Προς το περιεχόμενο

lightpower

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    110
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.397 προβολές προφίλ
  1. Ο Bob Borchers, στέλεχος marketing της Apple, υπερασπίστηκε... και κάπου εκεί σταματάς να διαβάζεις. υ.γ θα έχεις apple σύστημα με 8gb και θα είναι σαν να μην έχεις. :d
  2. lightpower

    Gigabyte Z590 VISION D

    Αρκετά καλή μητρική σε σχέση με τον προκάτοχο της, με το μοναδικό μειονέκτημα που εντόπισα ήταν το τσεπάκι του ήχου δεν λειτουργούσε καλά έκανε σκρατς τον ήχο.
  3. lightpower

    ASUS Dual GeForce RTX 3070 V2 OC Edition

    Τι να πούμε για την συγκεκριμένη κάρτα, πολύ δυνατή κάρτα σε παιχνίδια εφαρμογές όπως το photoshop τα καταφέρνει και με το παραπάνω δεν την είχα δοκιμάσει σε 4k άλλα κυρίως σε 1080p και τα έπαιζε όλα χωρίς κανένα πρόβλημα, τα μόνα μικρά μειονεκτήματα που είχε είναι ότι σήκωνε λίγο παραπάνω θερμοκρασίες σε σχέση με αυτές που είχαν τρία cooler fans και είχε λίγο θορυβο το γνωστό coil whine
  4. lightpower

    Samsung T5

    Μικρός στο μέγεθος με αρκετές μεγάλες επιδόσεις μεταφέρετε εύκολα τον έχω στην κατοχή μου 3 χρόνια και δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.
  5. lightpower

    Gigabyte Z490 VISION D (rev. 1.x)

    Πραγματικά είναι εξαιρετική αυτή η μητρική με κάλυψε πλήρως από συνδέσεις πάρα πολλές δεν έβγαλε πότε κάποιο πρόβλημα
  6. lightpower

    Samsung 970 EVO Plus

    Εξαιρετικός παρόλο που ανταγωνισμός τον έχει ξεπεράσει παραμένει δυνατός και γρήγορος ακόμα και σήμερα
  7. lightpower

    Logitech Signature M650

    Αρκετά καλό ποντίκι θα έλεγα για βασική χρήση εφαρμογών γραφείου, σερφάρισμα στο διαδίκτυο, αλλά και σε εφαρμογές Photoshop είναι αρκετά αθόρυβο τύπου silent έχει καλή ασύρματη σύνδεση.
  8. lightpower

    Logitech MX Keys for Business

    Πολύ καλό πληκτρολόγιο αθόρυβο με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, το έχω στην κατοχή μου 3+ χρόνια και δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα η μπαταρία είναι ικανοποιητική όπως όταν το πρωτοπήρα καινούργιο. Για παιχνίδια δεν θα έλεγα ότι κάνει.
  9. lightpower

    LG 27GN60R-B.AWH

    Η οθόνη είναι πολύ καλή και ξεκούραστη στα μάτια όσο σε εφαρμογές γραφείου αλλά και σε παιχνίδια, αρκετά οικονομική στην κατηγορία της.
  10. lightpower

    Creative Labs Live! Cam Sync 1080p

    Μια μέτρια οικονομική κάμερα για να κάνεις απλά βασικές βιντεοκλήσεις κτλ
  11. lightpower

    Fractal Design Define 7

    Το κουτί είναι πραγματικά φοβερό είναι πολύ καλό airflow πραγματοποιήσιμο οι χώροι του, η διαχείριση των καλωδίων είναι άπλα στα υψηλά στάνταρτ και γενικά από ομορφιά που είναι εντελώς υποκειμενικό για τον καθένα για εμένα είναι τοπ έχω την έκδοση με το πλαϊνό παράθυρο που δεν είναι πλεξιγκλάς αλλά γυαλί.
  12. lightpower

    be quiet! Dark Rock 4

    Την έχω τοποθετήσει σε έναν i9-12900k τα πάει πολύ καλά και με άριστη ψύξη στον επεξεργαστή
  13. lightpower

    Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 Ti ELITE 8G

    Μέχρι στιγμής σε ότι την έχω δοκιμάσει επεξεργασία video, photoshop Και gaming σε ultra γραφικά και ανάλυση 1080p και 144hz δεν έχει κολλήσει πουθενά την έχω 2 χρόνια, απο θερμοκρασίες η μέγιστη που έχω δει είναι μέχρι 62 βαθμούς , αξιόλογη κάρτα γραφικών θα έλεγα.
  14. lightpower

    ASUS TUF GAMING Z690-PLUS D4

    Η μητρική είναι εξαιρετική για τα χρήματα της δεν έχει βγάλει ουδεμία φορά κάποιο πρόβλημα και η asus την υποστηρίζει ακόμη και σήμερα εν έτη 2023
  • Δημιουργία νέου...