Προς το περιεχόμενο

Infall

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    111
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.503 προβολές προφίλ

Infall's Achievements

  1. Infall

    TOSHIBA TV 55" 4K SMART

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 03:01 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλέιται η τηλεόραση σε τέλεια λειτουργική και εμφανησιακή κατάσταση. Βρίσκεται Περιστέρι Αττικής. Τηλεόραση και βάση όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.

    150 €

  2. Infall

    IZZY AIRFRYER 8213

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2024 04:02 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Μου τη καναν δωρο και δε τη θελω. Του κουτιου με εγγυηση δεν την ανοιξα ποτε. Βρισκεται Περιστερι Αττικης.

    40 €

  3. Infall

    Iphone 14 Pro Max Deep Purple 128gb

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/01/2024 07:12 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση με θήκη , τζαμάκι και όλα τα παρελκόμενα. Υγεία μπαταρίας 100% Με υπόλοιπο εγγύησης Βρίσκεται Περιστέρι Αττικής.

    900 €

  4. Τι λέτε μωρέ ? Τι 8gb Και tabs και τι τον ενοχλεί? H raμ δε κέει μπαταρία ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται? Και μόνο με ιό θα τα καταναλώσει τα 8gb . Δεν θελει να πληρωνει ο ανθρωπος marketing gimmicks ούτε άμεσα ούτε έμεσα. Τον ενοχλεί γιατί είναι καταναλώτής και έχει άποψη αυτή είναι η δουλειά του.Εσύ πάρε αυτό με τα 8 αυτός θέλει έκδοση με 4 πχ δικαίωμα του να παραπονεθεί και να το ζητήσει. Είναι σαν το σαλόνι 30 τετραγωνικά + που έχουν τα περισσότερα παλιά σπίτια για τον "κόσμο" που θα έρθει και χρησιμοποιούντε 1 φορά στο τόσο γιαυτό οι νέες αρχιτεκτονικές έχουν σαλόνι κουζίνα μαζί. Όπως το gddr5 κοινή μνήμη στο ps4. Toυ ps4 είναι θετικό το 8gb και τα 4κ οθόνες σε κινητό είναι μπαρούφες. Εσύ πάρε ψυγείο με 4 πόρτες και βάλε μεσα 2 μπουκαλάκια νερό. Πάρε ένα νεροχύτη γούρνα μπας και έρθουν άλογα στρη κουζίνα. Από το επόμενο Ps4 της sony ζητα να εχει 48 gb ram γιατί απλά μπορούνε και 2 blue ray players . Και μετά πλήρω τη παραγωγή όλων αυτών και πες μου αν σου ακούγεται ωραιο. Η ραμ πιάνει χώρο μέσα στο κινητό καιει μπαταρια ΔΕΝ χρειαζεται και παρολα αυτά θα τη πληρωσεις. Απλα επειδή η Samsung μπορει και βγαζει δικα της ram chips στα χωνει μεσα για gimmick και θα σε βαλει και να τα πληρωσεις χ2 γιατι ξερεις τωρα omg 8gb omg premium.
  5. Μην λετε κακα για τη Sammy γιατι το s8 θα σας τιναξει ολοκληρα σπιτια για εκδικηση. Αφου βλέπετε ότι τη πειραζει ο σαρκασμος σας τι το συνεχιζεται? Βιντεακια πανω στο πονο της Sammy? Αφου τα απεσυρε , ζητησε συγγνωμη επστρεψε τα λεφτα, πηγε να καινοτομησει ρισκαρε πηρε τα @@ της στο πιατο και τα φαγε με το κεφαλι ψηλα. Και ερχεται το κάθε μικρο να σαρκασει την Sammy την απολυτη. Η Sammy εχει και παραρτημα με πολεμικα οπλα ναυπηγια κτλ . Κανονήστε τη θέση σας.
  • Δημιουργία νέου...