Προς το περιεχόμενο

iluvatarcliff

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    25
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming,Heavy Metal,Basketball.

iluvatarcliff's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Νομίζω πως και με την τελευταία κουβέντα του Fulgore οτι δηλαδή πρέπει να σκεφτώ αν θέλω να είμαι Stand by για upgrade στα επόμενα χρόνια το πιο σοφό είναι το 1080p Gsync 144Ηz παρόλο που πριν σκεφτόμουν το αντίστροφο. Εϊναι το πρώτο PC που φτιάχνω και τόσα χρόνια ότι Gaming έκανα το έκανα απο videos στο Youtube και στο Twitch οπότε το 1080p δεν θα με χαλάσει καθόλου για αρχή,ας το ευχαριστηθώ και βλέπω αργότερα αν δεν μου αρκεί. Προς την AOC κοιτάω.
  2. Παίδες πραγματικά ελπίζω να μην έχω φτάσει στο σημείο να σας πρήζω,αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω,απ'τη μία σκέφτομαι την ομορφιά του 1440p που με 60Hz (δεν μπορώ να πάω σε παραπάνω Hz και λόγω τιμής και λόγω GPU) θα είναι αρκετά smooth απ'την άλλη την πιο γεμάτη (πάλι λόγω GPU) εμπερία των 144Hz που με την 980 θα τα αξιοποιήσω. Καταλαβαίνω πως μετά απο ένα σημείο δεν μπορείτε να με πάρετε απο το χέρι και να την πάρω,αλλά δεν μπορώ να παρά να παραθέσω σκέψεις και προβληματισμούς μέχρις να έρθει στην πόρτα μου το monitor.
  3. Σκέφτηκα την Iliyama διότι είναι η φτηνότερη 1440p με 1ms απόκριση,χαζό απ'τη μία διότι Freesync δεν θα αξιοποιήσω αλλά στην τιμή της την έκοψα καλή.
  4. Έχεις δίκιο σε αυτό απλά τότε εγώ δεν ήξερα καν τι σημαίνει Free Sync οπότε δεν το σκέφτηκα,δεν το μετανιώνω αλλά καταλαβαίνω που το πας.
  5. για να καταλάβεις,την 980 την πήρα 450 καινούρια απο εδώ,νομίζω συμφωνείς πως για +80 απο την 390 άξιζε. και για το πρώτο σκέλος ισχύει περίπου το ίδιο για τον 6700k αλλά ένιγουει,πρώτο μου build μαν. όσο για την οθόνη ακούω ακόμα γνώμες και θα τις πάρω υπόψη περισσότερο απο τη δική μου λόγω απειρίας.
  6. Το PC φίλε μου δεν ξέρεις πως το έφτιαξα πόσο καιρό μάζευα τα λεφτά και εν τέλει δεν σε αφορά κιόλας. για να μην το έχεις στο κεφάλι σου βέβαια εν τέλει κάποια κομμάτια τα πήρα πολύ κάτω απο την τιμή τους οπότε δεν είναι όσα λες τα χρήματα και ακόμα και έτσι να ήταν είναι παιδικό τελείως αυτό που έγραψες πραγματικά. Παρόλα αυτά είχα βοηθηθεί απίστευτα απο το Community και όσα ξέρω για PC Building τα ξέρω κυρίως απο αυτά που έχω ακούσει εδώ και απο προσωπική έρευνα,οπότε αυτό που είπες είναι πραγματικά άκυρο εγώ μπορεί να αλλάζω γνώμη κάθε μέρα δεν ανάγκασα κανέναν να απαντήσει έχω ένα δίλλημα και ξέρω πως υπάρχουν άτομα εδώ που μπορούν να βοηθήσουν. Στο προηγούμενο θέμα σταμάτησα να απαντώ γιατί τελικά δεν μπόρεσα να διαθέσω χρήματα τότε όσα είχα τα χρησιμοποίησα για καθημερινά έξοδα. Εύχομαι να μην χάνεις το χρόνο σου πλέον,η πρώτη παράγραφος σου με βοήθησε βέβαια ευχαριστώ. Φιλικά. Για να πω την αλήθεια βέβαια επειδή τα δεδομένα μου άλλαξαν τόσο γρήγορα πρέπει να παραδεχτώ οτι είχα ξεχάσει τελείως το προηγούμενό μου Post για το Monitor και το θυμήθηκα με το Link σου.
  7. την τηλεόραση θα την κρατήσω για ταινίες όντως
  8. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω παραπάνω απο τα 400 γιατί είμαι φοιτητής και καταλαβαίνετε. Θα μπορούσα να κάτσω να μαζέψω αλλά θα μου πάρει πολύ καιρό και παιδιά ειλικρινά πονάνε τα μάτια μου με την τηλεόραση και δεν είμαι υπερβολικός. Πιστεύω η σοφότερη επιλογή είναι τα 1440p διαβάζοντας και αυτά που είπατε
  9. Παιδιά ευχαριστώ πολύ,στην ουσία αυτό που με προβληματίζει είναι αν αξίζει να πάρω μια 1440p με την 980 διότι λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης θα ζορίζεται πολύ η κάρτα (φυσικά δεν εννοώ οτι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει) απλά επειδή όσο προχωρά η βιομηχανία τόσο θα μειώνονται και οι δυνατότητές στις στο 1440p gaming. Οπότε το δίλλημα είναι να ρισκάρω το 1440p ή να πάω για μια 1080p (η οποία θα έχει και 144hz) που η 980 θα θερίζει και θα μπορώ και να αξιοποιήσω τα 144Hz της. Δηλαδή υψηλότερη ανάλυση (λιγότερα Frames,60hz) ή χαμηλότερη ανάλυση (144hz,περισσότερα Frames)?
  10. Λοιπόν παιδιά έχω φάει το κεφάλι μου εδώ και κάμποσο καιρό μετά απο την ευτυχία του Dream Build μου (για τα δικά μου δεδομένα) που έχει ως εξής : 6700k,EVGA 980,16 GB DDR4,EVO 250Gb,Nepton 240m,Asus VIII Hero και RM 750w Gold,να βρω οθόνη και να το ξεζουμίσω γιατί να παίζεις σε 32΄΄ τηλεόραση απλά δεν παλεύεται. Το ζήτημα είναι το εξής όμως έχω ένα budget έως 400 ευρώ και ταλανίζομαι μεταξύ 1080p 144Hz και Gsync και 1440p gaming monitor. Πραγματικά λόγω απειρίας στο θέμα δεν μπορώ να αποφασίσω και θέλω τα φώτα σας.
  11. iluvatarcliff

    Αγορά Gaming Monitor

    Γενικά με το rig μου πιστεύεις αξίζει να μαζέψω λεφτά για G-Sync?
  12. iluvatarcliff

    Αγορά Gaming Monitor

    Ερώτηση άγνοιας δεν ξερω ακριβως τι ειναι το G Sync και αν μπορεις να μου προτείνεις κάποια τέτοια monitors
  13. iluvatarcliff

    Αγορά Gaming Monitor

    Καλησπέρα παιδιά έφτιαξα PC πριν απο κανα μήνα με τα εξής: EVGA 980 ACX 2.0 16 GB RAM 2400 Intel i7 6700k Corsair RM 750W Gold Ψάχνω 1440p monitor μέχρι 350 ευρώ αν γίνεται για καθαρά Gaming χρήση
  14. Ενδιαφέρομαι για κάρτα γραφικών για 1080p gaming μέχρι 350-380 ευρώ δεν ενδιαφέρομαι για games τύπου LOL,CS αλλά για πιο σοβαρό και "immersive" gaming με 60fps frame rates, ακόμα και χαμηλότερα αν είναι άνετα playable δεν έχω κανένα πρόβλημα,ακόμα υπάρχει περίπτωση να παω για 1440p monitor σε κάμποσο καιρό οπότε αν άντεχε κάποια games και σε τέτοιο resolution θα ήταν τέλειο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  • Δημιουργία νέου...