Προς το περιεχόμενο

JiovanniGeorgeo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    764
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.189 προβολές προφίλ

JiovanniGeorgeo's Achievements

  1. Νομίζω πως βρήκα μια χρησιμότητα. Θα κρατάνε τουλάχιστον αρχείο, για να φαίνεται πόσο καιρό ασχολείται ο κάθε αθλητής για ένα καλό/τίμιο matchmaking των αγώνων. Αν μου λέγαν κάτι τέτοιο εξαρχής...
  2. Και όμως, εμπιστεύομαι μια χαρά τον coach αλλά δεν περιμένω να "αντιδράσει" για εμένα απέναντι στο σύστημα. Ακόμα, επιμένω, δεδομένου πως δεν προσδοκώ να συμμετέχω σε αγώνα.. η ομοσπονδία αυτή μου είναι παντελώς άχρηστη και εγώ για αυτούς είμαι ένα φάντασμα. Φορολογούμε κανονικότατα για τα μηνιάτικα μου. Πιστεύω δεν χρωστάω σε κανέναν. Πείτε με λαλάκα - αντιδραστικό.
  3. Ίσως και να έχεις δίκιο σε όλα. Εγώ έκανα 3 ασκήσεις στο κρεβάτι, και τρέξιμο στο λιοπυρι γύρω στα 3-4 χλμ για ένα μήνα σχεδόν κάθε μέρα πριν πάω μποξ. Στο μποξ απλα ξερασα τη τρίτη και τη τέταρτη φορά. Από εκεί και πέρα, μέρα με τη μέρα χαζεύω τον εαυτό μου και είναι μια γιορτή. Να πάει πυγμαχία το αργότερο ένα έτος μετά από τα δικά σου. :') Ρε αδελφέ αυτό με το βραδινό ύπνο ποτέ δεν το ακολούθησα. Παίζει όλη μέρα, πολλές μέρες το έτος, να την έχω βγάλει με ένα κουλούρι, να έρθει το βράδυ και από τις 21.00 μέχρι να κλείσω τα μάτια μου στη 1.00 να μη σταματήσω να τρώω αλλά να κλείσω και με γλυκό ζαχαροπλαστείου.. Πώς τη γλυτώνω; ξέρω όλος ο κόσμος το λέει.. για αυτό ξεκινάει και μου κάνει εντύπωση γιατί ακόμα το κάνω και μένω στα κιλά μου αποτελεσματικότατα. Είμαι 34 ετών.
  4. Τι Lee Priest ρε μόρτη.. συγκεντρώσου με το παλικάρι που είναι 50 κιλά σιδηρόβεργα μιλάω. Με σχολιάζουν θερμά και θετικά αν βγάλω μπλούζα όλοι ανεξεραίτως, αρκετό θα του 'ναι του παλικαριού. Δεν ζήτησε να γίνει Mr Olympia.
  5. Την έκοψα, αν και ήμουν της Merenda. Επιλέγω σοκολάτες Lidl που είναι όλες με ηλιέλαιο, και για spread σπάνια παίρνω κάτι πανάκριβα μικρά γυάλινα βαζάκια που απλά είναι με καλό λάδι.
  6. Είμαι στεγνός μεν, αλλά οι μυς μου φωνάζουν από μακριά. 1.70 - 66.6 Καλά αβγά ελευθέρας/βιολογικά (3-4 / μέρα), κοτόπουλα (στήθος), ρύζια, σαλατικά είναι η βάση που με έκανε 10/10 σωματικά. Τρώω φουλ ζάχαρες, αλλά τρώω μηδέν κωλόλαδα (βλ. φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, πυρινέλαιο). Ναι, είμαι από αυτούς που διαβάζουν πίσω τα πράγματα. Α, επίσης όχι με το τζυμ αλλά με το μποξ πέτυχα τέτοιο σώμα. Το τζυμ πια το υποτιμάω κάργα εγώ προσωπικά. Η αερόβια είναι ανώτερη, ουσιαστικότερη γυμναστική. Δεν χρειάζονται εργαλεία για να γίνεις φέτες αλλά σίγουρα χρειάζεται δάσκαλος. Τώρα αν ΒΙΑΖΕΣΑΙ, προσθέτεις καθαρή πρωτεΐνη για όγκο, κατ' εμέ μην παραλείπεις τα παραπάνω στη βδομάδα και όλα καλά θα πάνε χωρίς εξτρά απλά δώστου ένα έτος και θα χτίσεις κάτι που θα θέλει πολλά κρουασάν και πολλή καθιστική ζωή για να χαλάσει.
  7. Δεν είμαι φραγκοφονιάς, μπέσα. Λόγου χάρη τα 55€ που δίνω για το μποξ είναι από τους αγαπημένους μου λογαριασμούς, και ανάμεσα τους είναι και οι βενζίνες. Γίνομαι και μαζώχας οικονομικά αν σε κάτι πιστεύω. Αλλά γίνομαι και το άκρος αντίθετο αν κάτι δε μου κάθεται. Μου ήρθε λοιπόν μετά από 6-7 μήνες ο coach και λέει πως για να μας καταχωρήσουν στο σύστημα, πράγμα που πρέπει να γίνει παίξω - δε παίξω αγώνα, χρειάζονται αίτηση + 20€ παράβολο από όλους μας ανεξαιρέτως. Είναι, πρόσθεσε, σαν να μπει η ΣΔΟΕ σε ένα μαγαζί και το μαγαζί έχει αδήλωτους εργαζόμενους. Αντίστοιχα λειτουργεί αυτό για τους αθλητές πολεμικών τεχνών. Είναι έτσι; Να το πληρώσω; Εμένα το ένστικτο μου μου λέει πως μια χαρά εξοχικά θα χτίζουν και από αυτή τη λαλακία, λίγα - λίγα από τον καθένα χτίζεται η έπαυλη. Αναμφίβολα δεν μου περισσεύουν, αλλά για 'περιφάνειες τα σκίζω τα εικοσάευρα. Κορόιδο δε θέλω να πιάνομαι. Υ.Γ.: Μου θυμίζει το Ip Man 3 που του λέγανε πως για να διδάσκει, πρέπει να πληρώνει. Αυτοί όμως τουλάχιστον ήταν γκάνγκστερ και ήξεραν και κουνγκ φου, οι δικοί μας τι είναι; θα κάνουν ένα κλικ την ημέρα όπως τους φαντάζομαι με σαντουιτσάκι/καφεδάκι Γρηγόρης.
  8. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/01/2024 09:37 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πεντάρα - Μπιτσόπουλου Με ηλεκτροκίνηση Χωρις τη βάση Πληρως λειτουργική. Δίνονται δώρο μπομπίνες, ~15 τεμάχια (ξύλινες, και μερικες χρωματιστές)

    1 €

  9. Παει ο C μου δηλαδή; έτσι απλά όλα από την αρχή; Έκανα και φορμάτ το system reserved... Εν τω μεταξύ τώρα ανακαλύπτω πως σε έναν δίσκο έχω κάνει full restore point τον C μου σε ένα καλό σημείο πέρυσι. Το τρέχω πάνω από 8-10 έτη χωρίς φορμάτ. Και πάλι, μου λέει πως το σύστημα μου δεν είναι UEFΙ και για αυτό δε μπορεί να μου το επαναφέρει. Στο Bios είναι όλα UEFI only.. Γιατί τέτοιος πόλεμος..
  10. Update : 100mb shrink τελικά το δέχθηκε. Πάω να κάνω EFI location αυτό και μου λέει το drive δεν είναι gpt.. Δεν το πιάνω πουθενά.
  11. Βοήθεια! Δεν ξέρω πως θα τη παλέψω λεπτό χωρίς το πισί.. Ξεκίνησε, μετά από ένα απλό shut down, όταν γύρισα σπίτι να ξεκινάει ένα τύπου repair. Ψυχραιμία λέω με κάνα fixboot θα το λύσω. Δεν μπορώ καν να σας αναλύσω τι έχω πατήσει μέχρι τώρα ψάχνοντας στο web εδώ και δύο ώρες. Ελπίζω να μην το κατέστρεψα τελείως. Εγώ σαν να κατάλαβα πως ξαφνικά δεν είχα EFI volume.. αυτό το fat32 συνήθως 200mb partition.. εβλεπτα τα Volumes 😄 SYSTEM RESERVED PARTITION, F:WINDOWS και ένα ακόμα για system restore των 588mb. Είπα δεν βγάζω άκρη γιατί λείπει το EFI. Πρέπει λένε παντού να υπάρχει ένα EFI. Πάω να κάνω Shrink τον κανονικό C, δηλαδή τον F και δεν με αφήνει.. Ε πριν μαλακιστώ και με τον κύριο δίσκο μου, είπα να έρθω σε εσάς!! Σαααας παρακαλώ, βοηθήστε με και βοηθήστε με και άμεσα.. Ούτε να φάω δε μπορώ χωρίς το πισί..
  12. Αρχικά να αναφέρω πως το κάθε τι που μαθαίνουμε, είναι σαν ένα πολυεργαλείο. Ποτέ δε ξέρεις πως ακριβώς θα σε βοηθήσει, αλλά καλό είναι να το έχεις μαζί - kind of thing.. Τώρα εσύ πήγες και διάλεξες κάτι που οι περισσότεροι μας με τα βίας καταλαβαίνουμε τι είναι. Εγώ προσωπικά φαντάζομαι έμαθες Σλαβοϊστορία, και σλαβόγλωσσες; Δεν ζητάω απάντηση, αλλά για να καταλάβεις πως δεν μπορούμε να κρίνουμε το τι σπούδασες. Ο πατέρας μπορεί να μην σε βοηθήσει τελικά με το ζήτημα της εργασίας, αλλά τον βλέπω έμμεσα να σε βοηθάει στην ανεξαρτητοποίηση σου. Φίλε, δεν πάει ο νους σου τι καύλα είναι να τα καταφέρνεις μόνος σου, και πόσο μάλλον αν μου λες πως δεν τα πάτε και καλά.. σε ερωτώ εγώ, θες να χρωστάς και άλλα σε αυτόν τον άνθρωπο; Πάρε μια βαθιά ανάσα, εξερεύνησε τα ενδιαφέροντά σου και σκέψου τι σε ενθουσιάζει πραγματικά. Μόνο έτσι θα έχεις μια καλή επαγγελματική ζωή. Το πτυχίο σου είναι μόνο η αρχή.. Και λάθος επιλογή να ήταν, ε.. θα περάσει όπως οι αναμνήσεις των Γερμανικών μου..
  13. Προτείνω να ξεκινήσετε με την εγκατάσταση του Python στο MacBook του και να του εξηγήσετε πώς να χρησιμοποιεί το Terminal για να εκτελεί τον κώδικα του. Το Python πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο στο macOS, αλλά μπορείτε να ελέγξετε αυτό εκτελώντας την εντολή python3 --version στο Terminal. Εκπαιδευτικές πλατφόρμες όπως το Codecademy, Coursera, και edX προσφέρουν δωρεάν και πληρωμένα μαθήματα Python για αρχάριους. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθει το παιδί σας βήμα-βήμα. Υπάρχουν πολλά καλά βιβλία και εγχειρίδια Python για αρχάριους. Κάποια δημοφιλή βιβλία περιλαμβάνουν το "Python Crash Course" από Eric Matthes και "Automate the Boring Stuff with Python" από Al Sweigart. Το παιδί μπορεί να μάθει Python με παιχνίδια όπως το "Python Turtle" ή να δημιουργήσει απλές εφαρμογές. Αν κατεβάσετε ένα περιβάλλον όπως το "Mu" (προσαρμοσμένο για αρχάριους) και εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνει σε πρακτικά παραδείγματα, μπορεί να το βρει πιο διασκεδαστικό. Ενθαρρύνετε τον να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικές κοινότητες όπως το Stack Overflow ή το Reddit (r/learnpython). Εκεί μπορεί να κάνει ερωτήσεις και να μάθει από άλλους προγραμματιστές.
  • Δημιουργία νέου...