Προς το περιεχόμενο

mpazoykas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    96
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με mpazoykas

  • Ημερομηνία γέννησης 06/08/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.087 προβολές προφίλ

mpazoykas's Achievements

  1. Κολλάει απίστευτα το πήρε πατάω συνέχεια και μένει εκεί δεν κάνει τπτ Edit το πήρε όλα καλά ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ πολύ.αλλα προσπαθώ 1 ώρα με διαφορετικούς τκ αλλά δεν παίρνει κανέναν.
  3. Καλησπέρα παιδιά.στον τκ ενώ βάζω πχ 301 00 όπως λέει δεν το παίρνει έχω δοκιμάσει τα πάντα. Καμία ιδέα?
  4. Έκανα και εγώ μια παραγγελία 120 ευρώ on line όταν θα πάω στο κατάστημα θα μπορώ να κάνω εξαργύρωση και να πληρώσω 79?
  5. mpazoykas

    INTENSO 2.5'' USB 3.0 5TB 89,9€

    σε ευχαριστω,επειδει τον θελω να τον βαλω σε λαπτοπ μηπωσ γνωριζεισ εαν ο συγκεκριμενο μπορει να βγει?
  6. https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/storage-media/hard-drives/eksoterikos-skliros-diskos-hdd-intenso-2.5-usb-3.0-5tb/?productId=20417775 καλημερα. μου ηρθε email απο τον γερμανο για τον παραπανω σκληρο σε προσφορα. στο σκρουτζ ξεκιναει απο 105. αξιζει ο παραπανω σκληροσ τον εχει κανενα να μα πει?
  7. Αυτό το τραγούδι το λατρεύω...
  8. Καλησπέρα! Χτες μετακόμισα Μυτιλήνη όπου ήρθα μόνιμα για δουλειά.και καθώς τα λεφτά δεν περισσεύουν ήρθε και αυτό να με τελειωσει. σταματησα στην shell να βάλω πετρέλαιο το λαμπάκι είχε ανάψει πορτοκαλί.μολις βάζω 25 ευρώ το αράζω και πάω να πιω καφέ.μετα από κάνα δίωρο βάζω μπροστά να πάω να κατεβάσω τα πράγματα στο καινούργιο σπίτι όπου είχα κλείσει ήταν κάνα 15 λεπτό από εκεί.μολις βάζω μπροστά η μηχανή έκανε σαν τρακτέρ άναψε ένα λαμπάκι της μηχανής και όλο μου έσβηνε στον δρόμο πατούσα γκάζι δλδ και μου έσβηνε το πάω σε έναν μάστορα που βρήκα.και μου λέει είναι τα μπεκ και η αντλία πίεσης και πρέπει να τα στείλουμε Αθήνα για επισκευή! Του λέω μόλις έβαλα πετρέλαιο το έκανε αυτό μου λέει είναι τα μπεκ και μου ζητάει 500 ευρώ.μπορει ρε παιδιά να με βοηθήσει κάποιος τι στο καλό γίνεται? Άραγε φταιει το καύσιμο,η θέλει να τσελωσει 500 ευρώ?
  9. Καλημέρα παιδιά.να ρωτήσω και εγώ.εχω κάνει 2 παραγγελίαες μια από κίνα και η άλλη από το bangood.αλλα από της 11 Ιανουαρίου έχει κολλήσει το δέμα από την Κίνα και 27 Ιανουαρίου από το bangood.ξερετε αν υπάρχει καθυστέρηση στα δέματα τώρα η έχουν κολλήσει? Ευχαριστώ.
  10. το πήρα και εγώ στο τσακ μετά πήγε 90 ευχαριστω ts
  11. να σου πω την αλήθεια δεν το είδα. οπως και να έχει εστειλα ακύρωση αιτησης και μετά από 1 ωρα μου έστειλαν να την ακυρώσω,οπότε έβαλα σωστά τα στοιχεία και τώρα είναι οκ.
  12. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.δεν έχει τίποτα από αυτά που έγραψες άνοιξα το ερώτημα οποτε θα ρωτήσω εκει να μου πούνε.
  13. ευχαριστώ για την απαντηση.την αίτηση την έχω κάνει εδώ και 3 μερες,όταν την είχα κάνει ειχα καταλάβει το λάθος αλλά μετά δεν έβρισκα διαγραφει η τροποποίηση. το πρωι μπήκα και στην λίστα αιτήσεων δεν μου βγάζει τίποτα από την αίτηση.επισης δεν λέει κάπου για βοήθεια.μηπως με διέγραψαν επειδή δεν το δικαιούμαι?
  14. καλημέρα σας.εκανα και εγω την αίτηση για το δάνειο στον πατέρα μου.αλλα έκανα λάθος το amka αντι να βάλω του πατέρα μου εβαλα το δικό μου ειμαι έγγυητης όμως.πηγα να κάνω διαγραφει αίτησης αλλα δεν μπόρεσα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
  15. τα παρήγγειλα και εγω στα 30 μου βγήκαν με τα μεταφορικά από τον κωτσοβ ελπιζω να είναι καλά στης κλήσεις και από αέρα.αλλιως να τα ακυρώσω.
  • Δημιουργία νέου...