Προς το περιεχόμενο

parts

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.499 προβολές προφίλ

parts's Achievements

Community Regular

Community Regular (9/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 50 Classifieds Σπάνιο

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Σου ήρθε η mastercard και αν ναι από ποια χώρα στέλνουν αν δεν ηρθε μόνο με μεταφορά στο λογαριασμό σου
  2. καλησπερα ομαδα εχω ενα acer aspire one za3 και δειχνει ασπρη οθονη. σε εξωτερικη οθονη δειχνει μια χαρα. εβγαλα και ξαναεβαλα την καλωδιοταινια και απο τις 2 μεριεσ αλλα παλι το ιδιο. επισης η αυξομείωση της φωτεινότητας λειτουργεί εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο μπορει να φταει η καλωδιοταινια ή να την αποκλείσω
  3. Δεν το δέχεται και μέσω booking μένει στη απόφαση να αφήσει την κράτηση για να πληρώσω όλη την διαμονή. Ούτε να του δώσω ένα ποσοστό δέχεται.σκεφτομαι να ακυρώσω τη κάρτα που έχω βάλει για πληρωμή αλλα λογικα ετσι θα κινηθεί νομικα.δεν ξέρω τι μπορεί να κανει σε αυτή τη περίπτωση οταμ παει να τραβηξει τα ακυρωτικά. τουλάχιστον να δεχτεί ένα ποσό ως αποζημίωση γιατί μου φαίνεται παράλογο να μην ακυρώνει την κράτηση ενώ του προσφέρω ένα ποσοστό και μπορεί να βρει άλλον πελάτη μέσω ή εκτός booking και να πάρει και τα ακυρωτικά.
  4. Για 2 ώρες μετά την δωρεάν ακύρωση να μη θέλει να το ακυρώσει ενώ του έστειλα και φωτογραφίες που έχω κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο αλλά να μου πεις τι τον ενδιαφέρει αυτόν. Το θέμα είναι εγώ τι μπορώ να κάνω. Να το ακυρώσω μόνος μου και να πληρώσω όλη τη διαμονή ενώ δεν μπορώ να πάω ή να το αφήσω έτσι?
  5. Καλημέρα στο forum είχα κάνει μια κράτηση για Νάπολη μέσω booking αλλά τελικά λόγω υγείας πρέπει να ακυρώσω το ταξίδι. Το πρόβλημα είναι ότι ζήτησα από το κατάλυμα 2 ώρες μετά την δωρεάν ακύρωση να ακυρώσει τη κράτηση και έχοντας 3 μέρες για το check in να βρει κάποιον άλλον πελάτη αφού εγώ δεν μπορω να ταξιδέψω. Δεν απαντάει στο αίτημα για δωρεάν ακύρωση και ενώ του εξηγώ το πρόβλημα και ότι δεν μπορώ να ταξιδέψω και ότι μετά από 2 ώρες από τη δωρεάν ακύρωση του ζητάω να το ακυρώσει μου λέει ότι δεν δουλεύει έτσι το σύστημα και ότι δεν μπορεί να ακυρώσει τη κράτηση. Ποιες είναι οι νόμιμες διαδικασίες που μπορώ να ακολουθήσω σε αυτή τη περίπτωση?Τι προσπαθεί να πετύχει το κατάλυμα κρατώντας ενεργή τη κράτηση ενώ έχει τη δυνατότητα να το ακυρώσει και να βρει άλλο πελάτη?
  6. Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει αντικατάσταση της μητρικής από amd σε intel? Έχω ένα παλιό λαπτοπ hp presario cq57 με amd e 300 και από ότι έψαξα υπάρχει ακριβώς ίδια μορφολογικα motherboard με Intel chipset. Λογικά στο σασι του λαπτοπ θα μπαίνει η μητρική το θέμα είναι οι connectors από οθηνη και τα λοιπά θα πατάνε?
  7. εχω ήδη συνδρομή στο surfshark άλλους 3 μήνες πως μπορεί να προστεθεί εκεί?
  8. καλησπερα εχω και γω το ιδιο προβλημα εξαρταται νομιζω απο το site πως κανει την πληρωμη πως λεγεται το site που γραφεις ?
  9. parts

    p30 σπασμένη οθόνη

    καλημερα εχω ενα huawei p30 με σπασμενη οθονη προσπαθησα με ενα hp travel dock https://www.skroutz.gr/s/10659031/HP-USB-C-Travel-Dock.html να το συνδεσω στην τηλεοραση για να το ξεκλειδωσω και να κανω back up οτι εχει μεσα αλλα δεν δινει σημα στη TV ξερει κανεις τι φταιει ή καποιον αλλο τροπο να κανω back up?
  10. parts

    intel netcard χωρις κεραιες

    μπορεις να δεις ποια wifi netcard εχεις απο την διαχειριση συσκευων για να παρω παρομοια αλλιως θα γυρισω την μητρικη μπορεις να δεις ποια wifi netcard εχεις απο την διαχειριση συσκευων για να παρω παρομοια αλλιως θα γυρισω την μητρικη
  11. parts

    intel netcard χωρις κεραιες

    Δεν υπάρχει στη διαχείριση συσκευών.δεν μπορώ να βρω και στα bios τπτ είναι μια as rock h410m HDV/M.2 με INTEL PENTIUM G6400 Αυτό με το cnvi μήπως φταίει? Η intel 9461 λεει για cnvi support .
  12. parts

    intel netcard χωρις κεραιες

    Επίσης σύνδεσα την κάρτα στην μητρικη κατέβασα και τους drivers αλλά δεν εμφανίζει ούτε bluetooth ούτε wifi.την έχω κάνει και enable από την μητρική ξέρει κανείς τι φταίει?
  13. parts

    intel netcard χωρις κεραιες

    https://www.e-wireless.gr/2.4ghz-wifi-antenna-3dbi-gain-with-sma-pigtail-cable/ αυτο εδώ κανει? γτ εχει ενα connector η καρτα και όχι δυο ?
  14. parts

    intel netcard χωρις κεραιες

    https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=68798&cat=13 Αυτό εδώ πήρα είναι ίδια με την 9461 Μπορεί να δουλέψει αν πάρω μια κεραία και ένα sma cable? Μπορώ να βγάλω την κεραία από παλιό ρουτερ και απλα να πάρω ένα sma cable να την συνδέσω με την κάρτα?
  15. καλημερα αγορασα μια intel netcard m.2 9461 αλλα μου ηρθε σε ενα κουτακι χωρις καλωδιο και κεραιες .ετσι επρεπε να μου ερθει ή ετσι το στειλανε αυτοι? ηθελα να την βαλω σε σε μητρικη με m.2 key wifi αλλα δεν ξερω τωρα πως θα γινει ξερεις κανεις καμια m.2 wifi netcard να ερχεται με καλωδια και κεραιες?
  • Δημιουργία νέου...