Προς το περιεχόμενο

gab76

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    148
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.692 προβολές προφίλ

gab76's Achievements

  1. gab76

    Samsung galaxy a22 5g 128gb

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 10:43 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Samsung galaxy a22 5g 128gb χρώματος βιολετι σε υπέρ άριστη κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά χωρίς το παραμικρό σημάδι χρήση. Το κινητό περιέχει στην αρχική συσκευασία καλώδιο φόρτιση και φορτιστής πρίζα όμως επίσης θα δοθούν και τα παρακάτω καινούργια αχρησιμοποίητα. 1 Κάρτα μνήμης Micro SD 32gb 1 καλώδιο φόρτιση Ugreen 2 μέτρα 1 θήκη πορτοφόλι Dux Ducis 10 θήκες back cover σε διάφορα χρώματα τα οποία φαίνονται στης φωτογραφίες. 🛑Συναλλαγή μόνο χέρι με χέρι στην περιοχή μου περιοχή Αγ Δημήτριο Metro Mall.

    100 €

  2. καλά εννοείται αυτό όμως και παράλληλα θα υπάρχουν σας εργατικά χέρια...γιατί ηδη στην Ευρώπη υπάρχουν πιτσαριες και fast food ρομποτικα χωρίς ανθρώπους
  3. μερικοί κάνουν χαβαλέ και γελάνε..όμως σε λίγα χρόνια όλα αυτά που βλέπουμε τώρα θα τα δούμε να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους σε παρα πολλά επάγγελματα γιατί όσο πάει ο καιρός θα είναι όλο και πιο φτηνά και δεν θα χρειαστεί να δουλεύουν σε βραδιές η να πάρουν ρεπό,άδειες κτλ. και τότε θα γελάμε πολύ....
  4. gab76

    Apple iPhone 14 (Μπλε/128 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 09:01 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται IPhone 14 128Gb Blue αγορασμένο από το istorm με υπόλοιπο εγγύηση μέχρι 23/12/2025 το κινητό είναι πραγματικά καινούριο όπως αγοράστηκε χωρίς το παραμικρό σημάδι. Υγεία μπαταρίας είναι 100% Από την πρώτη μέρα είναι με τζαμακι Spigen και μέσα στην θήκη. θα δοθούν επίσης με φορτιστής Ugreen 20w και 6 θήκες σε διάφορα χρώματα. Τελική τιμή σε παζάρια και ανταλλαγές δεν απαντάω. Συναλλαγή μόνο χέρι με χέρι στην περιοχή μου Αγ Δημήτριος Metro Mall. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Μπλε Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 172 g

    650 €

  5. gab76

    Samsung galaxy watch 4 44mm

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 05:41 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Smartwatch Samsung galaxy watch 4 44mm χρώματος ασημί με γκρι λουράκι. Είναι σε υπέρ άριστη κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά σαν καινούργια. Το ρολόι φοράει τζαμακι και θήκη προστασία από την πρώτη μέρα και επίσης μαζί θα δοθούν και τα παρακάτω. 1 Ακόμα φόρτιση καινούργιο 1 Τζαμακι προστασία καινούργιο σφραγισμένο. 1 Λουράκι χρώματος βιολετι 3 Θήκες προστασία ❌Προσοχή το ρολόι δεν συνδέεται iPhone ❌ ❌Όχι αποστολές με ταχυδρομείο,κουριερ κτλπ. 🛑Συναλλαγή μόνο χέρι με χέρι στην περιοχή μου περιοχή Αγ Δημήτριο Metro Mall.

    100 €

  6. gab76

    Wenger Roadster Black Night

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/04/2024 08:10 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Ελβετικό ρολόι Wenger Roadster Black Night 45mm σε υπέρ άριστη κατάσταση χωρίς το παραμικρό σημάδι με πλήρες συσκευασία και χαρτιά από την ελληνική αντιπροσωπεία. πραγματικά αχρησιμοποίητο λόγο χρήση smartwatch. ✅ Λουράκι από καουτσούκ ✅ Sapphire coated ✅ Στεγανότητα 100atm. ✅ Μπαταρία με διάρκεια 3 χρόνια. 📌Συναλλαγή μόνο χέρι με χέρι στην περιοχή μου (Μετρο Mall Αγ Δημήτριος)

    120 €

  7. gab76

    Timberland

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/04/2024 10:45 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Timberland από φυσικό δέρμα όχι συνθετικό. δεν έχουν φορεθεί ούτε μια φορά είναι εντελώς καινούργια στο κουτί τους. ✅Νούμερο 42 ✅Τελική τιμή σε παζάρια,ανταλλαγές δεν απαντάω. 📌Συναλλαγή μόνο χέρι με χέρι περιοχή Μετρο Mall Αγ Δημήτριος.

    100 €

  8. Καλησπέρα και χρόνια πολλά θέλω να πάρω ένα laptop μέχρι 500€ μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει .....σε δύο μοντέλα όμως έχω κολλήσει λίγο στο cpu γιατί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια όπως οθόνες,ram 16gb κτλ. όμως δεν έχω βγάλει ένα σαφές συμπέρασμα και από το Google ποιο έχει καλύτερο cpu. θα το εκτιμούσα αν μπορεί να βοηθήσει κάνεις με μια γνώμη. τα χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής. intel core i5-12450h 2GHz (8 core / 12 threads) Amd ryzen™ 5 7520u 2,80GHz (4 core / 8 threads)
  9. ευχαριστώ για την απάντηση όμως όλα αυτά τα έχω κάνει και τίποτα. και δυστυχώς από έχω ψάξει στο Google για κάποιο λόγο έτυχε σε πολλούς το συγκεκριμένο σφάλμα από της αρχές του Δεκέμβρη και κανείς δεν βρήκε λύση. τέλος πάντων μετά τα Χριστούγεννα θα το πάω πίσω στο Γερμανό γιατί από εκεί το πήρα και ελπίζω να πάνε όλα καλά
  10. με 17.2.1 είμαι γιατί είχα κάνει την ενημέρωση όταν βγήκε.
  11. Καλησπέρα! έχω ένα homepod mini και δυστυχώς δεν μπορώ να το σύνδεσω ξανά με το iPhone μετά από αλλαγή του κινητού. καταρχήν το έχω σχεδόν ένα χρόνο και έχει ξανατύχει να το αποσυνδεσω και να το σύνδεσω ξανά χωρίς πρόβλημα μέχρι εχθές που ότι και να κάνω μου βγάζει Απέτυχε η διαμόρφωση (301036). έκανα ότι μπορούσα και ότι συμβουλή βρήκα και στο Google όμως τίποτα δυστυχώς. έσβησα το κατέβασα ξανά την εφαρμογή Homekit,άλλαξα γλώσσα στο iPhone (έβαλα αγγλικά) έκανα hard reset στο homepod,το αφησα μια ώρα εκτός πρίζα,έκανα εργοστασιακή επαναφορά στο ρουτερ και στο τέλος προσπάθησα να το σύνδεσω και με το iPhone της γυναίκας μου και το αποτέλεσμα τα ίδια και τα ίδια ότι απέτυχε. δυστυχώς έχω ξεμείνει από ιδέες αν τυχόν υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς κάτι χίλια ευχαριστώ!
  12. gab76

    Αγορά iPhone

    ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
  13. gab76

    Αγορά iPhone

    γενικά αναφέρομαι όμως πιο πολύ που ξέχασα να το επισημάνω είναι στο δεύτερο χρόνο της εγγύησης γιατί απότι ξέρω το πρώτο το παρέχει η Apple και το δεύτερο χρόνο το κατάστημα και εκεί είναι το πρόβλημα απότι έχω ακούσει.
  14. gab76

    Αγορά iPhone

    καλησπέρα! Θα ήθελα μια γνώμη για τα καταστήματα Γερμανός και Κωτσοβολο για αγορά iPhone. βασικά με ενδιαφέρει το μετα να ξέρω τι γίνεται αν τυχόν υπάρχει πρόβλημα μέσα στην εγγύηση γιατί τουλάχιστον παλιά είχα ακούσει αρκετές φορές ότι ήταν από τα χειρότερα σέρβις και βγάζανε τις συσκευές εκτός εγγύηση (Φταίξιμο πελάτη) για να μην τα επισκευάζουν δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης.
  15. gab76

    Temu αγορές

    Καλησπέρα! να ρωτήσω από χρόνο αποστολής τι λέει είναι σαν το Aliexpres θέλει 30 μέρες η και παραπάνω;
  • Δημιουργία νέου...