Προς το περιεχόμενο

NewGascp

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    553
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Λάρισα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.947 προβολές προφίλ

NewGascp's Achievements

  1. NewGascp

    ALCATEL 3T 10 2GB/ 16GB 4G Black

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 11:33 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Χαρακτηριστικά εδώ https://www.alcatelmobile.com/product/tablet/alcatel-3-series/alcatel-3t-10/ Είναι αυτό https://www.germanos.gr/product/tablets/all-tablets/9-10.1/alcatel-tab-3t-10-2gb/16gb-4g/?productId=20394430 Είναι εκτός εγγύησης πλέον και χωρίς συσκευασία. Μόνο το tablet, ο φορτιστής του, καλώδιο και μία μπορντό θήκη όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Xωρίς ουσιαστική χρήση έμεινε σε ένα συρτάρι όλα αυτόν το καιρό. Είναι η έκδοση που παίρνει και Sim 4G και δεν έχει το πρόβλημα που φόρτιζαν κάποια μέχρι το 85%. Λάρισα ή μιλάμε πώς.

    50 €

  2. Χθες άλλαξα και εγώ από το 4ALL σε ΟNLINE. Λογικά θα δώσουν το 50ρικο λόγο από κυμαινόμενο σε σταθερό. Θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό. Την αλλαγή την έκανα από την ιστοσελίδα και έγινε άμεσα. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι έχω πρόσφατο μετρητή με ενεργοποιημένη τηλεμέτρηση (sim).
  3. Ότι λέει η ανωτέρω ανάρτηση, και να συμπληρώσω, Όσο αφορά τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου από πλατφόρμες πωλήσεων (π.χ. Skroutz Skoop) έχει εφαρμογή ο Ν.5047/2023. "Σημειώνεται ότι από το πεδίο εφαρμογής του νόμου εξαιρούνται: - Οι επιχειρήσεις/πωλητές που διεξάγουν λιγότερες από 30 συναλλαγές ετησίως μέσω της πλατφόρμας, από τις οποίες εισέπραξαν λιγότερα από 2.000 ευρώ".
  4. NewGascp

    Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

    Στο μπλα μπλα εξακολουθούν να εμφανίζονται όλα τα pin του forum.
  5. Φυσικά. Ορθός συμβαίνει αυτό. Ο αριθμός παροχής (ρολογιού) είναι άρρητα συνδεδεμένος με την πραγματική μας διεύθυνση. Εννοούσα ότι ο πάροχος έδωσε άλλο αριθμό παροχής από αυτόν που έπρεπε. Ακόμα και ένα ψηφίο να αλλάξει έχουμε ένα άλλο ακίνητο. Μόνο ο πάροχος (nrg) θα σε διαφωτίσει και όχι ο ΔΕΔΔΗΕ.
  6. Ίσως να έχει γίνει ένας "απλός" αναριθμητισμός απο τον πάροχο όταν έδωσε το αριθμό παροχής.
  7. Χθες το πρωί την έκανα τηλεφωνικά. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο το control. Σήμερα που έλεγξα το mydeh είμαι στο benefit.
  8. Σωστοί και οι δύο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι καλοκαίρι προς φθινόπωρο 2024 θα "σκάσει" σταθερό με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Λέτε να δούμε το παλιό Home Enter το "ορθόδοξo" ;
  9. Από "πληροφόρηση" το καθεστώς των εκπτώσεων θα συνεχίσει και Φεβρουάριο κλπ. Αυτό που θα καθορίζεται κάθε μήνα θα είναι το ύψος της έκπτωσης.
  10. Άκυρο. Είδα μετά ότι είναι δική σου η παροχή.
  11. Δεν γίνεται. Δοκίμασε στο Ιταλικό Amazon (θα μπεις με τους ίδιους κωδικούς) και σε καμία περίπτωση μην βάλεις αριθμό τηλεφώνου Πολωνίας από διάφορες ιστοσελίδες (π.χ https://onlinesim.io/free_numbers/poland). Θα σου έρθει αυτόματο BAN. Αν το πάρει δοκίμασε στο prime gaming μετά από λίγες ημέρες να μπεις, όχι αμέσως.
  12. Μήπως είχες κάνει επαλήθευση κινητού (για το prime gaming) με αριθμό (πολωνικό) από ιστοσελίδα ;
  13. Ναι, ήρθε και σε μένα ως "Πολωνός". Τα συμπεράσματα που έβγαλα : 1) Όσοι ήμαστε ήδη συνδρομητές δεν "θιγόμαστε" από καμία αλλαγή μέχρι του τέλους της συνδρομής μας. 2) Η εφαρμογή Prime θα σταματήσει να λειτουργεί σε κάποιες συσκευές (boxes ή τηλεοράσεις). 3) Το Amazon έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές και το περιεχόμενο. (το είχε ήδη νομίζω). 4) Το Amazon έχει το δικαίωμα να μειώσει το bitrate ή και να το επιτρέψει λόγο εύρους ζώνη ή άλλων παραγόντων. (=επερχόμενο geoblοcking ; θα δείξει).
  • Δημιουργία νέου...