Προς το περιεχόμενο

john111

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.074 προβολές προφίλ

john111's Achievements

  1. Σε phanteks enthoo pro οριακα χωρεσε η 360 επανω αφαιρωντας το drive bay απο μπροστα. Εχει 1 χιλιοστο κενο απο τον VRM cooler της MB.
  2. Συμφωνω για λογους παραγωγικοτητας ειναι απλα ηλιθιο, το gaming ομως ειναι αλλο θεμα (δε μιλαω για το headset της apple δεν υπαρχει gaming εκει :P). Η καλυτερη εμπειρια gaming που ειχα μεσα στο 2023 ηταν το half life alyx, ειμαι 43 και ενιωσα λες και επαιζα video game για πρωτη φορα στη ζωη μου (ναι τοσο καλο). Επισης εκανα περιπου 1 μηνα να το συνηθισω πλεον παιζω ανετα τα παντα (sim racing games πχ) με μηδενικη ζαλαδα.
  3. Πηρα την red dragon στα 650 και μετα απο κανα 2 ωρες ειδα την nitro, καλεσα το Πλαισιο για αλλαγη και μου ειπαν αυριο που θα παραλαβετε πηγαιντε σε καταστημα για απευθειας αλλαγη... εννοειται οτι η nitro δεν υπαρχει πλεον. Κριμα και ειναι καλυτερη ηλοποιηση αλλα και η red dragon οκ φαινεται.
  4. Και εμενα ο 12600κ σε επεξεργασια ειναι ακομα αλλα δε νομιζω να προχωρησει. Μακαρι βεβαια αλλα δε το βλεπω.
  5. Ουσιαστικα μονο το eyro supplies εχει μεινει για τον 12600κ με την τιμη στο site τους στα 159 ευρω. Το πηραν πρεφα ολοι και αλλαξαν τη τιμη.
  6. Nαι και σε εμενα το ιδιο. Βεβαια εκανα παραγγελια μεσο σκρουτζ και διαλεξε εκεινο καταστημα. Υπαρχουν αλλα που τον εχουν ακομα στα 159. Καλα μαλλον θα ακυρωθουν ολες οι παραγγελιες βεβαια αλλα αξιζε μια προσπαθεια :P.
  7. Θα κανω μια αγορα μεσω σκρουτζ για τον 12600κ. Για να δουμε τι θα γινει.
  8. Γιατι εχεις επεξεργαστη 7ης γενιας (θελουν βλακωδώς απο 8η σειρα και πανω) και εγω που εχω i5-6600κ και εχω ενεργο TPM και secure boot το tool μου λεει οτι δεν υποστηριζω τα windows 11. Lol μολις ειδα οτι εχουν απαντησει αλλοι 10 για το ιδιο θεμα.
  9. john111

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Οχι μην σε ανησυχει καθολου αυτο εφοσον το response time ειναι κατω απο το refresh rate της οθονης δεν θα καταλαβεις καμμια διαφορα εκτος εαν εισαι ο superman
  10. john111

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Eχω την οθονη εδω και 4 μηνες περιπου. Για τα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις. Το freesync (g-sync) δουλευει αψογα με μια gtx 1060 που εχω, πολυ καλη αντιθεση για ips (μετρημενη 1450:1) και χρωματα (ειναι λιγο oversaturated εχει ενα αψογο srgb profile αλλα δυστυχως ειναι κλειδωμενη η φωτεινοτητα στο 90%), καθολου ghosting σε medium overdrive το μονο περιεργο ειναι οτι για ips δεν εχει και τοσο καλες γωνιες θεασης (η dell p2414h που ειχα πριν ειχε πολυ καλυτερες) αλλα μικρο το κακο. Στο δικο μου μοντελο σχεδον καθολου bleeding (λιγο πανω αριστερα σε τελειως μαυρη οθονη και στο σκοταδι) γενικα για 200 ευρω δεν παιζει να βρεις κατι καλυτερο και μην ξεχασω το απιστευτο stand για την τιμη. Επισης για οσους φοβουνται τα Red accents (οπως εγω) ειναι πολυ ποιο σκουρα και διακριτικα απο οτι φαινονται στις φωτογραφιες. Ελπιζω να σε βοηθησα.
  11. Απενεργοποιησε απο τα power options το fast startup και θα μπεις κανονικα στο bios.
  • Δημιουργία νέου...