Προς το περιεχόμενο

Gp300

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    85
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

844 προβολές προφίλ

Gp300's Achievements

  1. Gp300

    Πρόβλημα Restore σε iphone SE

    Ναι την κατέβασα
  2. Καλησπέρα, εχω ένα Iphone SE και ξαφινικα έχει κολλήσει στην συγκεκριμένη εικόνα, ζητάει σύνδεση με PC για Restore. Το θέμα είναι το συνδέω με το iTunes και αφού κατεβάζει την αναβάθμιση μου πετάει αυτό του μήνημα (βλέπε φωτό).Τι πρέπει να κάνω για να ανοίξω το κινητό; Δε με νοιάζει αν χαθούν τα αρχεία μόνο να το ανοίξω θέλω. ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα σας, έχω μια τηλεόραση LCD 24” μάρκας Orion. Δεν έχω τηλεκοντρόλ ούτε τροφοδοτικό. Την βρήκα σε ένα σπίτι που νοίκιασα. Προσπαθησα με ένα τροφοδοτικό που βρήκα και το κόκκινο λαμπάκι άναψε. Αλλά με τα κουμπια της τηλεόρασης δεν ανάβει ούτε αντιδράει το κόκκινο λαμπάκι. Τι μπορεί να φταίει;
  4. Gp300

    Samsung MU6400 απορία??

    22/12/17 την αγόρασα αλλά την λειτούργησα πριν κάτι μερες λόγο εορτών έλλειπε. Εργασιμες δεν είναι 14 οι μερες πάντως.
  5. Gp300

    Samsung MU6400 απορία??

    Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση παιδιά. 49 άρα είναι ναι. Εκανα τις ρυθμίσεις όπως στο βίντεο, δεν είδα τίποτα διαφορετικό! Την τηλεόραση την αγόρασα πριν κάτι μερες...Και την αγόρασα γιατί διάβασα καλές κριτικές στο Σκρουτζ για το μαύρο να φανταστείτε!!! Δε περίμενα μια τηλεόραση 4Κ με 650€ να εχει τέτοια θέματα και δε ξέρω κ αν επιστρέφεται για αυτό τον λόγο...
  6. Gp300

    Samsung MU6400 απορία??

    Καλησπερα σας κ Χρονια πολλα. Αγορασα πριν καποιες μερες αυτην την τηλεόραση, στις ακρες διαπιστωσα καποιες ασπρες θαμπαδες οταν η εικονα ειναι στο μαυρο. Η ερωτηση ειναι αν ειναι φυσιολογικο??
  7. Gp300

    Επαναφορά iphone 5s

    Καλησπέρα Έκανα κάποιες λάθος προσπάθειες στο συνθηματικό κ το μπλοκαρα, τελικα το βρήκα τον κωδικό τον είχα σημειωμένο αλλά τώρα δε μπορώ να το βάλω! Μου βγάζει αυτή την εικόνα. Έκανα προσπάθεια να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις στο iTunes κ την μια μου ζήτησε να κατεβάσω την τελευταία έκδοση κ τώρα με παύει έξω κ μου λέει πως δεν υπάρχει δίκτυο! Υπάρχει κάποια βοήθεια παιδιά ; Τι να κάνω ;;
  8. Καλησπέρα, έχω το εξεις πρόβλημα, ύστερα από αλλαγή οθόνης (σε τεχνικό), κάποιους φορές (όχι συνέχεια) η οθόνη από την μέση κ κάτω (εκεί που γράφουμε μηνύματα δλδ) είναι πολύ ευαισθητη κ πετιέται ότι να ναι, γράφει μόνο του χωρίς να έχω κοντά το δάκτυλο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; (Κ όταν βάζω την κάμερα κάποιες φορές κολλάει)
  9. Gp300

    iphone 6 μπαταρια

    Φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Το έκανα όπως είπες κ όντως το πρόβλημα λύθηκε!! Απλά την μπαταρία συνεχίζει να την τρώει γρήγορα.
  10. Gp300

    iphone 6 μπαταρια

    Καλημερα παιδια, αγορασα ενα μεταχειρισμενο iphone 6 το οποιο οταν φτανει στο 40% κ κατω περιπου κλεινει! Εχει τυχει ομως κ να κλεισει κ κανονικα στο 1%. Αυτο συμβαινει 1 στις φορες. Τι φταιει? Η μπαταρια ή κατι αλλο? Ευχαριστω.
  11. Gp300

    iPhone 4s προβλημα wifi

    Κ για τις 2 βλαβες η ιδια κεραια? Ευχαριστω
  12. Gp300

    iPhone 4s προβλημα wifi

    Θα το φτιαξω μονος μου ξερω, απλα τι ανταλλακτικα θα χρειαστο για την βλαβη αυτη;
  13. Gp300

    iPhone 4s προβλημα wifi

    Καλησπερα, Αγορασα ενα 4s απο ebay κ δυστυχος την πατησα.. Εχει 2 προβληματα: 1. Ενω το WiFi Ειναι ενεροποιημενο δεν βρισκει κανενα δυκτιο. 2. Δεν βρισκει σημα (Vodafone) η συακευη ειναι μονυμος σε αναζητηση! Θελω να μου πειτε αν καταφερω κατι με αντικατασταση ανταλλακτικων ή θα πεταξω τσαμπα λεφτα κ χρονο? Ευχαριστω.
  14. Gp300

    iPhone 5 πρόβλημα wifi

    Ευχαριστω πολυ
  15. Gp300

    iPhone 5 wifi problem

    Καλησπέραδεν ενεργοποιείται το wifi σε iPhone 5, αν ξέρει κάποιος κόστος επισκευής κ να το φτιάξει κιόλας ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...