Προς το περιεχόμενο

eleana84

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

eleana84's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Παιδιά γειά σας, ερώτηση (άσχετο βέβαια με το θέμα αλλα για να μην ανοίξω καινούργιο thread ) Οφειλή προς την εφορία η οποία ρυθμίστηκε σε 12 δόσεις.Οι δυο τελευταίες δόσεις κατατέθηκε συνολικά το ποσό στον λογαριασμό έτσι ώστε να τα τραβήξουν ... αυτό απο 26/10) Μπαίνοντας σήμερα να δω αν μηδενίστηκε η οφειλή....το ποσό της οφειλής παρέμενε!!! τι πιστευετε να έχει γίνει? έχουν περάσει τόσες μέρες...
  2. Να σημειώσω απλά ότι πλεον τα συμβόλαια γίνονται μόνο μεσω εφορίας (gsis)
  3. Θα μπορούσα να φύγω και απλά να μην με εβρισκε...αλλά δεν ξέρω αν διάβασες οτι ο συζηξ είναι της δουλειάς ή το πολύ -πολύ να βάζαμε δικο μας άνθρωπο να φτιάξει την ΄΄οποια ζημιά αλλά αυτός έφερε δικό του άνθρωπο να βγάλει κοστολόγιο.Δεν συμφωνήσαμε και δωσαμε τα κλειδιά και φύγαμε!!! (σημειώνω ότι επειδή ο ιδιοκτήτης δεν ζει εκεί θα μπορούσα απλά να κρύψω το κλειδί κάτω απο το χαλί και να φυγω χωρίς να κάτσω να σκάσω - αυτό προς απάντηση οτι κοιτάω το συμφέρον μου - ) πάντως ούτε φωνή ούτε ακρόαση ουτε απο τον ίδιον ούτε απο τον δικηγόρο του!!! (μπορεί να μην έχουν γυρίσει απο τις διακοπές!!
  4. Μην κρινεις έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίζεις προσωπικά ούτε την νοοτροπία του απο ένα θέμα που προέκυψε!!! (φιλικά πάντα!)
  5. Οχι δεν φταίει αυτός,ο αναδρομος ερμής φταίει αλλα δεν βαριέσαι...καποια στιγμή θα μπει στον σωστό δρομο!!! (ούτε εγώ όμως να πληρώσω τις μ...κιες του επειδή έτσι του...ήρθε!) αλληλεγγύη έχεις ακουστά?υποτίθεται είχαμε και μια alpha σχεση(τρια χρονια συνεργασία)....όταν βλέπεις οτι καποιος ζορίζεται δεν σπρώχνεις το μαχαίρι πιο βαθια!!!!(τουλαχιστον ετσι λειτουργώ εγω...) xgol...ευχομαι να μην βρεθεις σε τετοια κατασταση(γιατι βλεπω οτι δεν εχεις βρεθει και ποτε!)
  6. Να του δωσω ενα-δυο μηνιατικα δεν παιζει διοτι δεν εχω μια! ηταν να κανω εγω τις ζημιες που ημουν υποχρεωμενη ,δεν συμφωνησε-ηθελε παραπανω -εδωσα τα κλειδια και εφυγα! ααυτο θα κανω ..θα περιμενω (αν κανει) την μηνυση!και βλεπουμε... ναι στο ονομά μου ήταν και εχω κανει ηδη την διακοπή.δεν το ειχα σκευτεί αυτο....τελεια! ευχαριστώ πολύ..
  7. Ξενη περιουσια αναφερεις....τοτε να μην το νοικιαζε αν δεν ηθελε να υποστει μικροζημιες (και το εννοω μικροζημιες διοτι ετσι ειναι,...δεν ειμαι χαζη να καταλαβω την διαφορα με ενα σπιτι κατεστραμενο ετσι??) οταν νοικιαζεις ενα σπιτι και εισαι ενταξει στην αποδοση του μισθιου τοτε αυτο το σπιτι θεωρειτε "δικο σου " για οσο καιρο το νοικιαζεις. εχω αναφερει τι ζημιες εχει το σπιτι...και δεν εχω λογο να πω ψεματα! ουτε σας ξερω ουτε με ξερετε..δεν υπαρχει νοημα! και στο σπιτι που νοικιαζω τωρα υπηρχαν θεματα τα οποια φτιαξαμε και επισης βαψαμε και το σπιτι.(εγινε συμφωνια να μην του δωσουμε ενα ενοικιο για ολα αυτα) δηλ. τι πρεπει να κανει αυτος ο ιδιοκτητης?να μου ζητησει να του το ξαναβαψω οταν φυγω?? ναι με δυο παιδια (το μικροτερο 10μηνων) τι να σου πω..."τα καλυτερα παιδια" οσο διναμε τα ενοικια μας και δεν αντιδρουσαμε σε πολλες απαιτησεις τους και ξαφνικα "τα λαμογια" που τολμάμε να φυγουμε και τους "ξεκρεμαμε " ετσι Καμια σχεση με την δικη μου περιπτωση. xgol... οχι, δεν ειναι μονο αυτες οι ζημιες που ευθυνεται ο ιδιοκτητης..(τουλαχιστον απ'οτι λεει η ελληνικη νομοθεσια)ευχαριστω που ασχοληθηκες με το δικο μου θεμα....αλλα αν κουραστηκες μπορεις απλα να μην συμμετεχεις και ασε με εμενα να βγαλω το φιδι απο την τρυπα. κοιτα, τα ντουλαπια (και στις δυο κρεβατοκαμερες) έχουν απο ΜΙΑ ΜΟΝΟ γκρατζουνια...την οποια και ευχαριστως να εφτιαχνα αν δεν υπηρχε η απαιτηση του για καινουργια φυλλα ντουλαπας χωρις ουτε καν να δει αν φτιαχνεται η ζημια.(και αν το παρουμε ετσι ναι ειναι κατασκευαστικο λαθος της ντουλαπας η ζημια,και μια μονο απροσεξια επεφερε και την ζημια ) λογικο αν υπαρχει καταστροφη του ακινητου να καλειται να πληρωσει ο ενοικιαστης. αλλα δεν δικαιολογειται να υπαρχει απαιτηση για παραδωση του σπιτιου ανακαινισμενο επειδη ετσι του καπνισε του ιδιοκτητη και ψαχνει κοροιδα.δεν το ανεχομαι αυτο γιατι σε ολα ημουν ενταξει απεναντι του θα ηθελες δηλ. να καθομουν στο σπιτι σου χωρις να σου αποδωσω το ενοικιο λογο οικονομικου προβληματος? γιατι θα μπορουσα να κανω και αυτο και μεχρι αυτος να μου κανει εξωση θα ειχα μαζεψει και καποια λευτα και θα εφευγα κυρια χωρις να πληρωσω ουτε ζημιες ουτε τπτ!! το θεωρεις λογικο αυτο? εχω αναφερει τι ζημιες εχει το σπιτι....καμια σχεση με αυτα που εχεις στο μυαλο σου και φερνεις παραδειγματα. οσο για την διακοπη πηγα και ρωτησα στην εφορία.δεν χρειάζεται καποια ενέργεια απο μέρους μου απλώς οταν υπογραφεί το καινούργιο συμβόλαιο να πάω στο μητρώο για την αλλαγή διεύθυνσης. με προβλημάτισε αυτή η υπεύθυνη δήλωση που ανέφερε ότι δεν θα μου δώσει που λέει οτι του παρέδωσα το σπιτι και τα κλειδιά και λέω μην φανεί οτι παραμένω ακομα στο σπιτι και δεν του επιτρέπω να εισέλεθει στην οικία του!!! Τι να πω...πότε δεν ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος...μπορεί να γλυκαθεί οτι κάποια στιγμή μπορεί να τον αποζημειώσω για το "σπασιμο του συμβολαίου" και πάρει τους 9 μήνες που υπολείπονται.(το δευτερο συμβόλαιο έχει ισχύ απο 1/5/2014 εως 1/5/2016)
  8. Τέτοιο μένος???που το βλέπεις?? να πληρώσουμε τις ζημιές ναι....αυτές που έχουν γίνει όμως επίτιδες(!) και οχι απο την χρήση του σπιτιου!!! να πληρωσουμε τις ζημιες που υποχρεωνομαστε...οχι οτι νομιζει αυτος ....και να μας πιασει τον ...απαυτο μας!!!! δεν το βρισκεις λογικο?
  9. Καλημερα, τωρα πάει πέταξε το πουλάκι!! τα κλειδια τα παρέδωσα οπότε είναι στο χερι του πλέον.... :/ είδες...να αρπάξουμε απ'οπου μπορούμε! και να'ταν ο μόνος!!!
  10. Οοοο μα πσο ενθαρρυντικο ειναι αυτο το μηνυμα!!!! ευχαριστώ...δεν σκουπευαμε να γινει ετσι αλλα μας αναγκασε. ειμαι σε αναμονη του τηλεφωνου του δικηγορου του....(αν ποτε παρει) καλημερα... χα χα.. ε οχι βεβαια!ενα σπιτι 2+1 ηταν χωρις αποθήκη και τους συγγενεις του πανω κατω δεξια και αριστερα (οι οποιοι ειχαν και την απαιτηση να μην παρκαρουμε μπροστα στο σπιτι διοτι υπαρχει απλετος χωρος και απεναντι (τραγικο)εγγυηση του εδωσα ναι και συμψηφιστηκε με τον μηνα τον τελευταιο που μειναμε μεσα! μα δεν καθησαμε να μας πει ποσο γιατι ετσι οπως τα ελεγε (θα πρεπει να φτιαχτει αυτο εκινο το αλλο....ε δεν θα ηταν και μικρο το ποσο !)και δεν θεωρησαμε οτι επρεπε να πληρωσουμε για ανακαινιση ολοκηρου του σπιτιου επειδη ετσι ηθελε ο ιδιοκτητης. τα κλειδια τα παρεδωσα.(αν και δεν ηθελε να τα παρει αλλα θεωρησα οτι αφου εχω φυγει απο την οικια δεν εχω λογο να τα κρατησω πλεον) σωστο....απλως περιμενω την κινηση του και μετα βλεπουμε!!!!
  11. Καταρχας καλημέρα και ευχαριστώ που ασχολείστε ακόμα μαζι μου! Ειχα γραψει και προηγουμενος οτι με την εγγυηση (κατοπιν συμφωνιας μαζι του) καλυφθηκε ο τελευταιος μηνς(ιουλιος) οποτε δεν υπαρχει εγγυηση.θα καναμε τις επισκευες που ειχαμε συμφωνησει (βαση συμβολαιου σ.σ βαψιμο) μονοι μας.Αλλα έλα που ο ιδιοκτητης θελει και αυτα που θελει (που εμεις δεν συμφωνουμε γιατι ουσιαστικα μας πιάνει τον... ) γιαυτό και αυτη η φασαρία τωρα και ααναμονή τηλεφωνου απο τον δικηγορο του!!! Να πω επισης οτι οταν μπηκαμε στο σπιτι ειχαμε υπογραψει συμβολαιο 2 χρονων και μετα ξανα αλλο συμβολαιο δυο χρονων (δεν ηξερα οτι ειναι τρια χρονια,γραφει δηλ. το συμβολαιο οτι ληγει 1 μαϊου 2016) το οποιο γραφω και παλι οτι ειναι χωρις σφραγιδα απο εφορια και οτι αντικατασταθηκε επειτα απο το ηλεκτρονικο συμβολαιο μεσω taxisnet) Αυτος τωρα εχει σπαστει (και λογικο) γιατι δεν θα μπορεσει να το νοικιασει το σπιτι με τα ιδια χρηματα λογω οικονομικων δυσκολιων(και να εχει παντα το ενοικιο στην ωρα του) και το ξερει πολυ καλα. γιαυτο θελει να με κυνηγησει για να παρει τα ενοικια αυτα που λεει οτι δικαιουτε! αλλα αφου δεν εχω μια...πως θα με αναγκασει το δικαστηριο (αν γινει) να τον πληρωσω?θα με πανε στην στενη??? :O
  12. Ντουλάπι, πλακακι (ή πλακακια 2-3 δεν ξερω) βαψιμο ολοκληρου του σπιτιου,κουζινα που με συνενεση του και οκ απο κεινον κοψαμε το κατω μερος εκει που μπαινει η κουζινα (ηταν εντοιχιζομενη ενω η δικια μας δεν ηταν...οκ απο κεινον και ελεγχο καποια στιγμη αργοτερα οταν ηρθε καποια στιγμη για καποιο ασχετο θεμα - αυτο εγινε απο την πρωτη μερα που μπηκαμε μεσα ) και τωρα δεν το αναγνωριζει και λεει οτι το καναμε απο μονοι μας του κεφαλιου μας...(!!!!!) εμ τι αλλο....δεν θυμαμαι1 συγχιστικα.....και ο τσαμπουκας του και με τον τουπε που ειχε (λες και μιλουσε σε δουλους) εε...σηκωθηκαμε και φυγαμε!!! ουτε καν ολοκληρωσα τον καθαρισμο (σκουπισμα σφουγαρισμα που ειχα ξεκινησει!) τι να πω.... με το σεις και με το σας ημασταν οσο πληρωναμε...τωρα που δεν εχουμε να μας παρει και να μας σηκωσει! δηλ. θα προτιμουσε να καθομασταν μεσα και να μην του αποδιδαμε ενοικιο!!! (χμ..μαλλον αυτο επρεπε να κανουμε)
  13. χα χα..καλο!! αλλα οχι... εβγαλα την γραντζουνια που κατηγορουμαι..τις τρυπες (καλυμμενες) ..το πλακακι στο μπαλκονι ...και γενικως το σπιτι!!!! τωρα τι να πω..... ευελπιστω να μη ειναι τοσο χαζος ετσι ωστε να προκαλεσει ζημια στο ιδιο του το σπιτι που θα πρεπει να νοικιασει (και συνεπως να τα φτιαξει απο την τσεπη του για να μπορεσει να το νοικιασει) και να περιμενει απο μενα την αποζημειωση του αγιου....τετοιου!!! δεν ειχε ουτε καν τις τρυπες για τα κουρτινοξυλα.....
  14. βλακεια το ξερω αλλα τι αλλο να εκανα??? (εβγαλα φωτο.....γλιτωνω τπτ??η μπαα??)
  • Δημιουργία νέου...