Προς το περιεχόμενο

sioneM

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

715 προβολές προφίλ

sioneM's Achievements

  1. Ναι μπορεί. Μπορεί και όχι όμως. Γιαυτό θεωρώ πως είναι λάθος να κατάκρίνουμε τους επιστήμονες για τις μελέτες τους καθαρά και μόνο επειδή έχουμε ανθρώπινες φοβίες. Αυτό που φαντάζει λογικό και ίσως ιδανικό για κάποιους είναι ένας νοήμον να θέλει να μελετήσει έναν άλλον επίσης νοήμον πολιτισμό και όχι να τον αφανίσει.
  2. Ναι γιαυτό και χρησιμοποιούμε ακόμα άλογα και γαϊδούρια για την μεταφορά μας και βόδια για να οργωνουμε τα χωράφια. Είναι θέμα ικανοποίησης και όχι αποτελεσματικοτητας σωστά.
  3. Πραγματικά ορισμένοι πιστεύετε πως υπάρχει εξωγήινος πολιτισμός τόσο ανεπτυγμένος ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει τόσο μεγάλες αποστάσεις για να έρθει στη γη (που οι κοντινότεροι πλανήτες οι οποίοι μπορούν να υποστηρίξουν μορφή ζωής είναι δεκάδες ίσως και εκατοντάδες έτη φωτός μακριά) και θα έρθουν εδώ για να μας αφανίσουν; Να μας αφανίσουν για ποιόν λόγο; Για να αποκτήσουν τα κοίτασματα της γης; Υπάρχουν στο διάστημα σε αφθονία τα πάντα όσα βρίσκονται και στη γη. Για να μας κάνουν σκλάβους; Πραγματικά θα έχουν καταφέρει να αναπτύξουν τέτοια τεχνολογία ώστε να ταξιδεύουν έτη φωτός μακριά και δεν Θα έχουν τα δικά τους ρομπότ "σκλάβους"; Είναι σαν να φερόμαστε εμείς εχθρικά στα μυρμήγκια και να θεωρούμε πως θα έχουμε όφελος αν κατακτήσουμε τις μυρμήγκοφωλιες τους.
  4. Αν χρησιμοποιήσει oled μόνο στο ένα μοντέλο από τα τρία τότε απλά τέλος αυτή η εταιρεία για εμένα τουλάχιστον. Ωραίο το ios, το έχω χρυσό πληρώσει πολλές φορές, αλλά δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία όπως η Apple να χρησιμοποιεί ακόμη lcd οθόνες εν έτη 2017. Μου αρέσει που το περιμέναμε πως και πως το "επετειακο" μοντέλο. Απλά για γέλια.
  5. Δεν χρειάζεται να επικοινωνούν. Τέτοιου είδους αισθητήρες αντιλαμβάνονται αν κάτι επιταχύνει ή επιβραδύνει στο γύρω περιβάλλον.
  6. Πιστεύεις πως μέχρι το 2030 μόνο η Γερμανία θα πουλάει ηλεκτρικά αυτοκίνητα?? Ήδη πουλάνε οι περισσότερες εταιρίες. Πάλι ότι αυτοκίνητο θέλεις θα αγοράζεις.
  7. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις. Το ότι η ύλη δεν μπορεί να ταξιδέψει με μεγαλύτερη ταχύτητα του φωτός μέσα στον χωροχρόνο, τι σχέση έχει με την ταχύτητα διαστολής του ιδιου του χωροχρόνου; Επίσης λες ότι ακούς αντεπιχειρήματα όταν ο michael92 σου απαντάει με απόλυτη σοβαρότητα και σου λέει κάτι το οποίο είναι ορθό και συ του απαντάς χαριτολογώντας. Δεν ξέρω ποιος λέει ότι το black light "πιάνει" μεγαλύτερη ταχύτητα, όποιος και αν το λέει πάντως δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής γυμνασίου. Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας.
  8. Εσείς που περιμένετε 4Κ gaming σε playstation είστε βαθιά γελασμένοι.
  9. Ίσως το διατύπωσα λάθος, αυτό που ήθελα να πω είναι πως όσα fps και να έχεις τα 60hz παραμένουν 60hz και η διαφορά μεταξύ 60, 120 και 144 είναι χαοτική. Σκοπός του αρχικού μου ποστ ήταν να βοηθήσω κάποιον που ετοιμάζεται να ξοδέψει λεφτά για να παίζει μόνο CS να καταλάβει πως αυτό που παίζει ρόλο στα first person είναι η επιλογή κατάλληλου μόνιτορ αφού εκεί θα δει ουσιαστικά την διαφορά.
  10. Από το να λες ότι κάνω πατρονάρισμα καλό θα ήταν να εξηγήσεις τι εννοείς, όχι για μένα, αλλά για οποιονδήποτε άλλο διαβάζει το ποστ. Αυτό που θες να πεις φαντάζομαι είναι ότι όσο πιο πολλά fps έχεις τόσο πιο ομαλή θα είναι η εικόνα αφού το τελευταίο frame που κάνει render η gpu θα είναι πιο κοντά σε χρόνο με την επόμενη ανανέωση του μόνιτορ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχεις tearing. Όπως επίσης δεν σημαίνει ότι τα 60hz είναι αρκετά (για competitive gaming πάντα). Τα περισσότερα hz είναι πάντα καλύτερα, είχα 60hz και τώρα έχω 144hz και η διαφορά είναι μεγάλη σε σημείο να μην μπορώ να παίξω πλέον στα 60. Φιλικά πάντα.
  11. Καλησπέρα φίλε μου. Επειδή το CS είναι first person shooter χρειάζεσαι πολλά fps για να το παίζεις ξεκούραστα αλλά και γρήγορα. Από ότι διάβασα παίζεις με 80 fps. Το μόνιτορ σου όμως είναι 60hz. Αυτό σημαίνει πως όσα fps και να πιάνεις δεν θα δεις σχεδόν καμία διαφορά από 60 fps και πάνω, ίσα ίσα αυτή την διαφορά μεταξύ hz και fps θα σου την δείχνει το μόνιτορ με tearing. Αν δεν ξέρεις τι είναι tearing κάνε μία αναζήτηση στο youtube. Τα hz είναι ο ρυθμός ανανέωσης του μόνιτορ. Όσα frames και να σου δίνει η gpu δεν θα τα βλέπεις σε ένα μόνιτορ που τα hz του είναι λιγότερα από τα fps. Χοντρικά όλα αυτά, μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα με μια αναζήτηση στο google. Εν ολίγοις, εάν σε ενδιαφέρει το competitive gaming και όχι απλά να εξαλείψεις τα frame drops κοιτάς οπωσδήποτε για αλλαγή μόνιτορ.
  12. Στα 60 hz είναι σωστά; Αξίζει λέτε σε σχέση με αντίστοιχο στα 1440p και 144hz;
  13. Καλή αγορά. Θυμήσου ότι αυτόν τον επεξεργαστή μπορείς να τον κάνεις overclock αργότερα εάν θέλεις να ασχοληθείς.
  14. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Τα σκρουτζομάγαζα επι το πλείστον είναι το ίδιο αξιόπιστα με τα επώνυμα. Στο 2016 ζούμε. Εκτός και αν θες να τα πληρώσεις με δόσεις όπου αλλάζει το πράγμα.
  • Δημιουργία νέου...