Προς το περιεχόμενο

Cj Georgio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

172 προβολές προφίλ
  • zousgr

Cj Georgio's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Cj Georgio

    Lg v10 vs nexus 6p

    Έχω V10 δεν θα το άλλαζα με το Nexus...
  2. Το one plus 3 σηκώνει ένα vs με το LG V10. Είμαι κάτοχος V10.
  3. Cj Georgio

    LG V10 απορίες

    Κάτοχος LG V10 μπορώ να πω ότι στα λεφτά του το κινητό αυτά που προσφέρει δεν τα έχει άλλο κινητό. 2 κάμερες μπροστά να μην έχεις ανάγκη selfie stick. Βγάζει απίθανες φωτογραφίες. Κάμερα πίσω ίδια με του G4 αλλά το βίντεο έχει εξελιχθεί καινσε δίνει πολλές δυνατότητες. Νιώθεις ότι κρατάς κάτι καλό στα χέρια σου και όχι κάτι που θα καταστραφεί αν δεν το έχεις σε θήκη. Το έχω χωρίς θήκη ούτε γλιστράει λόγο σιλικόνης αλλά ούτε γρατσουνιές λόγο ατσάλι και όχι αλουμίνιο. Η οθόνη gorilla glass 4.... Ενα ελάττωμα για εμένα είναι ότι η μπαταρία δεν είναι σαν το mate 7-8 που. Έπρεπε να το βάλουν 4000.. Αλλά φορτίζει αστεία γρήγορα κατευθείαν.. Τώρα μπορεί να φοράει τον 808 αλλά μπείτε στο youtube έχει άπειρα vs. Είναι παρόμοιο η πιο γρήγορο από ναυαρχιδες. Είναι κινητήρα. Όσοι το βλέπουν μόνο θετικά σχόλια λένε.
  4. Cj Georgio

    Ασφάλεια Αυτοκινητου

    Παιδιά τα τελευταία χρόνια είμαι στην Anytime μέσω υπολογιστή. 1 φορά τους χρειάτηκα για οδική και με εξυπηρετήσαν γρήγορα. Μετά με πείραν τηλέφωνο από τα κεντρικά να με ρωτήσουν αν ήμουν ικανοποιημένος η όχι. Για 1800cc 2008 μοντέλο με οδική βοήθεια κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα 102,60 το εξάμηνο.
  5. Να ανοιξω ξανά το θέμα. Για 2 χρόνια είχα αυτή την κάμερα https://www.skroutz.gr/s/6778996/OEM-DVR-CR-M232.htmlπου τραβούσε και πίσω.. Τώρα χάλασε και θέλω να πάρω μία καινούργια. Ελλάδα η μόνη που μπορώ να βρω και είναι καλή είναι η Blackvue DR350 στα 155 ευρώ. Τραβάει μόνο μπροστα αλλά με μία δέυτερη μπορείς να την βάλεις και πίσω. Το καλό με αυτήν είναι ότι έχει Parkingk mode που ενώ είναι σταματημένο το αμάξι και αντιλιφθεί κίνηση αρχίζει να γράφει. Εχει και την Blackvue DR650 που έχει κάμερα και πίσω αλλά βγαίνει στα 400 και κάτι.... και πρέπει να την παραγγείλης από έξω. Παιδιά παράνομο η νόμιμο όταν γίνει το κακό το βίντεο θα δείχνει ποιος φταίει αλλιώς 10 χρόνια θα τρέχεις στα δηκαστήρια με τους ψευδομάρτυρες. Τώρα οι νόμοι στην Ελλάδα αλλάζουν συνέχεια. Καλό είναι να έχετε κάμερα στο αμάξι σας. Νιώθεις ασφάλεια.
  • Δημιουργία νέου...