Προς το περιεχόμενο

DrPanosR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    127
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα, Πελοπόννησος

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.987 προβολές προφίλ

DrPanosR's Achievements

  1. Έχουμε μηνιαία κάρτα σίτισης από την εργασία, οπότε γίνεται χρήση αυτής στο supermarket. Μια ιδέα είναι η εξαργύρωση σε βενζινάδικο. Κ μάλλον ο Germanos είναι η καλύτερη σχέση τιμής πιά.
  2. Παιδιά, μετά και την σημερινή διαπίστωση ότι το πρόγραμμα επιστροφή δεν ισχύει στα Public, (ούτε AEGEAN καιρό τώρα), και αναφέρομαι στην εξαργύρωση χρημάτων, παρακαλώ για προτάσεις. Τα χρήματα επιστροφής έχουν ημερομηνία λήξης. Οπότε πρέπει να τα ξοδέψουμε, αλλά με σύνεση. Προτάσεις εξαργύρωσης που νομίζετε ότι αξίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ.
  3. Επιβεβαιώνω: αγορά σήμερα δύο βιβλίων και όταν είπα να "εξαργυρώσει" η ταμίας χρήματα από την "επιστροφή", μου είπε "δεν ισχύει πια κανένα πρόγραμμα με κάρτες". ΣΟΚ. Ωραία η επιστροφή, αλλά αν δεν μπορούμε να την εξαργυρώσουμε τότε είναι απάτη. (Δεν ισχύει επιστροφη-εξαργύρωση ούτε στην AEGEAN πια).
  4. Όταν λέω «φύσημα» δεν είμαι απόλυτος. Βάζω σύριγγα στην κεφαλή, στο σημείο σύνδεσης του μελανοδοχείου κ κάνω αναρρόφηση.Με αυτόν τον τρόπο δυο φορές στο παρελθόν, έχω συνεφέρει την κεφαλή. Τώρα έγινε το συμβάν ακριβώς πριν φύγω διακοπές, οπότε έχουν προστεθεί κ οι μέρες αδράνειας του Αυγούστου. Γνωρίζω την Ιδιαιτερότητα της χρήσης του inkjet εκτυπωτή. Έτσι πάντα εκτύπωνα χωρίς μεγάλα μεσοδιαστήματα αδράνειας. Παρόλα αυτά κάθε τρεις και λίγο χρειαζόταν κάποια μικροπαρέμβαση. Και βέβαια δεν αναφέρομαι στην αρχική περίοδο αγοράς του μηχανήματος κ την άρνηση του να χρησιμοποιήσει παλιά(!), γνήσια όμως, μελάνια. Σε ευχαριστώ για την λεπτομερή περιγραφή καθαρισμού της κεφαλής. Μακάρι να καταφέρω να βάλω σε λειτουργία τον υπάρχοντα εκτυπωτή, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να αγοράσω νέο laser σε συμφέρουσα τιμή.
  5. Πρόβλημα στην εκτύπωση. Δεν θυμάμαι ακριβώς την διατύπωση. Τον έχω μέρες τώρα βγάλει από την πρίζα, και θα προσπαθήσω να «φυσήξω» την κεφαλή και παράλληλα να αλλάξω τα μελάνια με άλλα, μήπως και τον συνεφέρω…. και την γλιτώσω…. Απλά είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό πια. Δυο πτυχία και πέντε μεταπτυχιακά ώστε ο Hp να κάνει την δουλειά για την οποία υπάρχει…. Τρελή εμπειρία (το αναφέρω να γελάσετε), όταν τον πρωτοαγόρασα, γιατί είχα πολλά μελάνια από φίλο, και αφού τέλειωσαν τα πρώτα μελάνια της μαμάς και του έβαλα ένα αυθεντικό Hp μελάνι για αντικατάσταση, ο εκτυπωτής έβγαλε το μοναδικό και αμίμητο: αυτό το μελάνι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί είναι παλιό!!! Ακόμα θυμάμαι την αίσθηση μου! Συνδιάλεξη διαφοράς απόψεων με τον … εκτυπωτή του γραφείου μου! Εμπειρία μοναδική!…
  6. αδιάφορο… σπάνια πια στέλνουμε φαξ… Σίγουρα και τα δυο… 80% εκτύπωση, 20% scanning Δεν νομίζω ότι ο Hp μπορεί να λειτουργήσει με το error που εμφανίζει… άρα ούτε να σκανάρει παρακάμπτοντας το πρόβλημα εκτύπωσης… Και δεν υπάρχει δυνατότητα χώρου κ για τα δυο μηχανήματα. Με αυτή την λογική θα βόλευε και το extra Scanner μόνο του, δίπλα σε έναν έγχρωμο Laser… Όπως για παράδειγμα; Αν έχει αυτά που ζητάω θα εξαρτηθεί από το κόστος αγοράς και αναλωσίμων! Απλά, έχω φύγει από την θεωρητική συζήτηση και προσπαθώ να βρω συσκευή. Τις refurbished θα ψάξω λίγο ακόμα πριν τις απορρίψω τελείως… μήπως και μειώσω το κόστος αγοράς. Αν βρω σε Xerox ή Kyocera ή Canon, θα δω.
  7. DrPanosR

    Ψάχνω για...

    Laser έγχρωμο πολυμηχάνημα.
  8. DrPanosR

    Ψάχνω για...

    Laser έγχρωμο πολυμηχάνημα (θέλω να αποφύγω Hp). Επιθυμητή η αυτόματη διπλή εκτύπωση, αλλά όχι απαραίτητη εάν υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής. Πρόβλημα χώρου (για ξεχωριστές συσκευές), όχι χρόνου (αναμονή). Εκτυπώσεις 300 σελίδες τον μήνα. Επιθυμητό το χρώμα στην εκτύπωση. Ποια εταιρεία κατασκευής θεωρείται αξιόπιστη σε αυτά τα μηχανήματα (εκτός Hp); Έχω μπουχτίσει με τον Hp8620 inkjet. Δεν ξέρω αν θα φτάσω ποτέ τις 100000 σελίδες, με τον νέο, δεν θέλω όμως να ξαναέρθω σε επαφή με μελάνι! Και βέβαια να μην θέλω τα ημερομίσθια μιας εβδομάδας για να εκτυπώσω … 20 σελίδες.
  9. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου georgeole. Εάν ήθελα παρόλα αυτά ένα Laser πολυμηχάνημα ποιό θα πρότεινες (μή Hp); Έχεις άποψη για τα συμβατά αναλώσιμα του Laser Canon; Η ιδέα ότι θα πρέπει να ασχολούμαι με μελάνι (όχι με “κασετα”) και να μετράω τις εκτυπώσεις ώστε να έχω εκτυπωτή και να μην έχω προβλήματα inkjet, με κάνει να θέλω να πληρώσω κάτι παραπάνω για άλλη λύση. Και επιμένω να θέλω να αποφύγω την διπλή συσκευή….…. …και βέβαια θα απευθυνθώ και στο ψάχνω για
  10. Για άλλη μια φορά ο Hp8620 κάνει τα δικά του! Σκέφτομαι την αγορά αντίστοιχου πολυμηχανήματος, έγχρωμου, νέου ή refurbished, μάλλον laser. Η εμπειρία των τελευταίων ετών με τον inkjet Hp είναι τραγική: απορρίπτει τα μελάνια, δεν εκτυπώνει όταν τελειώσει ένα χρώμα, στα καλά καθούμενα βγάζει error… με κόστος αυθεντικών μελανιών 125€. Τελικά έβαζα noname με κόστος 20€, αλλά έχω βγάλει αλλεργία! Ο χώρος που υπάρχει είναι όσος ο εκτυπωτής. Μικρό γραφείο, 300 σελίδες τον μήνα με φωτογραφίες. Το χρώμα είναι επιθυμητό. Η αυτόματη διπλή εκτύπωση αδιάφορη, επιθυμητή όμως. Το scanner έχει χρήση. Σε δίκτυο… Βοηθείστε την κατάσταση με την εμπειρία σας. Το budget είναι περιορισμένο, αλλά προέχει η ψυχολογική υγεία μου, με απεξάρτηση από το χτικιό της Hp… Για τους inktank δεν έχω άποψη. Σκέφτομαι τους: LEXMARK ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ CΧ 510de ή Canon MF 8550cdn A4 Color, ακόμα κ refurbished.
  11. UA625192890HU το πρώτο που έχει γίνει μερικό refund LA027134394HU το τελευταίο Ευχαριστώ…
  12. Καλησπέρα. Δέματα Aliexpress με tracking τύπου LA123456789HU κ UA123456789HU είναι καθηλωμένα στο Out for delivery at local center. Σε dispute ενός δέματος καθηλωμένο από 29.4 έδωσε πίσω τα μισά χρήματα. Σκεφτείτε ότι τα επτά προϊόντα είχαν μπει σε ενα δεμα και τελικά έδωσε refund στα πέντε από τα επτά προϊόντα… Τώρα περιμένω νέο δέμα στο ίδιο status από 26.6. Από ότι κατάλαβα όταν το δέμα φεύγει από τελωνείο Ουγγαρίας και φεύγει για Ελλάδα το τρώει η μαρμάγκα. Υπάρχει κάποιος που ξέρει τί γίνεται; Το σύστημα διαβάζει την Ουγγαρία σαν χώρα προορισμού; Έχει κάποιος παραλάβει από Απρίλη; Με ποιά δική μας μεταφορική (ΕΛΤΑ;); Γιατί μας βλέπω να μην παραγγέλνουμε πια από Aliexpress. Όσα προβλήματα - θέματα δεν είχαν δημιουργηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργήθηκαν το τελευταίο πεντάμηνο. Μέχρι και απάτη από Γερμανό (τούρκος) στο eBay, και καπάκι αποστολή λαθεμένου προϊόντος. Από ebay πήρα τα χρήματα με το paypal, κ από τον άλλον περιμένω το σωστό είδος αλλά θα πρέπει να πληρώσω και το λάθος αφού τα μεταφορικά επιστροφής είναι φωτιά.
  13. Βιάζεστε. 77€ προσφορά, 79€ στο Stock house, άρα προς τί τα σχόλια…;; Την έχει κάποιος σε χρήση να μας πει εμπειρία; Συνδέεται με τα νέα dual band router;
  14. Ιστορία: Παρασκευή ξημερώματα ακύρωση παραγγελίας λόγω λάθους διαθεσιμότητας προϊόντος και μή ανεύρεσης σε άλλο κατάστημα (δικαιολογία Σκρουτζ). Update: Την Δευτέρα (αφού έχει λήξει η προσφορά) το ίδιο κατάστημα έβαλε το ρολόι (στη νέα τιμή, στο καλάθι Σκρουτζ) με άμεση διαθεσιμότητα! Ελεύθερη αγορά έχουμε. Όταν όμως έχεις πάρει τα χρήματα, και ακυρώνεις την παράδοση του προϊόντος με μια δικαιολογία, η οποία ακριβώς την επόμενη εργάσιμη μέρα καταρρίπτεται από τα γεγονότα, τότε αυτό είναι ΑΠΑΤΗ. Το κατάστημα κέρδισε μια καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Η πλατφόρμα επίσης.
  15. 22.10 17:35 Apple Watch Series 7 Aluminium 45mm (Midnight) Αν παραλάβεις σε παρακαλώ ενημέρωσε με...
  • Δημιουργία νέου...