Προς το περιεχόμενο

opera

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.241
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με opera

  • Ημερομηνία γέννησης 15/03/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    25°29'29.4"N 7°27'42.0"E
  • Ενδιαφέροντα
    Trail Running

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    AVNANISTAN-DRAMA
  • Ενδιαφέροντα
    music,pc,workout
  • Απασχόληση
    κάνω τον καραγκιόζη

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.556 προβολές προφίλ

opera's Achievements

  1. Το καπάκι ανοίγει από την πάνω πλευρά,στη κάτω ξεκουμπώνει.Αντίστροφα για να το βάλεις βάζεις πρώτα τη κάτω πλευρά και κουμπώνεις την επάνω,αντίστροφη διαδικασία.
  2. Αυτοί είναι νεκροί σε νορμάλ συνθήκες που υποτίθεται ότι υπάρχουν οι θεραπείες και ότι το σύστημα υγείας υπότίθεται μπορεί να θεραπεύσει. Το έβαλα για κάποιους που τρομάζουν με τον αριθμό των νεκρών από cov 2 και επίσης οι θάνατοι που αναφέρονται για το 2017 δε σταμάτησαν ,εννοείται ότι συνεχίζονται εως σήμερα δηλαδή με συντηρητικούς υπολογισμούς το 2018 και 2019 πέθαναν άλλα 100.000.000 και στο 2020 άλλα 12.000.000 περίπου. Αυτά για τη τρομολαγνεία των αριθμών των νεκρών και για τα δάκρυα που δεν κύλισαν για εκατομμύρια νεκρούς.
  3. 57 εκατομμύρια νεκροί το 2017 δείτε τις αιτίες https://ourworldindata.org/causes-of-death αυτοί δεν έγιναν είδηση
  4. Ο Πούτιν σχεδιάζει να στείλει βοήθεια στην Ιταλία μετά από επικοινωνία που είχε με τον Κόντε με ρωσική πρωτοβουλία. https://tass.com/politics/1133571
  5. Αρέσει ή όχι υπάρχει πάντα και η άλλη άποψη https://www.in.gr/2020/03/21/health/health-news/arthro-fotia-gia-ton-koronaio-einai-megalytero-fiasko-tou-aiona/ Αρθρο – φωτιά για τον κοροναϊό: «Είναι το μεγαλύτερο φιάσκο του αιώνα;» Ο καθηγητής του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης, κάνει λόγο για αναξιόπιστα στοιχεία για τον κοροναϊό που έχουν οδηγήσει στο lock-down Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο, που βλέπει με διαφορετική ματιά την κρίση του κοροναϊού και αναρωτιέται αν πρόκειται για το φιάσκο του αιώνα τα όσα συμβαίνουν σήμερα, έγραψε ο ο καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford, Γιάννης Ιωαννίδης. Το άρθρο κλείνει: Ένα από συμπεράσματα είναι ότι δεν γνωρίζουμε πόσο χρόνο μπορούν να διατηρηθούν μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης και lock-down χωρίς σοβαρές συνέπειες για την οικονομία, την κοινωνία και την ψυχική υγεία. Μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις, όπως η οικονομική κρίση, οι αναταραχές, οι εμφύλιες συγκρούσεις, ο πόλεμος και η κατάρρευση του κοινωνικού ιστού. Κατ’ελάχιστον, χρειαζόμαστε αμερόληπτα δεδομένα επιπολασμού και επίπτωσης για το εξελισσόμενο μολυσματικό φορτίο που θα καθοδηγήσει τη λήψη αποφάσεων. Στο πιο απαισιόδοξο σενάριο, το οποίο δεν υιοθετώ, εάν ο νέος κοροναϊός προσβάλλει το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 1% των μολυσμένων ανθρώπων πεθαίνουν, αυτό θα μεταφραστεί σε περισσότερους από 40 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, επίπτωση όμοια την πανδημία γρίπης του 1918. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτής της εκατόμβης θα είναι άτομα με περιορισμένο προσδόκιμο ζωής. Αυτό είναι σε αντίθεση με το 1918, όταν πέθαναν πολλοί νέοι. Κάποιος μπορεί μόνο να ελπίζει ότι, όπως και το 1918, η ζωή θα συνεχιστεί. Αντίθετα, με το lock-down για μήνες, αν όχι έτη, η ζωή σταματάει σε μεγάλο βαθμό, οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι εντελώς άγνωστες και μπορεί να διακυβευθούν τελικά δισεκατομμύρια, και όχι μόνο εκατομμύρια, ζωές. Εάν αποφασίσουμε να πηδήσουμε από το βράχο, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία για να ξέρουμε αν είναι λογική μια τέτοια ενέργεια και ποιες είναι οι πιθανότητες να προσγειωθούμε κάπου ασφαλείς».
  6. Δεδομενων των συνθηκων που δε τις λες φυσιολογικες.
  7. Ναι εχω τη γιαγια στα 96 της με ανοια ουτε το πατερα μου δεν αναγνωριζει,μερες μετραει συμφωνα με τη λογικη,δε θα με πειραξει πραγματικα.
  8. Κεικ με φαρινα η απλο αλευρι και baking powder οχι μαγια. Καποιος πονηρος αναρωτηθηκε μπας και εκει στην Ιταλια εχουν να κανουν με κατι πιο θανατηφορο απο cov 2
  9. Να παρακαλαμε να μη διαταραχθει η αλυσιδα τροφοδοσιας των Σ/Μ ,θα ζησουμε μεγαλες στγμες,σε καποιες χωρες οργανωνονται ενοπλες ομαδες.
  10. Εισαι εκτος θεματος.
  11. Οταν μεγαλωσεις και ζησεις και θανατους θα καταλαβεις.
  12. Ο νεωτερος πρηγειται.
  • Δημιουργία νέου...