Προς το περιεχόμενο

paparoach

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με paparoach

  • Ημερομηνία γέννησης 18/09/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.975 προβολές προφίλ

paparoach's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

122

Φήμη

  1. Έ,ω την ΙΙ 420....σκοτώνει...με κλειστά τα μάτια να πάρετε όποια θέλετε...παρήγγειλα την 360 για το 2ο PC..
  2. Κοίτα να δεις φίλε μου.. πάντα όσο περιμένεις τόσο κερδίζεις σε κάτι τόσο χάνεις σε άλλο. Πχ τα νέα mobo θα είναι πιο ακριβά. Αυτά που θα έχουν, σε ενδιαφέρουν? Είναι στη χρήση του καθενώς όπως καταλαβαίνεις. Εγώ έχω χ370 μητρική , ήμουν με τον 1800χ τόσα χρόνια και φέτος άλλαξα σε 5800x3d. Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα βγάλει νέες μητρικές. πόσο καιρό θα περιμένεις και πόσο καιρό μπορείς να περιμένεις? Προβλήματα νεότητας στις νέες μητρικές? Είναι πολλά που πρ'επει να σκεφτείς..
  3. Που το διάβασες αυτό?? Υποστήριξη θα υπάρχει. Εννοείται ότι κάθε Χ καιρό βγαίνουν νέα προϊόντα.. Με ποιο παλιό mobo κάτι θα χάσεις...αλλά σίγουρα κάτι θα κερδίσεις από την πολυετή υποστήριξη..
  4. Για εμάς που έχουμε ενεργή συνδρομή δεν γίνεται επέκταση. Είναι μόνο για νέους συνδρομητές της υπηρεσίας, απότι είδα
  5. Φίλε μου για αυτό το λόγο βάζω στο αυτοκίνητο μου ένα πρόσθετο για bio-diesel. Έχει και η würth και η liqui moly, και ειμαι σιγουρος οτι εχουν κ αλλες .
  6. Ωραίος! Επανάληψη της προχθεσινής παραγγελίας!
  7. Εγώ έβαλα μια παραγγελία... αλλά νομίζω πως θα τρέχουμε απλά να μαζέψουμε τα λ7 μας πίσω...
  8. Ειχα παρει στη συζηγο παλια το 2s, δουλευει πολυ καλα ακομα . Για τα σωστα λεφτα, θα εκανα κινηση για το 4.
  9. Το αντίθετο ακριβώς, για την ακριβή σειρά. Λίγα τα MH/s, πολλά τα λεφτά.
  10. Πως και δεν ειπαν οτι ο προβληματικός driver είναι ο 470.05 και χρειάζεται αναβάθμιση γτ εκτός από το mining lock δεν ειχε και data ασφαλείας?
  11. Περυσι κ προπερσυειχαν -50% και το επερνα. Για φετος, δεν με βλεπω να ψωνιζω.
  12. Φιλε μου δεν εβαλα μεσα τα λεφτα γιατι λογο τηλεργασιας κλπ εχουν φυγει απο την αγορα ολα τα φιηνα λαπτοπ. Αυτο που εγραψα ειναι οτι και τα ακριβα θα ηταν ακομα 2core. Αν δεν ξεμπςρδεψουμε με lockdown μην περιμενεις να δεις λαπτοπ της προκοπης κατω απο 500€
  13. Νομίζω πως θα έχουν μεγάλο θέμα με τις θερμοκρασίες και την κατανάλωση. Τα 4πύρινα μας έχουν δείξει ξεκάθαρα ότι χρειάζοντα W μπόλικα για να κρατάνε ταχύτητα. Όταν παίζουν σε 12-15W είναι "σαπάκια" σε σύγκριση τα αντίστοιχα amd. Πάντως ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει...αλλιώς ακόμα 2πύρινα λάπτοπ θα είχαμε ..
  14. Εχω καποιο μοντελο που δεν θυμαμαι,εδω κ 2.5 χρονια. Παιδια ειναι κανονικη ξυριστικη μηχανη. Γενια μισης μερας αφηνει. Επειδη εχω θεμα με ερεθισμους την προτιμησα και δεν μετανοιωνω με τιποτα. Τα ανταλλακτικα κρατανε 6 μηνες με 2 ξυρισματα τη βδομαδα που κανω. Δεννειναι πολυ φθηνα, αλλα χαλαλι. Εγω γλιτωσει/ξεχασει τις γυρισμενες τριχες μεσα στο δερμα που κανει το κλασσικο ξυραφακι..
  • Δημιουργία νέου...