Προς το περιεχόμενο

akisPERGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με akisPERGR

  • Ημερομηνία γέννησης 13/09/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

980 προβολές προφίλ

akisPERGR's Achievements

  1. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    Tom cococha diamond- al ajamy 22mm- taori με αυτην την σειρα.
  2. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    Ναι παω εγω τίποτα ιδιαίτερο λίγο πιο κάτω απο πυραμιδες η ποιότητα, τώρα για τα υπόλοιπα τα 3 καλύτερα είναι qassabah al waha blue sky με την σειρα που τα έβαλα, ναι του εχαμπ είναι 5 ευρω ξεκινάει ο απλός.
  3. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    Χρονια πολλα σε ολους μαγκες, ανοιξε καινουργιο μαγαζι με καλο ναργιλε και πανορμου να ξερετε μπορουμε να κανονισουμε κανα μεετινγ.... μεγια και ο ναργιλες σου φιλε.
  4. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    Nαι el badia, και στην καλυτερη τιμη και τσαμπα μεταφορικα και ολα κουλ... αν παρεις πες μου γιατι θα ηθελα να κολλησω και εγω κατι πραγματα στην παραγγελεια
  5. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    Starbuzz έχω τον carbine και σκοτώνει... Ρυθμιζόμενο diffuser πολύ δετος δεν χάνει απο πουθενά είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Wookah έκανα οπότε έχω αποψηη για το πως τραβάει και είναι απλα τέλειος! Μειονέκτημα δεν έχει diffuser, τα αλλα 2 θέματα που αναφέρατε δεν τα έχω ακουσει ξανά και έχει ένα φιλαράκι αρκετά χρόνια επίσης το ακριβος στα 250 πόσο βγαίνει δεν συμφωνώ έχει και πιο ακριβους ωστόσο. Regal είναι πολυ όμορφοι αλλα δεν έχω αποψη μιας και δεν έχω κάνει. Τα καρβουνα νομίζω δεν περνάνε τελωνείο υπο προϋποθέσεις και αν σε ενδιαφέρει θέλω να πάραγγειλω της φουμαρι τα 22αρια. Ναργιλε δεν πολύ αξίζει και ίσως περάσει τελωνείο λόγω ύψους λέφτων
  6. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    Fumari 100g lemon mint, French vanilla, TAngelo, Prickly pear 22 ευρω αν θελει κανεις να παρει
  7. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    Δυστηχως οχι ακομα αλλα πολυ πιθανων να το φερει θα ρωτησω και θα σας πω
  8. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    Δεν το εχω δοκιμασει αλλα το εχει δοκιμασει ενας γνωστος μου( ο ιδιοκτητης απο το πηλινο στο κερατσινι) και μου ειπε πολυ καλα λογια.
  9. akisPERGR

    Bridging

    Οκ εστω οτι θες να χρησιμοποιησεις ενα δευτερο ρουτερ μονο ως AP/switch για την επεκταση του ασυρματου δικτυου οποτε το PPP ακομα το αναλαμβανει το αρχικο modem/router σωστα, και οκ στο 2ο ρουτερ του λες εσυ αν θες να κανει PPP Η οχι αλλα στο αρχικο πως του λες να κανει μονο Sync? Γενικα ειχα στο μυαλο μου οτι bridge mode ειναι αυτο που περιεγραψα χωρις να κανει ppp το 2ο ρουτερ αλλα μονο το 1ο... Για να γινω πιο συγκεκριμενος για να καταλαβω, πρωτον καταλαβα γιατι η αρχικη μου σκεψη ηταν λαθος και με τα σωστα στοιχεια βρηκα το full bridge mode kai to Semi bridge mode, νομιζα οτι το semi ειναι το μονο που υπαρχει. Ενα παραδειγμα για να ξεκαθαρισω τελειως το μυαλο μου: 2 router speedport entry 2i Μιας και εχω προχειρα τις ρυθμισεις του Σεναριο 1: Full bridge mode speedport entry 2i A: Κανει μονο sync me to dslam Speedport entry 2i B: kanei nat, dhcp server, ppp Ρυθμισεις στο B φτιαχνουμε το προφιλ στο wan->wan(lan1) βαζουμε routing και οχι Bridge mode, μας ζηταει και στοιχεια για ppp function. Ρυθμισεις στο Α τιποτα? Σεναριο 2: Semi bridge mode Speedport entry 2i A: κανει sync με το dslam, ppp, nat, dhcp Speedport entry 2i B: Κάνει οτι ενα switchaki μας δινει 3 θυρες πιο περα(καθως η 1η ειναι κατειλημμενη) και ενα ασυρματο δικτυο ακομα λιγο πιο περα. Ρυθμισεις στο B φτιαχνουμε το προφιλ στο wan->wan(lan1) βαζουμε Bridge mode και οχι routing αυτη τη φορα, τωρα δεν μας ζηταει και στοιχεια για ppp functions log in vpi vci ktlp ktlp, επισης απενεργοποιηση nat και dchp . Ρυθμισεις στο Α τιποτα παλι. Εχω κανει κατι λαθος? γενικα Σε οποιο ρουτερ το ειχα δει(κακης ποιοτητας provider routers) με εκανε να πιστεψω οτι bridge mode=κατι σαν switch Οπως το περιεγραψα πιο πανω. Ευχαριστω κιολας για τον χρονο σου....
  10. akisPERGR

    Bridging

    Καλησπέρα θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση για κατι που συναντησα και δεν κατανοησα, εψαξα στο διαδικτυο αλλα δεν μπορεσα να βρω αυτο που ηθελα. Στο bridging εχουμε 2 ρουτερ, το ενα δουλευει κανονικα και το 2ο το βαζουμε σε bridge mode μεσω του ethernet x και απο εκει λαμβανει ιντερνετ και το διανεμει σαν ενα απλο switch. Χωρις να μπλεξουμε dhcp κτλπ κτλπ. Συναντησα ενα ρουτερ που γινοταν το εξης ηταν σε bridge mode ΑΛΛΑ ενω το entry 2i(Πρωτο ρουτερ/μοντεμ στην γραμμη) εκανε τον συγχρονισμο(dsl Λυχνια) δεν αναβε το online πανω σε αυτο και δευτερο ρουτερ στο οποιο αναβε το Online/ιντερνετ και δεν αναβε το dsl.... Και επειδη καποτε μου το ειχε ξανα αναφερει καποιος το οτι το πρωτο ρουτερ/μοντεμ κανει ΜΟΝΟ συγχρονισμο αλλα ΟΧΙ bras log in τοτε τον αμφισβητησα χωρις να γνωριζω μεχρι που το συναντησα. Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει?
  11. akisPERGR

    Αγορές από το εξωτερικό

    Απο οσο γνωριζω ναι εχουν τα ιδια με εμας, περνανε τα ΠΑΝΤΑ τελωνειο και οι φοροι με εκτελωνισμους κτλπ ειναι στο θεο... αν εχει σε ευρωπαικη αποθηκη αυτην την μεθοδο...
  12. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    http://www.hookahshop.co.uk/index.php Αυτος οταν ειχα παρει τον πρωτο μου ναργιλε( πριν 8 χρονια περιπου) μου ειχε στειλει δωρο 50 γραμμαρια herbal.
  13. akisPERGR

    Ναργιλές topic :)

    ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ... αλλα απο ευρωπη επειδη τα καταστηματα απαγορευεται να σου στειλουν πρεπει να βρεις ιδιωτη(εναν ανθρωπο να στα στελνει). Τωρα την καλυτερη τιμη ελλαδα, ο καθε ενας μας εχει καποια κονε... Ολα αυτα που σου λεω ειναι για καπνο με νικοτινη ετσι, και ο αλ φακχερ που ελγες ειναι με νικοτινη.... για καπνο χωρις νικοτινη ειναι ολα πιο φρεε. Mε ενα παιδι απο εδω δοκιμασαμε εναν που βρηκα εγω απο αγγλια και οπου να ναι θα ξαναπαραγγειλω αν σε ενδιαφερει κατι.
  • Δημιουργία νέου...