Προς το περιεχόμενο

sahanaki4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    204
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

642 προβολές προφίλ

sahanaki4's Achievements

  1. sahanaki4

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Και εδω, κανονικη εισοδος τοσο στην εφαρμογη κινητου(android 5.0.2) οσο και στην ιστοσελιδα.
  2. Στο θεμα της επικοινωνιας με το support μεσω mail η προσωπικη μου εμπειρια ηταν επισης αρνητικη. Δεν απαντησαν ποτε στην ερωτηση μου σε mail τι συμβαινει και πως να προχωρησουμε με την καρτα mastercard n26 που δεν συνδεεται στο paypal. Αφου ομως το παλικαρι μεσα απο εδω (molot 12) μου ειπε να δοκιμασω αλλο browser εκτος google chrome, δοκιμασα την συνδεση της καρτας σε paypal με επιτυχια χρησιμοποιωντας firefox. Με το που εγινε αυτο, η ιδια υπαλληλος n26 που καταγεγραμμενα ειχε λαβει το mail στο οποιο ζητουσα βοηθεια, μου εστειλε απαντηση. Στην απαντηση γραφει πως ειδε πως ελυσα το προβλημα μου και χαιρεται πως ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ με την υποστηριξη της. Θεωρω κουτοπονηρη την αντιμετωπιση απο πλευρας n26, για να μην δωσω κανενα βαρυτερο χαρακτηρισμο.
  3. Μπραβο φιλε μου molot12, με εσωσες απο την ταλαιπωρια παραγγελιας νεας καρτας. Δοκιμασα με firefox (ενω ειχα δοκιμασει χθες με chrome) και με ααυτο τον τροπο ολοκληρωσα την διαδικασια κανονικα. Πλεον ΚΑΙ η καρτα ειναι (επιβεβαιωμενα)συνδεδεμενη με το paypal, οπως ο λογαριασμος. Και παλι ευχαριστω.
  4. ευχαριστω για τις απαντησεις, αν και το προβλημα παραμενει @djuan1988 -αν εννοεις την ρυθμιση "online payments-enabe online transactions" ηταν παντα και ειναι ακομα "on". Εκτος αυτου, ολες οι ρυθμισεις ειναι ενεργες. @molot12 -χρηματα εχει ο λογαριασμος και η με αυτον συνδεδεμενη καρτα, οπως υπηρχαν χρηματα και σε προσπαθειες στο παρελθον να συνδεθουν καρτες της ιδιας και αλλων εταιριων. @runner69 -δεν φτανει στο σταδιο που ζητα την διαδικασια επιβεβαιωσης με αφαιρεση δοκιμαστικου ποσου(το οποιο ποσο υπαρχει μεσα). Με το που συμπληρωνονται τα στοιχεια της καρτας στην ιστοσελιδα paypal(link a card)και πατιεται το save, ερχεται η απαντηση "This card is not accepted. Please use a different card." -σε αντιθεση με σενα, ο νεος λογαριασμος εχει προστεθει κανονικα στο paypal. Η νεα καρτα ειναι που δεν γινεται δεκτη. Στο παρελθον, ειχα συνδεδεμενους και τον παλιο λογαριασμο και την παλια καρτα number 26.
  5. Δεν γινεται δεκτη η συνδεση καρτας n26 με paypal, ουτε με προσπαθεια μεσα απο εφαρμογη paypal για κινητα.(Η προσπαθεια της προηγουμενης δημοσιευσης ειχε γινει μεσα απο υπολογιστη desktop.) Το μηνυμα λαθους ειναι: "Card declined by issuer" , μολίς συμπληρωθουν τα στοιχεια της καρτας. Μετα απο αυτο, υποθετω πως θα πρεπει να ζητησω να μου ξαναστειλουν καρτα απο την n26. Θα τους στειλω mail. EDIT 1. Μιλησα τηλεφωνικα με paypal και μου ειπαν πως δεν μπορω να συνδεσω καρτα που δεν εχει εκδοθει στην Ελλαδα. Προσωπικα, δεν πιστευω την συγκεκριμενη ενημερωση απο πλευρας paypal, αφου στο παρελθον εχω συνδεσει και επιβεβαιωσει καρτες εξωτερικου(μια number 26, δυο leupay,μια revolut). Εκτος, αν αλλαξε κατι τους τελευταιους μηνες. 2. Εστειλα mail σε n26 περιγραφοντας το προβλημα. Τωρα αναμονη (γκουχ γκουχ, το κοβω για ενα μηνα ακομα)
  6. Δοκιμασε καποιος να συνδεσει τη νεα mastercard της n6 με το paypal; Αποτυγχανει, γραφοντας: "This card is not accepted. Please use a different card."
  7. sahanaki4

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Αυτο εχει συμβει και σε μενα μια φορα μεχρι τωρα και δεν το σκεφτηκα. Οχι ομως με αγορα με revolut, αλλα με αγορα με leupay. Δηλαδη η αγορα δεν περασε, γιατι εκανα επανειλημενες προσπαθειες σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα(κατα λαθος μεσα σε 5 λεπτα επανειλημενη προσπαθεια, επειδη νομιζα πως η πρωτη προσπαθεια δεν ειχε γινει απο μενα ολοκληρωμενη). Μετα απο 48 περιπου ωρες σε μενα εγινε δεκτη η δευτερη προσπαθεια. Η ιστοσελιδα ηταν το sportsdirect. Αρα, πολυ πιθανο να οφειλεται σε αυτο που αναφερεις σαν πιθανη αιτια.
  8. Κι εγω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα στην Γερμανια, χρησιμοποιωντας mastercard. Και σε εστιατοριο(που δεχονταν mastercard) δοκιμασα την number26 και εγινε δεκτη. Σιγουρα ομως δεν δεχονται παντου στην Γερμανια mastercard, εχει δικιο ο φιλος.
  9. sahanaki4

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Καποιες αγορες δεν περνουν με revolut σε αλλους χρηστες. Ειτε χρησιμοποιωντας την καρτα απευθειας, ειτε μεσω paypal. Επισης δεν υποστηριζει επισημα η revolut την συνδεση με paypal. Εδω κι ενα μηνα δεν χρησιμοποιω αλλο την revolut, απλη υποθεση θα κανω. Το συγκεκριμενο κινεζομαγαζο μπορει να μη δεχεται την πληρωμη απο revolut μεσω paypal και να την δεχεται απο revolut απευθειας. Η αυτο που σου λεει ο χρηστης theopan(μαθαινεις τον κωδικο απο το support leupay), η αυτο που σου λενε αλλοι χρηστες και ειναι και η δικη μου προσωπικη εμπειρια με χρεωστικη mastercard eurobank(μαθαινεις τον κωδικο απο την τηλεφωνικη εξυπηρετηση της τραπεζας eurobank).
  10. sahanaki4

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Οταν καποιες φορες μετεφερα με επιτυχια (ζητωντας μεσα απο την εφαρμογη revolut να μου σταλει ποσο απο καρτα mastercard leupay προς mastercard revolut), δεν υπηρχε χρεωση. Πριν ενα μηνα περιπου που το δοκιμασα τελευταια φορα, η revolut μου ζητησε να πιστοποιησω τον λογαριασμο μου και αρνηθηκε να με αφησει να κανω την μεταφορα. Απο τοτε εχω παρατησει την revolut και κανω τις δουλειες μου με leupay / number 26. Ο λογος πως εχω πιστοποιησει τον λογαριασμο μου στην revolut απο την πρωτη μερα που την χρησιμοποιησα.
  11. sahanaki4

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Εχει επιλογη στην ιστοσελιδα paypal. Η καρτα που χρησιμοποιειται αναγραφεται σαν primary. Καθε χρηστης μπορει να αλλαζει την primary οπως/οποτε θελει μεσα απο μενου της ιστοσελιδας paypal. Αλλη καρτα η leupay, αλλη η leupost. Και οι δυο ειναι mastercard με διαφορετικο αριθμο. Στην ιστοσελιδα leupay αναγραφεται ποιες καρτες leupay καθε χρηστη ειναι ενεργοποιημενες και ποιες οχι. Για leupost, οποιος χρησιμοποιει βλεπει τα στοιχεια της στην τηλεφωνικη εφαρμογη.
  12. Απο ΑΤΜ πειραιως, δοκιμη αναληψης ηταν πετυχημενη και δωρεαν.
  13. sahanaki4

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Ιδια διαδικασια, οπως σε καθε καρτα που συνδεεται με paypal. Γινεται χρεωση, και ο 4-ψηφιος κωδικος πιστοποιει την συνδεση.
  14. sahanaki4

    To topic του sportsdirect.com

    Τον τελευταιο καιρο τα δεματα sportsdirect ερχονται 2 μερες αργοτερα. Αλλα δεματα που ερχονται επισης οδικα απο αλλες ιστοσελιδες, π.χ. με ups, κανουν τον ιδιο καιρο, οπως παλιοτερα.
  15. sahanaki4

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Ξερεις τι σου γινεται. Εχω απλα την εντυπωση πως μερικες φορες αφηνεις τα συναισθηματα σου να σε παρασυρουν σε επιθετικες δημοσιευσεις. Φιλικα στο λεω. Ευχαριστω που μου απαντησες τι υπηρεσια εχεις χρησιμοποιησει.
  • Δημιουργία νέου...