Προς το περιεχόμενο

m.Zara

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

m.Zara's Achievements

  1. m.Zara

    ανασφάλιστο όχημα

    Ξέρω απο συγγενικό πρόσωπο που είχε το αμάξι ανασφάλιστο ότι εκτός απ το πρόστίμο σου αφαιρούν πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας ακόμα και το δίπλωμα! με λίγα λόγια δεν αξίζει να ρισκάρεις σε καμία περίπτωση γιατί μετά τρέχεις και δεν φτάνεις.
  2. m.Zara

    nova 3 play cinema

    Nova ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Nova3play Cinema.... Ξέρει κανείς ποια κανάλια αφορά? απ οτι είδα δινουν και novago και novahd αλλα δεν βρηκα τη λιστα με τα κανάλια. Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση.
  3. m.Zara

    2015-2016 TV Season

    Ποιοι το είδαν? Εγω επαθα πλάκα, θα το ξαναδω απόψε το εχει σε επανάληψη η νοβα. Το φανταζόμουν οτι θα είναι καλό, πώρωση και το soundtrack
  4. m.Zara

    2015-2016 TV Season

    Περιμένω να δω το Vinyl από το τρέιλερ φαίνεται να έχει καλή αισθητική και θεματολογία (rock n roll κτλ) Να προσθέσω πως παραγωγή είναι από Scorsese (που είχα λατρέψει τους πρώτους κύκλους του Broadwalk Empire) και Jagger
  5. Οι ταχύτητες ήταν χαμηλές και οι αποσυνδέσεις πολύ συχνές. Επίσης το πρόβλημα ήταν οτι η πληρωμές που γίνονταν με τραπεζική εντολή αυτόματα είχαν καθυστέρηση να περαστούν στο σύστημα της Cyta με αποτέλεσμα ενώ είχα πληρώσει τελευταία μέρα της προθεσμίας να μου το κόψουν για κάποιες (αρκετές) ώρες μεχρι να βγάλουμε άκρη.
  6. Εμείς μετά την λήξη της συνδρομής με τον ΟΤΕ βάλαμε Cyta για πιο φθηνά και από την πρώτη στιγμή ήταν εφιάλτης. Ευτυχώς τον Γενάρη βγάλανε την ανακοίνωση για τις αλλαγές τιμών σε κάποιες χρεώσεις και έδωσε το δικαίωμα υπαναχώρησης αζημίως από κάθε συμβόλαιο. Γλιτώσαμε 2 χρόνια από βάσανα και το τέλος διακοπής.
  7. Καλά γενικά από εξυπηρέτηση είναι λίγο πίσω, οπότε κάνε υπομονή Εγώ είχα ένα θέμα με την ποιότητα κάποια στιγμή πριν καμιά δεκαριά μέρες και το πρώτο τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση δεν βοήθησε, ευτυχώς έφτιαξε μόνο του οπότε δεν χρειάστηκε να ξανα-επικοινωνήσω.
  8. Γενικά το θεωρώ λάθος να ρωτάς στο φόρουμ για ιατρικά θέματα... Καλύτερα να ρωτήσεις 2-3 διαφορετικούς γιατρούς και για να καταλήξεις στην καλύτερη λύση και για να δεις και τι τιμές δίνει ο καθένας...
  9. Δεν νομίζω να την γλιτώσει κανείς...Τι καινούριος τι παλιός 23% αύξηση και να φοβόμαστε τα χειρότερα τώρα που θα πωληθεί και άλλο 10% στην Deutsche Telekom...
  10. Σ' ευχαριστώ πολύ, φαίνεται καλός αλλά θα προτιμούσα λίγο καλύτερη ανάλυση και η αλήθεια είναι ότι ο 6830 που πρότεινε ο Lord με καλύπτει περισσότερο και είναι και σε αρκετά καλύτερη τιμή + την προσφορά που δυστυχώς δεν ισχύει για τους laser...
  11. Προσωπικά προτιμώ το i-bank της Εθνικής, με βολεύει αρκετά η δομή του και με διευκολύνει και για τις πληρωμές των λογαριασμών. Πάντως δεν θεωρώ ότι τα προγράμματα επιβράβευσης δεν αξίζουν... Τουλάχιστον από την εμπειρία μου με το go4more δεν άργησα να μαζέψω τους 2000 πόντους! Αφού μόνο με την εγγραφή και το κατέβασμα της εφαρμογής μαζεύεις 1150! Και έχω ψωνίσει και πράγματα από τους πόντους που έχω μαζέψει!
  12. Έχω φίλη που φτιάχνει κοσμήματα με 3d printing και προς το παρόν οι τιμές είναι πολύ υψηλές... Και η ίδια δηλαδή δεν έχει δικό της εκτυπωτή...
  13. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί να πάω για laser γιατί είχα δει κιόλας ότι η προσφορά με τα toner της hp που ανέφερες κρατάει για πολύ καιρό οπότε θα με συνέφερε από άποψη αναλωσίμων αλλά τελικά νομίζω ότι ο inkjet ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μου! Άσε που κι εκεί παίζει προσφορά οπότε ότι και να πάρεις κάπως θα γλιτώσεις κάποια λεφτά! Ευτυχώς έχουν καταλάβει ότι δυσκολευόμαστε και βγάζουν προσφορές!
  14. Ο xerox είναι αρκετά αργός πιστεύω και ο 6230 έχει αρκετά χαμηλή ανάλυση, αλλά ευχαριστώ για τις προτάσεις Μάλλον ξέχασες να βάλεις τα link! Anyway! Τον 6830 τον εντόπισα! Μ αρέσει αρκετά μπορώ να πω και με την προσφορά όντως θα μου έρθει πολύ φθηνότερα απ ότι περίμενα!
  15. Το έκανα και πήρα φυσικά τηλέφωνο, μου είπαν ότι δεν εντόπισαν βλάβη και μου είπα και αυτοί να κάνω ένα reboot κτλ. Μου το έκανε κάποια στιγμη το απόγευμα χθες παλι αλλα πολύ λιγότερο. Εκνευρίστηκα λίγο ξανα. Αμα το ξανακάνει θα απαιτήσω τεχνικό να έρθει να το κοιτάξει. Τόσα λεφτά δίνω και θα πληρώσουμε και την αυξηση τώρα.
  • Δημιουργία νέου...