Προς το περιεχόμενο

Neocaine

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

707 προβολές προφίλ

Neocaine's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, εδω και καιρό προσπαθώ να βρώ ακουστικά για gaming αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά. Το πρόβλημα μου είναι το μικρόφωνο. Δεν μπορώ να βρω ακουστικά που να έχουν πραγματικά καλο μικρόφωνο. Μπορείτε να με κατευθύνετε κάπως; Αυτό που θα με κάλυπτε είναι ενα πολύ καλό mic (πανω στο headset και οχι εξωτερικό), και ακόμα καλυτερα να είναι wireless.
  2. Θα με βοηθήσει ενας φίλος που ξέρει για το στήσιμο. Η 1080ti δίνει minimum 600w είσαι σίγουρος οτι 650 θα είναι οκ?
  3. Ναι πήρα τοσο δυνατή επειδή την χρειάζομαι για 3D Rendering. H motherboard μου έχει μόνο για 2 ανεμιστηράκια και έχω ήδη 2...Τι κάνω? Λεω να πάρω Κουτί: Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass Τροφοδοτικό: evga supernova 850 p2 Τα καλύπτει τα πολλά ανεμιστηράκια?
  4. Σιγουρα..Αυτός ειναι ο σκοπός μου, το πισι το έχω 4 χρόνια απλα μια αναβάθμιση εκανα και σιγα σιγα θα βάλω και τα άλλα.. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, βεβαια το πισι δεν ειπα οτι το θέλω για gaming. Ξεκίνησα να αναβαθμίζω το πισι σιγα σιγα εννοείται πως δεν προορίζονται όλα αυτα που έχει μεσα για αυτό το κουτί, θα αλλάξω και κουτί και τροφοδοτικό. Βέβαια έχω μία απορία, τα ανεμιστηράκια απο πού παίρνουν τροφοδοσία? Γιατι δεν νομίζω να έχει αλλο καλωδιάκι να βάλω 3-4 ακομα που θέλω στο καινούργιο κουτι..(Ειμαι λίγο άσχετος τωρα τα μαθαίνω)
  5. Θενξ παιδιά για την βοήθεια. Λογικά το airflow φταίει, κάθε φορα που παίζω κάτι βαρύ καίγεται το κουτί δεν μπορώ να το πιάσω. Η κάρτα είναι Oc απο μόνη της δεν την έκανα εγώ, μπήκα στο πρόγραμμα της και την έχω κανει κανονική τωρα στα 1521MHz
  6. Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αναβάθμισα λίγο το pc μου και έβαλα μια Gigabyte Aorus gtx1080 ti extreme edition. Τα παίζει όλα τέλεια αλλα στα 3 απο τα 10 games μου freezάρει μετα απο κάποια ώρα κάποιες φορές όχι πάντα.Freezάρει η εικόνα και συνεχίζει ο ηχος...χάλια.Η αλήθεια είναι οτι πιάνει μεγάλη θερμοκρασία νομίζω,οταν την είχα στα 1721 MHz και 100% power, έπιανε 94 βαθμούς, στο overwatch freezαρε συνέχεια,στο battlefield 1 και σε άλλα βαρια παιχνίδια ακόμα και στους 90+ δεν freezaρε.Τελοσπάντων δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι και απλά μπήκα στο πρόγραμμα της κάρτας και έριξα πολύ το power και τα MHz.Έχει μειωθεί το freeze αλλα εξακολουθεί να υπάρχει.Κάποια parts του υπολογιστή είναι αδύναμα για αυτήν την κάρτα, σας τα γράφω απο κάτω αμα μπορείτε να με βοηθήσετε να βρούμε τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ! Ram: patriot viper 32gb PSU: corsair 650 Motherboard: b85m-g43 CPU: intel core i7 4790 Case: δεν θυμάμαι όνομα, ενα corsair μικρό με πολυ μέτριο airflow
  7. Neocaine

    5.1 απο κότσο

    Βασικά την ιδια δουλειά δεν θα κάνει απλα αμα παρει ενα hdmi με arc?
  8. Neocaine

    Reviews για το Samsung HT-J5150

    Γράψτε Reviews για το συγκεκριμένο μοντέλο όσοι το έχετε γιατι πολλοί το ζητάνε αλλα δεν υπάρχουν
  9. Παιδιά και εγώ αυτά νομίζω θέλω να πάρω. Και τα θέλω μόνο για χρήση μέσω της τηλεόρασης με arc δηλαδη. Έχει δοκιμάσει κανείς εαν βγάζει 5.1 με PLEX? αλλιώς πώς βλέπουμε 5.1 με usb στην τηλεόραση?
  10. Αυτό θέλω να αποφύγω. Ούτε με Optical δεν γίνεται αυτό που λέω?
  11. Οκ οπότε αμα θέλω να παίζω ταινίες και απο την τηλεόραση και απο το blue ray χρειάζομαι ενα hdmi και ενα οπτικό? Επίσης αμα θέλεις πές μου την γνώμη σου σε κάτι. Να πάρω το samsung που σου έστειλα ή αυτο: LG BH6440P Σ'ευχαριστώ!
  12. Κατάλαβα. Με hdmi δεν μπορω να το συνδέσω; Επίσης θα μπορώ να παίζω απο το media player της τηλεόρασης οπως σε ξαναρώτησα;
  13. Σ'ευχαριστώ, δεν ανέφερα ποτέ την λέξη 100 ευρώ, είπα 400 και εννοείται οτι το θέλω για ταινίες γι αυτο γράφω σε αυτην την κατηγορία. Πολυ ωραίο ήχο εννοω δυνατό με μπάσο και surround. Το έρωτημα μου όμως είναι αμα μπορώ να παίζω τις ταινίες απο usb η απο δίσκο κατευθείαν συνδεδεμένο στην τηλεόραση και να υποστηρίζει το 5.1. Η τηλεορασή μου είναι αυτή SONY BRAVIA KD49X8005C και σκέυτομαι να βάλω αυτό Samsung HT-J5150...Τι λές;
  14. Καλησπέρα, έχω την Sony LED TV KD49X8005C και θέλω να της πάρω αυτά LG BH6440P Η μόνη μου απορία είναι η εξής: Επειδή δεν με ενδιαφέρει το blu ray player, μπορώ να βλέπω ταινίες απο το usb της τηλεόρασης (5.1 ταινίες) και να υποστιρίζεται κανονικά ο 5.1 ήχος?
  15. Αμα μάθεις στείλε και σε μένα έχω ακριβώς την ίδια απορία.
  • Δημιουργία νέου...