Προς το περιεχόμενο

Riveboy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    47
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

805 προβολές προφίλ

Riveboy's Achievements

  1. Riveboy

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα! Ψάχνω για βαλίτσα που να χωράει ρούχα εως 23kg με άθροισμα διαστάσεων <=158 cm. Μέγιστο budget 90 ευρώ.
  2. Riveboy

    DELL G15 5511

    Δεν την είχα σκεφτεί καθόλου την επιλόγη αυτή, ευχαριστώ. Έχω ένα μαγαζί κοντά μου, θα πάω να ρωτήσω. Πιστεύεις από άποψη θερμοκρασιών θα είναι κομπλέ;
  3. Καλησπέρα παιδιά, Έχω πάρει το παραπάνω λάπτοπ (thanks @zacharis1955) και κοιτάω για αναβάθμιση SSD. Το θέμα είναι πως για να βάλω έξτρα m2 nvme χρειάζεται ένα mounting bracket: Το οποίο δεν μπορώ να βρω Ελλάδα και δεν προλαβαίνω να το παραγγειλώ απο AliExpress. Έχει κάποιος καμία ιδέα για κανένα μαγαζί στην Αττική που μπορεί να το πουλάει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλημέρα, όποιος έχει κουπόνι σύστασης μπορεί να μου στείλει dm 😬
  5. Riveboy

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ samsung galaxy a54

    https://www.skroutz.gr/s/41140544/Ringke-0-3mm-Tempered-Glass-2τμχ-Galaxy-A54.html
  6. Riveboy

    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ samsung galaxy a54

    Εμένα μου βγάζει σχετικά εύκολα μία μέρα (το φορτίζω κάθε πρωί στο γραφείο), από θερμοκρασίες μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι τραγικό. Από την πρώτη μέρα είμαι με tempered glass και δεν είχα κάποιο θέμα...
  7. Ναι συγνώμη δεν το ανέφερα, ιδανικά εως 800 ευρώ.
  8. Καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα λαπτοπ. Χρηση σε προγραμματα CFD, simulation, AutoCad και προγραμματισμο. Ενδεικτικά έχω δει το συγκεκριμενο https://www.skroutz.gr/s/39717563/Lenovo-IdeaPad-Gaming-3-15IHU6-15-6-IPS-FHD-i5-11320H-16GB-512GB-SSD-GeForce-GTX-1650-No-OS-Shadow-Black-US-Keyboard.html#specs. Οποιαδήποτε πρόταση/γνώμη θα εκτιμηθεί.
  9. Εγω πιο πολύ ρώτησα εδώ μήπως βρω κάποιο μέλος με αντίστοιχη εμπειρία. 😃 Σε email που έχω στείλει, η απάντηση ήταν οτι δεν μπορούν να δώσουν κάποια παραπάνω διευκρίνηση.
  10. Καλησπέρα παιδιά, Είμαι στην διαδικασία που ετοιμάζω τις αιτήσεις για μεταπτυχιακό στην Σουηδία και θα ήθελα να ρώτησω όσον αφορά τις μεταφράσεις της βαθμολογίας και του πτυχίου. Το ΕΜΠ βγάζει αντίγραφα στα αγγλικά, αυτά επαρκούν ή χρειάζεται να μεταφράσω τα ελληνικά έγγραφα σε δικηγόρο?
  11. Riveboy

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    7 Οκτωβρίου θα γίνει η ορκομωσία.
  12. Καλησπέρα φίλε, γούστα είναι αυτά, εγω θα προτιμούσα δεξιά καθώς θεωρώ είναι λίγο πιο ήσυχα και φαντάζομαι θα είναι και λίγο πιο φθήνα. Μικρη διαφορά έχουν πάντως οι δυο αυτές περιοχές.
  13. Επίσης εμένα με ενόχλησε και με ξενέρωσε αρκετά το γεγονός ότι αν δεν έχεις δει αρκετά πράγματα από το MCU δυσκολεύεσαι πολύ να βγάλεις άκρη.
  • Δημιουργία νέου...