Προς το περιεχόμενο

MrSeanKon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    685
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MrSeanKon

  • Ημερομηνία γέννησης 26/04/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ μην ενοχλειτε
  • Απασχόληση
    Να μη σας ενδιαφερει

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

MrSeanKon's Achievements

  1. Δεν έχω πλέον ακουστικά κι ελπίζω όταν περάσουν κάποια χρόνια να μη χρειαστεί να βάλω λόγω βαρηκοΐας αλλά μια κι οι τιμές είναι παραπλήσιες, το πρώτο μου γεμίζει περισσότερο το μάτι, υπό την έννοια ότι είναι βολικότερο στο να το φοράς/χειρίζεσαι. Κι αυτό το λέω γιατί σε διάφορα netcafes όποτε πήγαινα φορούσα ανάλογα ακουστικά ειδικά αν ήθελα να μην ακούω τους ενοχλητικότατους θαμώνες!
  2. MrSeanKon

    NBA Topic

    Μπράβο τους, εάν αναλογιστούμε ότι στη χώρα τούτη, τα έθιμα κι οι παραδόσεις δεν τηρούνται όπως παλιότερα.
  3. Όταν ήμουν νεώτερος δεν υπήρχαν MSN, Facebook και τα συναφή εργαλεία, μονόχρωμες UNIX οθόνες, άντε τώρα εσύ να κάνεις καμάκι μέσω υπολογιστή! Τώρα σε τέτοια ηλικία είναι απαγορευτικό (θα πέσει παντόφλα) , όμως έχω κάνει αρκετές φιλικές σχέσεις (οι περισσότερες είναι ιδίου φύλου) με στόχο την παρέα, είτε συνεργασίες κλπ.....
  4. Auτο που λες thomas ναι καπου το ειχα διαβασει/ακουσει για τον espresso. Παντως οποτε εχω πιει espresso, συνηθως την ακουγα και γιαυτο only Greek
  5. Κι εγώ εκεί ποντάρω, αλλά και στον Stoiximan. Πρέπει να έχουμε περισσότερες επιλογές, ο πλουραλισμός δε βλάπτει.
  6. Ο κλΟΠΑΠ με όλα τα πλην, έχει και τα συν του: μπορείς να ρίχνεις πολλαπλά δελτία των 300Ε γιατί από όσο ξέρω πάνω από τα 300 χρειάζεται να πάρεις έγκριση. Από την άλλη μεριά δεν έχει και νόημα να ρίξεις ένα δελτίο 600Ε σκέτο (πες ότι θέλει να το κάνει κάποιος) αφού θαχει μεγαλύτερη φορολογία. Κι εμένα δε με πείθει η Χιλή, ίσως τη ρίξω Χ2 ΔΕ, όσο για το Μεξικό το έριξα over κι ας σκοτωθούν μεταξύ τους.
  7. Έτσι ακριβώς! Παν μέτρον άριστον, όπως έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!
  8. Eδώ συμφωνώ, αλλά η τσέπη μου αντέχει έως 50ρικα να ρίχνω σε αγώνες "άχαστους". Όπως το έκανα τις προάλλες με τη Μπαρτσελόνα ποντάροντας σε ένα παιχνίδι μονάχα 50Ε.
  9. Φίλε μου, εδώ διαφωνώ. Ωραία, κι εγώ αν δεις την υπογραφή μου προτείνω κάποιους αγώνες. Δε θα εξετάσω το πόσο τοις εκατό πέφτω μέσα. Αλλού θέλω να καταλήξω: η απόφαση δεν είναι πάντα του αναγνώστη; Επομένως, μη ρίχνουμε τα βάρη αλλού. Τώρα για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να τοποθετηθώ στο θέμα, ένα τέτοιο σύστημα δε θα το δοκίμαζα ποτέ. Γιατί κατά τη γνώμη μου χρειάζεσαι κεφάλαιο ώστε να το "σιγουρέψεις". Αλλά αν είχα κεφάλαιο, δε θα έπαιζα ούτε Στοίχημα, ούτε θα σέρφαρα στα forums, θα ήμουν κάπου αλλού
  10. Eνταξει εχει τοσες πικρες η ζωη ας μη βαλω μια ακομη.... Ασχετα με τα 42 μου ετη και το κληρονομικο απο τον μακαριτη διαβητη, εδω και χρονια αποφευγω τη ζαχαρη, αλλα αν ειναι να μου ανεβουν τα επιπεδα μια φορα στο τοσο που πινω ελληνικο μετριο, ε ας παω κοντα του να ησυχασω.... Οι πολλες στερησεις σε κανουν εντελως αλλοπροσαλο. Νισαφι πια!
  11. Το βασικοτερο που δεν ειδα να εχει γραφτει εδω ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να τζογαρουμε αυτα που μας περισσευουν κι αν τα χασουμε τοτε να μην κινδυνεουμε να μεινουμε νηστικοι, ειτε απληρωτους λογαριασμους κλπ κλπ.... Π.χ. η Γιουβεντους με ειχε κουβαδιασει 3 φορες. Μετα μαυρη λιστα και πονταριζα αυξητικα αντιθετα. Τρωει το ενα αγγουρι απο τη Βερονα (ισοπαλια η ΔΕ εδινε 2.05) μετα αγγουρωθηκε απο τη Μπαρτσελονα κι ετσι τα πηρα πισω. Το θεμα δεν ειναι τι μεθοδο θα ακολουθησουμε, αλλα τι προνοια εχουμε λαβει σε συνεχη κουβαδιασματα.
  12. H σημερινη μερα ξεκινησε καλα! Ηδη εριξαν τριαρα οι μπακαλιαροι της Ισλανδιας στους καπηλευτες της Μακεδονιας μας! Ετσι το ευχαριστηθηκα πολλαπλα! Εχω ριξει κι Ασσο τη Χιλη με τον Ισημερινο.
  13. Κι εδώ θα συμφωνήσω αλλά τα παραδοσιακά καφενεία του μπαρμπαΓιώργου τείνουν να λιγοστεύουν και λίγες είναι οι καφετέρειες που χρησιμοποιούν μπρίκι (και δη να το κάνουν σωστά).
  14. MrSeanKon

    prime

    24 ώρες είναι υπερβολή να τρέχεις όχι Prime95 είτε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ελέγχου σταθερότητας. Στην τελική τι εφαρμογές εκτελείς που ζορίζουν τον επεξεργαστή σου 100% φυσικά (όλους τους πυρήνες) για πολύ ώρα? Βέβαια όσοι κάνουν το λεγόμενο folding ανήκουν σε άλλη κατηγορία, από όσο ήξερα το ίδιο το πρόγραμμα του folding ελέγχει κατά κάποιον τρόπο τη σταθερότητα.
  • Δημιουργία νέου...