Προς το περιεχόμενο

GiannisKS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    117
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με GiannisKS

  • Ημερομηνία γέννησης 06/01/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.875 προβολές προφίλ

GiannisKS's Achievements

  1. Από κινητό ναι μπαίνω κανονικά συν από το πρόγραμμα περιήγησης που μπαίνω μόνιμα χωρίς αποσύνδεση (αν κάνω αποσύνδεση παίζει να μην με αφήνει να μπω ξανά οπότε δεν το δοκιμάζω)...δοκίμασα και από άλλον υπολογιστή αλλά και πάλι μου βγάζει το ίδιο.
  2. Και υπάρχει κάποια λύση ή απλά περιμένουμε πότε και ΑΝ το φτιάξουν ;
  3. Όταν πάω να συνδεθώ σε οποιόδηποτε πρόγραμμα περιηγήσης μου εμφανίζει αυτό εδώ το σφάλμα και έχω δοκιμάσει και διαφορετικούς υπολογιστές. Ο κωδικός είναι σωστός που πληκτρολογώ. Από το πρόγραμμα περιήγησης που μπαίνω μόνιμα δεν θέλω να αποσυνδεθώ γιατί φοβάμαι μήπως τελικά δεν μπορώ να μπω ούτε από εκεί. Στην εφαρμογή αποσυνδέθηκα και ξανασυνδέθηκα μια χαρά. Κανείς που να έχει κάποια ιδέα γιατί το εμφανίζει αυτό ;
  4. Επέλεξες εσύ i-parcel κάπως ή τυχαία στο έστειλαν έτσι ;
  5. Και εμένα με royal mail ήταν...
  6. Καλησπέρα παιδιά, είχα παραγγείλει 3 πράγματα από amazon.co.uk σε μία παραγγελία από τις 23 Μάη. Εκτιμούσαν ότι θα είναι εδώ στις 5 Ιούνη, εν τέλει στις 18 Ιούνη (και αφού τους είχα στείλει ξανά μέιλ) μου έκαναν πλήρη επιστροφή χρημάτων καθώς δεν ήξεραν και οι ίδιοι που είναι το δέμα μετά από τόσες μέρες αφού δεν έχει κωδικό παρακολούθησης. Πρόκειται ποτέ να έρθει να το περιμένω μέσα στο καλοκαίρι ή μπα ; Έχει παραγγείλει κανένας άλλος τώρα πρόσφατα από amazon έστω και από άλλη αποθήκη για να μου πει αν του ήρθαν. Ευχαριστώ !
  7. Καλησπέρα σας, επειδή στο φόρουμ γίνεται ένας χαμός πάνω σε αυτό το θέμα και δεν έχω βρει ξεκάθαρη θέση. Για αγορές άνω το 22 ευρώ, πχ θέλω να αγοράσω κάτι που στοιχίζει 30, από amazon (ή όποια άλλα sites) που είναι από χώρες εντός ΕΕ (συν Αγγλία), θα περάσει τελωνείο ή το όριο των 22 μας απασχολεί μόνο για αγορές εκτός ΕΕ ; Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα του τελωνείου.
  8. GiannisKS

    Εκτύπωση Θήκης Wallet

    Καλημέρα σε όλη την παρέα, ενδιαφέρομαι να φτιάξω μία θήκη wallet με κάποια εικόνα που θέλω εγώ. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να αναλαμβάνει ;
  9. Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού το συγκεκριμένο θέμα γιατί έψαξα και δεν βρήκα. Ψάχνομαι τελευταία για αγορά μιας δεύτερης dslr για να τραβάει υπέρυθρες φωτογραφίες έπειτα από μετατροπή (πχ Nikon D200). Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει ασχοληθεί για να μάθω περαιτέρω λεπτομέρειες. Ευχαριστώ πολύ.
  10. 55αρι και 58αρι φακό έχω απλά πολύ έλεγαν για τα 77αρια φίλτρα για αγορά ώστε να είναι συμβατά και με τους νέους φακούς στο μέλλον όταν πάρω πχ.
  11. Σε ευχαριστώ πολύ , γιατί διάβαζα διάφορα σχόλια και λέω επειδή έχω 55αρη φακό μην πάρω 55αρια φίλτρα και μου μετά μου είναι άχρηστα.
  12. Καλημέρα σε όλη την παρέα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, είναι προτιμότερο να πάρω φίλτρα 55mm και με step down rings να φτάνω μέχρι 77αρηδες φακούς ή με φίλτρα των 77mm και step up rings να κατεβαίνω μέχρι φακούς των 55mm. Πέρα από το οικονομικό δηλαδή που τα φίλτρα των 55 είναι πιο φθηνά από των 77 υπάρχει κάποιος λόγος για το ποια από τις δύο επιλογές να εφαρμόσω ;
  13. Καλημέρα παιδιά, για UV φίλτρο βλέπω ότι άλλα λένε Multi Coated άλλα Hard Multi Coated καθώς επίσης Hardened και Resistant ktl... Ποια είναι η διαφορά τους ;;;
  14. GiannisKS

    Activity tracker για ποδήλατα

    Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, μιλάω για activity band πχ xiaomi band, αλλά ευχαριστώ για την απάντηση.
  15. GiannisKS

    Activity tracker για ποδήλατα

    Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα, ψάχνω ένα band (activity tracker) εκτός του huawei color band που να μπορεί να μετρήσει και την δραστηριότητα του ποδηλάτου πέρα των βημάτων. Άμα έχετε κανένα υπόψιν στείλτε από κάτω. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν υπάρχει ίδιο θέμα κάπου αλλού.
  • Δημιουργία νέου...