Προς το περιεχόμενο

georgios44

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

245 προβολές προφίλ

georgios44's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    αχα αρα δεν ειναι κατι σταθερο..στο ρεμπελμπετινγκ καθημερινα ενα 1.07 υπαρχει ?
  2. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    αα αρα αμα δεν βγαλουμε δν θα εχουμε θεμα με τις μερες...προχθες που σου ειπα αν αξιζει το αρμπι μου εστειλεες ενα βιντεο με εταιριες που εχει 2 κατηγοριες...αρα λογικα χωριζονται κ αυτες σε αυτες που μπορεις να μπεις με VPN η ακομα και αν ειναι ελευθερες για ελλαδα και σε αυτες που δεν μπορεις ουτε με vpn..μηπως μπορεις να γραψεις ποιες ειναι αυτες οπου μπορουμε να παιζουμε με vpn γτ αποτι καταλαβα ειναι μερικες που ουτε με αυτο μπορεις
  3. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    α ναι ειδα..λεει οτι με την καρτα θα καναμε 3-4 μερες ενω με την σκριλ το βραδυ τα μαζευουμε κ το πρωι τα εχουμε...καρτα ενοεις πιστωτικη? γτ καπου στο βιντεο λεει οτι σε αυτην φορτωνεις τα λευτα η δν καταλαβα κατι καλα εγω?
  4. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    κοιταξε οποιοδηποτε κερδος ειναι συν...και δεν ειναι ρισκο...στο περιπου 2-3 ματς με 1.06 δεν εχει καθε μερα? με την χρηση VPN που θα μπορουμε να μπαινουμε σε ολες τις στοιχηματικες με το σκριλλ που θα εχουμε καθε πρωι τα χρηματα διαθεσημα δεν αξιζει πιστευεις να το αρχισει κανεις?
  5. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    Να σαι καλα φιλε μου καλυφθηκα..ειδα και το vpn το βιντεο καλη τιμη και χρησιμο δν πιστευω να υπαρχει καποιο αλλο εμποδιο στα βιντεο σου τα εξηγεις αναλυτικα περι στρογγυλοποιησης κτλπ ευχαριστω πολυ
  6. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    1) συγνωμη για τα caps αρα δηλαδη με την χρηση vpn εχεις προσβαση σε ολες τις εταιριες 2) κατι τελευταιο η σκριλλ παιρνει τα λευτα απο τους λογαριασμους το βραδυ για να τα εχεις ετοιμα το πρωι υπαρχει περιπτωση να αργησουν και ημερες?
  7. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    TO VPN ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Η ΝΟΜΙΜΟ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ?
  8. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    αμα στρογγυλευεις τα ποσα και αντι για 13,56 που θα πρεπει να παιξεις σε εναν αγωνα το κανεις 10 η 15 και παιζεις και μερικα ακυρα στοιχηματα πως θα μπορεσουν να σε καταλαβουν?...και δευτερον... αφου αυτες δν ειναι νομιμες στην ελλαδα πως πρεπει να παρανομησεις για να παιζεις κ εσυ σε αυτες και ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις?...νομιζω χρειαζετε και skrill εδω
  9. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ARBITRAGE ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΟΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΤΣΕΧΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΠΑΑΝΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ?
  10. georgios44

    arbitrage betting 100%winner

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ REBELBETTING ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΚΤΟ...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :-)
  • Δημιουργία νέου...