Προς το περιεχόμενο

degrelle

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    208
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με degrelle

  • Ημερομηνία γέννησης 25/10/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.775 προβολές προφίλ

degrelle's Achievements

  1. Upd1 Ή συγκεκριμένη μητρική τουλάχιστον με το στοκ bios δεν συνεργάζεται με gtx 750ti stormX oc 2gb. Ανάβει μεν αλλά freezαρει στο bios.Κάποιες εκδοσεις bios απλά δεν τις δέχεται... Αλλού λέει PDR region does not exist, αλλού bios size is not enough. Κατάσταση που ιντριγκαρει.Καμιά ιδέα παιδιά? Υ.Γ. με gt 210 παίζει κανονικότητα. Και bootαρει κανονικότητα από δίσκο με windows setαρισμενα σε chipset h61.
  2. Ρε παιδιά θα μας τρελάνει η mobo...παίζει με gt210 αλλά με gtx 750ti stormx δείχνει το screen που λέει τα γνωστά press del or f2 to enter bios setup bla bla και κολλαει εκεί...........μπετoνει το pc. Πάω να κάνω bios update και μου κλειδώνει mouse keyboard και λεει pdr region does not exist....σκαλωνω.... Modules ναι στο 1,5
  3. Cpu σήμερα θα κουμπωσει.3930k (6physical +6 logical @3,2).Περιμένω μέχρι τις 11:30 να έρθει.Μνήμες αγορασα μόλις τώρα από μέλος 3x4gb ddr3 kinston KVR16N11S8/4 για αρχή και από vga παίζω με gtx750ti stormX 2gb oc.ψυκτρα αγοράστηκε μία των 33 ευρώ από msystems και psu corsair v600 ολοκαίνουριο.case fazn firefly από πλαίσιο λόγω 7 φουρφουριων και docking station από πάνω για δίσκο.Το cpu θα κλοκαριστει να παίζει μόνιμα στα 3,9.Για photoshop cs6, movie maker,convertXtoDVD, subtitle workshop είναι λουκούμι και μακράν καλλίτερο από τον i3-3220 που έχω τώρα με τα 8gb ram.Οσονουπω και σκορ από κλοκαρισματα σε 5λεπτα stresstest.
  4. Κάπου είναι κρυμμένο και δεν το βλέπω.....
  5. Καλή χρονιά.υποστηρίζει ναι αλλά όχι όλα τα modules.limited compatibility list.....
  6. Ή εν λόγω μητρική (lga2011) έχει περιορισμένες μνήμες που δέχεται και λειτουργεί με cpu (k) όπως έχω ανακαλύψει. Για να παίξουν non (k) θέλει πατέντα. Επισης από στοκ χωρίς bios upgrade παίζει μόνο με cpu 37++,38++ (sandy bridge) ενώ για ivy bridge support χρειάζεται bios upgrade.την πατησα εγώ οποτε προσοχή.
  7. Έχω μία saphhire pure black x79n και ψάχνω συμβατές ram 8gb από πλαίσιο η msystems. Ποιος ξέρει ποιες κολλάνε γιατί υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας.BIOS stock δεν έχει γίνει ακόμα αναβάθμιση.
  8. Ας επικοινωνήσει κάποιος μοντ μαζί μου γιατί έχω αναγκαστεί να έχω 2 λογαριασμούς
  9. 250 mobo,200 cpu περιμένω ram,ssd+case και τα υπόλοιπα υπήρχαν.ram στα 63 ευρώ 8 gb 1dimm για αρχη
  10. Για να ειμαι πιο σαφής γιατί μάλλον δεν ημουν.Όταν λέω οτι μάλλον θα εισαι αργός to 2020 'εστω και με πιο γρήγορα και ελαφριά λειτουργικά θέλω να πώ οτι μάλλον θα βγεί υλικό πιο γρήγορο ακόμα.Και για αυτό το λόγο λέω μαλλον διότι μπορεί να βγούν νέες θυρες απο τις SATA3 μπορεί άλλος τύπος πιο γρήγορος απο SolidState,μπορεί να αξιοποιηθεί το φως και νέος τύπος οπτικών ινών για συνδεσμολογία hardware,Μπορεί μπορεί μπορεί...Αν και οι SSD δεν φτάνουν στα όρια τους το bandwidth αν μου επιτραπει του sata πάλι οι IDE δεν φτάσαν ποτέ τα 130ΜΒ/S του IDE...Ήδη υπάρχει υλικό πιο καλό απο τους SSD απλά οι εταιρίες ποτε θα το δώσουν είναι άλλο θέμα. Όσον αφορά την αρχιτεκτονική λέω οτι ο νόμος του Moore σπάει και αυτό είναι αυτό που λες και εσυ.Ναι η γη γυρίζει και τα 10nm είναι και αυτά ήδη παρελθον.Η τεχνολογία προχωράει.Έτσι το βλέπω λογικό με την είσοδο των 7Nm στην αγορά οι SSD να είναι "αργοί" για τότε.Είδομεν...
  11. Nα μην σου πώ θα το ποτίσω με REDBULL που δίνει φτερααααααα!!
  12. Φαντάσου δεν το έχω ανοίξει ακόμα να αλλάξω πάστα!δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο! Αλλα παζαρεύω SSD IDE οπότε το επόμενο βήμα θα είναι λογικά cpu+ram 1gb και θα πετάει! Πάντως ευχαριστώ για την λίστα με το socket που έστειλες!
  • Δημιουργία νέου...