πατας ομως το LB και κανεις και τον δεξι μοχλο προς την αντιστοιχη κατευθυνση.
  4. Platini_Athens

    EA Sports FC 24 [PC]

    Eχει να προτεινει καποιος ειδικος, στο απλο seasons, πως να παιξεις κοντρα σε καλο αντιπαλο που παιζει κονσταντ πρεσουρ; Ειναι συνδυασμος κονσταντ πρεσουρ και ultra attack ολο αυτο; Νομιζω οτι ολοι ετσι παιζουν με το σκεπτικο να βαλουν ΠΟΛΛΑ γκολ μεχρι να κουραστουν και μετα κανουν αλλαγες και παιζουν αμυνα κατενατσιο. Αντε βγαλτα μετα εσυ. Εχει κατι καλους χειριστες οι οποιοι το υπηρετουν πολυ καλα αυτο το εξπλοιτ. Προς το παρον ΟΚ εχω φτασει ντιβ 3 και εχω παρει τα 3 πρωτα κυπελλα παιζοντας μπαλανς μενταλιτι. Οι αντιπαλοι μου κουραζονται κι ακομα αν προηγουνται με 2 γκολ ... καταρρεουν και χανουν.
  5. Platini_Athens

    EA Sports FC 24 [PC]

    Eνταξει το gaming ειναι η πιο φτηνη μορφη διασκεδασης. Προσωπικα με αυτο ασχολουμαι (ΟΧΙ FUT) ΜΟΝΟ (καθε χρονο και λιγοτερο) και το μοναδικο εξοδο ειναι τα 48 ευρω (σιγα το ποσο) που δωσαμε για το ''κλειδι''. Ευτυχως ΔΕΝ προχωρησα στην αγορα κονσολας ή νεου PC (λογω αρχαιου pc) γι αυτο το παιχνιδι (κατεμε δεν αξιζει και μπορω να ζησω και χωρις αυτο εννοειται) ... τοτε ναι σιγουρα θα κλαιγα τα λεφτα μου τωρα. Συμφωνω μαζι σου ομως... αν και ακουγεται λιγο υπερβολικο. Περισσοτερο για μενα ειναι ο χρονος που πρεπει να αφιερωσει καποιος για να δει προκοπη ονλαιν, οχι η τιμη του.
  6. Platini_Athens

    EA Sports FC 24 [PC]

    Δλδ; Τι σημαινει αυτο;
  7. Platini_Athens

    EA Sports FC 24 [PC]

    Ναι ναι θα παιξεις πιστευω ..... εγω ηδη εχω φτασει dev 8. Καλα μιλαμε παιζω με κατι παιχταραδες (ενταξει πρεπει να τους τρεχει τελεια το παιχνιδι κι ολας). Κοιτα εγω εχω αρχαια CPU i5 2500K....ζοριζεται, 16 RAM και GPU RX 580 8G. Στο 23 γονατιζει...σερνεται.... σε αυτο το παλευει αρκετα. Τωρα ΑΝ στρωσει λιγο ακομα οταν βγει το κανονικο.... ξερω γω (δε νομιζω να δω διαφορα)....μακαρι βεβαια.... απο την αλλη σκεφτομαι μηπως στησω νεο πισακι ή το πολυ πολυ θα παμε με τον φιλο που παιζουμε κο οπ σε κονσολα 1η φορα στα χρονικα (δεν ειχαμε ποτε).
  8. Platini_Athens

    FIFA 23 [PC]

    Uninstall το ΜΠΙΠρδελοοοοοο (ηδονη!!!!) ΜΑΣ ΜΠΙΠσες στο στατερινγκ ενα χρονοοοοοοο!!!!!! 😂
  9. Platini_Athens

    EA Sports FC 24 [PC]

    Εδωσα 4 ευρω για να δω ΑΝ θα τρεχει στο αρχαιο πισι μου και μπορω να πω οτι ειναι optimized σε σχεση με το 23. Εχει αρκετες επιλογες στα settings να βαλεις LOW πχ στους οπαδους στις κερκιδες. Μοιαζει αρκετα με το 23 απλα ειναι ενα δυο τσακ πιο πλουσιο στις κινησεις οπως και στο οτι νιωθεις τη μπαλα να φευγει απο τα ποδια σου (εκτος ΑΝ συμβαινει λογω του οτι εχω ενεργοποιησει in game το vsync (εχει κι απο αυτο στις επιλογες)). Γενικα φαινεται πιο SOLID (στα θετικα). Θα επανελθω αφου ασχοληθω περισσοτερο.
  10. Platini_Athens

    eFootball 2023

    Κατεβαζω το 24.... πως το βλεπετε γενικα σε σχεση με το φιφα 23; Επισης εχει διαφορα στο gameplay με το efootball23; To ονλαιν μας ενδιαφερει περισσοτερο. Μπορει καποιος να παιξει 1vs1 καθως και co op; Υπαρχουν αυτα τα 2 modes; Στο 23 νομιζω στην αρχη δεν υπηρχαν ...
  11. Platini_Athens

    FIFA 23 [PC]

    Οπως και στο 22 δε μπορουσα να σωσω τα συστηματα και τις θεσεις των παιχτων (μου τα αλλαζει συνεχεια και με τις παυσεις που δε φτανουν κι ολας ειναι δυσκολο οταν παιζεις ονλαιν) ετσι συμβαινει και στο 23. Ειναι μπαγκ απ οτι διαβαζω αλλα δεν εχω βγαλει ακρη πως διορθωνεται. Yπαρχει καποια λυση (στο PC τουλαχιστον);
  12. Platini_Athens

    FIFA 23 [PC]

    Nαι το Χ για ορθιο τακλιν. Καποιες φορες ομως ειναι αρκετο και μονο το LT. Εγω τα παταω ασυναισθητα ...συνδιασμους LT μαζι με Α.... θα το βρεις. Θελει καλο συγχρονισμο. Γενικα να τους αφηνεις να πεφτουν πανω σου. Να μαρκαρεις πηγαινοντας ΚΑΙ προς τα πισω και ξαφνικα την καταλληλη στιγμη να πηγαινεις μπροστα.
  13. Platini_Athens

    FIFA 23 [PC]

    Στο φιφα, ονλαιν, η αμυνα ειναι τακτικαλ. Πατας RB και ερχεται βοηθεια στο μαρκαρισμα και με το Α οπως και με το LT κανεις αμυνα με τον παιχτη που ελεγχεις εσυ. Την καταλληλη στιγμη πατας Χ (η το Β αναλογα αν τα εχεις αλλαξει) και κλεβεις τη μπαλα. Βεβαια εχει και τα καστομ τακτικς οπου εκει μπορεις να κανεις την αμυνα πολυ πιεστικη (να πεφτουν και 3 πανω στον αντιπαλο). Πλεον ομως το σταμινα πεφτει (οχι οτι εχει καμια σημασια ακομα αυτο φιφα) αρκετα και η ομαδα αρχιζει να σερνεται. Ολοι προσπαθουν να βαλουν πολλα γκολ (αντε βγαλτα μετα) και παιζουν με τη σεντρα μανιασμενα. Οι αλλαγες εχουν αυξηθειο οποτε παραμενει ο μη φυσιολογικος ρυθμος σε καθε αγωνα. Σε καποια ματς περνανε απο μεσα σου οι αντιπαλοι και σου κλεβουν τη μπαλα (σαν να μην υπαρχεις).
  14. Platini_Athens

    FIFA 23 [PC]

    Αnti cheat και 2 αυγα Τουρκιας! Παιζω τελικο κυπελλου φουλ constant pressure ( η μονη λυση) και νικαω με 2 γκολ διαφορα εναν πολυ καλο παιχτη. Ταχυτατος και με καλο χειρισμο. Στο 87 κουιταρει... και φυσικα ο αγωνας ΔΕΝ μετρησε ποτε. Για αλλη μια χρονια στο πισι το προιον ερχεται το χρονικο εκεινο σημειο που γινεται απαραδεκτο. Ενα ποδοσφαιρακι χωρις τσιτ και χωρις να μεροληπτει (ονλαιν παντα) ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
  • Δημιουργία νέου...