Προς το περιεχόμενο

`wearhint`

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    118
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

`wearhint`'s Achievements

  1. αν θες κανε μια αγγελια στα λεφτα που ζητας, τωρα για το τι καρτες θα βρεις, μπορει στην καλυτερη μια gtx 750, μεγιστο 2gb θα βρεις και κατω.
  2. αν εχεις ενα ηχειακι θα σου κανει λογικα καποιο μπιπ να σου πει τι φταιει, αν δεν εχεις, μπορει να κουνησες τον επεξεργαστη και να στραβωσαν πινακια, μπορει να μην χωραει καλα η ψυκτρα και να σου εχει κουνησει τις ραμ, λυστο ολο και ξαναβαλτα στην θεση τους, επισης ελεγξε αν η οθονη σου ειναι στην πριζα, ολα αυτα ειναι τι φταιει πιθανοτατα.
  3. η hyper 212 evo ειναι που εχω και εγω στον fx-8320 και παει τελεια στους 38 full load, παστουλα και θα εισαι ποπα
  4. τι ακριβως θα ποσταρεις? την καθημερινοτητα σου? πως ακριβως θα φτασεις τα 1 εκατομυριο?
  5. λογικα η καρτα σου τα φτηνει... αν την εχεις κανει overclock βαλε την πισω στα αρχικα της ρευματα, drivers δεν νομιζω να ειναι, κατα 99% η καρτα σου πεθαινει.
  6. ρωτα γειτονες αν εχουν ποσα πιανουν, ρωτα και τους υπολοιπους παροχους (ακομα και την wind ) και ρωτα ρεαλιστηκα τι πιανεις. αμα δεν σε πειραζουν τα χρηματα, ο ΟΤΕ αξιζει αλλα μπορει σε ακραιες περιπτωσεις να δεις και διπλασια τιμη σε αντιθεση με ανταγωνιστες. εγω ειδα οτι η hol μου εδινε την ιδια ταχυτητα με τον οτε αλλα στα 2/3 της τιμης. ρωτα γειτονες στο speedtest τι γραφει αν εχουν εκεινοι vdsl και σχηματισε μια αποχη απο εκει.
  7. εγω νιωθω ενα μεγαλο ντε ζα βου εδω, οπου ενα νομισμα που συνεχως πολλαπλασιαζεται και ταυτοχρονα πολλαπλασιαζεται και η αξια του χωρις περιορισμους, ειναι τρομακτικα παρομοιο με την ιστορια των δανειων...
  8. αυτο πρεπει αμεσα να το δει γιατρος, 1 βδομαδα αν περασει με το νυχι να μπαινει στο κρεας θα σου μολυνθει, θα φουσκωσει με πυον και μετα θα σταματησεις να το αισθανεσαι, απο εκει και μετα εχεις να ανυσηχεις για γαγγραινα, οποτε πηγαινε να στο ανοιξει να κοψει το νυχι απο μεσα πριν εχεις αλλα...αυτα τα λεω εκ πειρας.... παρολιγον 9δαχτυλος εδω...
  9. `wearhint`

    Cloverfield 2

    θεωρω πως εχουμε δει την τανια κατα ενα μεγαλο ποσοστο...θελω να μου πειτε τωρα γνωμες ως προς το debate που εκαναν εαν αξιζε η ταινια αυτη του μικρου προυπολογισμου να βαφτιστει Cloverfield και να μπει στην μεγαλη οθονη η αν το εκαναν μονο και μονο για να παρουν τα χρηματα τους πισω σαν studio. Οποιος θελει ας πει την γνωμη του και αν μπορει να μας πει και τον λογο πχ την ποιοτητα της ταινιας, τις ερμηνειες και τον ρολο της ως sequel που θα επρεπε να μας ξεκαθαρισει μερικα πραγματα....
  10. πολυ απλα κοιτα το συμβολαιο της forthnet, αναφερει οτι σου παρεχουν υπηρεσιες nova με το πακετο που πηρες, εφοσον δεν ειναι εφικτο αρα δεν πληρουν τις προυποθεσεις που και αυτοι υπογραψαν αρα εκει γινεται επαναδιαπραγματευση ορων η ακυρωση συμβολαιου αφου δεν μπορουν να σου παρεχουν υπηρεσιες τις οποιες ζητησες και συμφωνησαν να σου παρεχουν. Εαν υπαρξει ακομα προβλημα και δεν βαζουν μυαλο, πες ας ερχοσασταν απο nova 4 εργασιμες πριν την υπογραφη συμβολαιου ωστε να εχω 3 να σας ειδοποιησω κολωζωα... πες στον αρμοδιο της vodafone ακριβως οτι εχεις πει και εδω οτι γινεται να καταλαβουν οτι στην μερια της forthnet τον παιζουν και θα αναλαβει εκεινος οπου και λογικα δεν θα σε χρεωσουν για ενεργοποιηση και απενεργοποιηση αφου επιστρεφεις σε παλια γραμμη (λογικα) και αν σου κανουν μπελα πες οτι κανεις μυνηση για αθετηση συμβολαιου απο μεριας τους ωστε να μην σου λενε τις μπαρουφες οτι φταιει ο οργανισμος τηλεπικοινωνιων.... πανε το νομικα φιλε και καλη τυχη!
  11. δεν πανε καλα τα ατομα....αντι να βγαλουνε το παιχνιδι και για πλοκη να βαλουνε τι γινεται στις αλλες 2 φατριες του πλανητη (υπαρχουν 4, οι δυο ηταν οι COG & UIR) και να δειξουν παραλληλα τις ιστοριες τι γινοταν απο εκει οπως καναν και με το judgment, πανε και το αρμεγουνε...αμαν πια δεν θελουμε να καταντησει dystopia, για ποιον λογο αλωστε θυσιαστηκε ο adam? ελεος...
  12. δεν θα εχεις θεμα με ψυκτρα, μονον αν ειναι aftermarket ψυκτρα και αν ειναι ογκωδες θα εχεις, αλλα σε εκεινη την περιπτωση παιρνεις low-profile ram σαν αυτες που λινκαρα, οποτε μην ανυσηχεις.
  13. το dual ακομα ισχυει και ναι τα 2χ4 ειναι καλα για μονιμη λυση, το 1χ8 συμφερει μονο εαν σχεδιαζεις στο μελλον να βαλεις αλλο ενα 8 μαζι του. dual channel θες εαν οι δυο ραμ που θα βαλεις ειναι διαφορετικες μεταξυ τους. και εφοσον ειμαστε στο 2016 ειναι σχεδον υποχρεωτικο το ddr4 και σοκετ θα ελεγα 1151 (λογω skylake και μονο) 1155 ομως θα σε κρατησει ανετα για τα επομενα 5 χρονια αφου ειναι για γραφειο. (οι αναβαθμισεις καθε 2 χρονια εξαρτωνται απο 3d rendering & gaming απαιτησεις) και να μενει ανοιχτο 12ωρα μια χαρα θα σου αντεξει.
  14. λεμε τωρα αυτο να εχει ως βαση για ενα pc χρησης γραφειου, το ειχα να φανταστεις για παιχνιδια καποτε και σηκωσε το metro ll σε medium, δουλειες γραφειου π.χ. excel θα τις εχει για πρωινο.
  15. Athlon 5350 Site: cpu AM1B-M Site: mobo Site: ramx2 το πιο απλο αλλα δυνατο τερατακι με 120 ευρω. για γραφειο ανετα ακομα και με windows 10.
  • Δημιουργία νέου...