Προς το περιεχόμενο

VagXal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    288
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

941 προβολές προφίλ

VagXal's Achievements

  1. VagXal

    Battlefield 1 [PC]

    Τρομερο και αναμενομενο game..Λατρης της σειρας!!Λιωσιμο και παλι και ασε τους αλλους να παλευουν για ''legendary skins'' και αλλα τετοια νεροβραστα games......
  2. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Ωραια!Μονο μια ερωτηση γιατι ειχα καιρο να ωρω χρονο να τα ψαξω ολα..Tα rank στο παχνιδι τι θα προσθεσουν,τι θα αποτελουν?
  3. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Παιδια μπηκαν τα rank?Υπαρχει ακομα κοσμος η τηα κλαιω αν το παρω σε λιγες μερες?
  4. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Γιατι τα προηγουμενα BF ειχαν λιγο content day 1?Τοσα διαφορετικα mods,τοσα οπλα,τοσο customization με ranks,levels,assingments..Tι αλλο να ζητησεις..
  5. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Ας μην συγκρινουμε το content που παρεχει day 1 το ΒF με το day 1 του OW...Ετη φωτος μακρυα το ενα απο το αλλο...
  6. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Ποια στοιχεια εχει αυτο που τα διαθετει δωρεαν εκτος απο τα skins που τα πληρωνεις κιολλας?Ας ηταν αλλη εταιρια να εβγαζε ενα παιχνιδι ιδιο με την beta χωρις διαφορα και το πουλαγε 60 η οσο εχει και θα ελεγα τι κραξιμο θα ετρωγε..Ας μην γελιομαστε..
  7. VagXal

    Tom Clancy's The Division

    Πηγες dz 6?Ειδες ποσο δυσκολο ειναι στο 201+ bracket?Και με τα νεα sets δεν εχει και τιποτα της προκοπης ωστε να πεφτουν τα mobs ευκολα...Ισως γινει αυτο που λες σε καποιο απο τα dlc γιατι τωρα τα πραγματα ειναι δυσκολα...Βασικα αλλο παιχνιδι..Καλυτερο..
  8. VagXal

    Tom Clancy's The Division

    Θα το δοκιμασω..Και στο dz 6 πεφτει πολυ 240 items.
  9. VagXal

    Tom Clancy's The Division

    Και το Clear Sky πλεον δεν αξιζει για το loot απο οτι φαινεται..Θα το παιξω απλα για την εμπειρια.Τα νεα sets σας αρεσουν?Μονο το hunter μου αρεσε λιγο..
  10. VagXal

    Tom Clancy's The Division

    Μαλλον καποιο λαθος κανεις..Ολη μερα σημερα dz και τα πρασινα ηταν πιο πολλα απο τα κιτρινα..Και 240 παρακαλω..Αλλα μιλαω για dz 6 και 5..Τοσο καιρο μαζευα λεφτα να παρω κανα καλο οπλο απο dz και σημερα μου εκατσαν 2 M1A 204 απο boss
  11. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Αυτο ακριβως εννοω..Για μακροζωια μιλαω και εγω..Τελσπαντων δεν με παιρνει να μιλησω αλλο γιατι δεν εχω σωστη γνωμη μονο και μονο απο video που βλεπω χωρις να το παιξω αλλα κακα τα ψεματα αν το παιχνιδι δεν εφερε το λογοτυπο της BLIZZARD δεν θα ειχε τοσο hype για το τιποτα και θα επεφτε γρηγορα οπως το battleborn..
  12. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Απλα δεν ειναι competitive απο οτι καταλαβαινω..Ας πουμε δεν παιζεις για να αναβαθμιστεις η κατι τετοιο..Να εχεισ καποιο σκοπο..Δεν λεω οκ στην αρχη το γρηγορο shoot και η δραση ωραια ειναι αλλα μονο αυτο δεν αρκει..Θα γινει βαρετο χωρις να εχεισ καποιο σκοπο..Καποιο στοχο..
  13. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Τοτε γιατι παιζεις??Καποια στιγμη θα γινει βαρετο..
  14. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Δηλαδη δεν εχει κατι σε rank up το παιχνιδι?
  15. VagXal

    Overwatch Topic v1

    Παιδια τα skins χρησιμευουν σε κατι η ειναι απλα ειναι ετσι για την ομορφια??
  • Δημιουργία νέου...