Προς το περιεχόμενο

suffocater

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.095
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.755 προβολές προφίλ

suffocater's Achievements

  1. Πες μου πως σε ένα τέτοιο χάος θα επιλέξεις τον οχτρό που θέλεις με το joystick ,και ΑΝ τα καταφέρεις, πόση περισσότερη ώρα θα σου πάρει συγκριτικά με τον άλλον που θα τον κλικάρει με το ποντίκι.
  2. Αν μπορεί να σταθεί χειριστής joystick απέναντι σε χειριστή πληκτρολογίου/ποντικιού, ή το game είναι για κουλομαρίες ,ή η διαφορά ανάμεσα τους θα έπρεπε να είναι χαοτική. Απλό παράδειγμα, πχ στα διάφορα events που γινόταν μαζικό,χαοτικό pvp ,καλή τύχη να επιλέξεις μέσα στο μπούγιο τον healer ως dps για να του την πέσεις.
  3. Οντως είναι τόσο απαραίτητο να γίνει port στις κονσολες για ΜΜORPG? Δεν ειναι οτι δεν μπορώ να φανταστω mmorpg σε κονσόλα ,αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πραγματικά competitive pvp σε mmorpg χωρίς πληκτρολόγιο-ποντίκι.
  4. Μετά απο αρκετή ταλαιπωρία στην συνεννόηση για την αγορά του account (όπου παίζει να κατέληξα εν τελει και με 2 acc), κατάφερα να λογκαρω στον purple και επιτελους ξεκίνησε να κατεβαίνει το game. Θα μπορέσω να διαλέξω server οταν κάνω login? Και αν ναι, ποιον προτείνετε?
  5. Κοίτα, το καταλαβαίνω ,και εγώ άμα παίξω κάτι competitive, δεν μπορώ να το δω χαλάρα Aπλά σε παιχνίδι με grind, ταυτόχρονα βαριέμαι απίστευτα να ΞΑΝΑ φαρμαρω ό,τι έχω φαρμάρει ήδη μια φορά , πόσο μάλλον αν δεν μπορώ να κάνω transfer τον χαρακτήρα (που μάλλον δεν θα γίνεται). Απ την άλλη, αμα μπορεις με ~10 ευρω να χαζέψεις ενα game που σου φαίνεται ενδιαφέρον, ε οκ, why not?
  6. Μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει verify το τηλέφωνο. Η αγγελία που είχα ηδη αγοράσει ελεγε ΚΑΙ για το τηλέφωνο. Του είπα οτι αν δεν μπορει ,its ok,ας προχωρήσουμε σε refund. Ε,και εξαφανίστηκε. Mετά απο κάποιες ώρες του είπα οτι ας προχωρήσουμε χωρίς verify τηλεφώνου (μπας και αποφύγω τη φόλα με τα refunds κλπ). Στο chat τον δείχνει οτι ειναι online εν τω μεταξυ, απλά δεν μου απαντάει τίποτα.
  7. Τι διαδικασία υπάρχει για reset κωδικών γενικά? Δηλ αν αλλαξω μονο email θα ειμαι ΟΚ απο άποψη ασφάλειας? Θα μπορώ να αλλαξω και password,σωστά? ΑΦΟΤΟΥ αγόρασα.
  8. Αρχισε να λεει οτι δεν μπορει να κανει verify το τηλέφωνο, ενώ η αγγελία ελεγε ξεκαθαρα και για το τηλέφωνο, και μετά εξαφανίστηκε απ το chat και δεν απαντάει.
  9. Eπειδή ναυάγησε η αγορά acc, έχετε να δώσετε κανα tip τι να προσέξω? Ή αν θυμάστε απο ποιον seller αγοράσατε εσεις. Ο baycur που δοκίμασα με πούλησε.
  10. Παρήγγειλα και εγώ ενα κλειδάκι απο τον ίδιο που πρότεινε ο φίλος παραπάνω και περιμένω την παράδοση. Μπορώ να το κατεβάσω απο κάπου στο μεταξύ?
  11. Υπάρχει κάποιος λόγος να ξεκινήσει κάποιος τώρα με όλη την μανούρα της αγορας account και να μην περιμένει το ευρωπαικό release? Πέρα απ την ανυπομονησία.
  12. suffocater

    Alan Wake 2 [PC]☕

    Thx για το reply φίλος, δυστυχώς έχω samsung tv και δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα από αυτά 😕
  13. suffocater

    Alan Wake 2 [PC]☕

    Έχει δοκιμάσει κανείς να το φορτώσει μέσω steam link για να το παιξει με χειριστήριο στην τηλεόραση? Οταν ξεκινάει το game παραμένει το steam overlay πάνω απ το game , και επίσης δεν αναγνωρίζει το χειριστήριο. Btw,ΠΟΤΕ ξανά δεν είχα πρόβλημα να παίξω μεσω steam link οτιδήποτε.
  14. 2 ευρά χρεώνουν την προκράτηση ,όχι το συνολικό κόστος του τηλεφώνου.
  • Δημιουργία νέου...