Προς το περιεχόμενο

valardracarys

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

valardracarys's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Το μικέλ ειδικά που αναφέρεις ζητάει πάααρα πολλά λεφτά για franchise και δικαιώματα
  2. Χαχαχα! Όχι ρε, εντάξει, είμαστε αρκετά ώριμοι και ξέρουμε ότι άλλο δουλειά άλλο φιλία. Αλλά το να συνδυαστούν δεν θα καταλήξει σε πρόβλημα αν έχουμε ορίσει και ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα... Θα είναι μάλλον κάπου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Επίσης αν υποθέσουμε 40000 για 100τ.μ., μετά με τι ρυθμό αυξάνεται το αρχικό κεφάλαιο; Θέλω να πω αν "πάμε" προς την επιλογή μαγαζιού 200τ.μ. τι κεφάλαιο απαιτείται; προφανώς όχι το διπλάσιο αλλά ας πούμε 1,5 φορά περισσότερο από ότι για μαγαζί των 100τ.μ. ?
  3. Εμείς μόνοι σίγουρα όχι. Έχουμε φίλο αρχιτέκτονα με σχετική εμπειρία σε εσωτερικούς χώρους που εμπιστευόμαστε το γούστο του που μάλλον αυτός μαζί με εμάς θα καθοδηγεί τους τεχνίτες. Εντάξει τώρα βέβαια για τα πιο απλά μερεμέτια εννοείται μόνοι μας. Το μέγεθος της ανακαίνισης δεν είμαι ακόμα σε θέση να το προσδιορίσω αλλά σίγουρα θα χρειαστεί ως ένα βαθμό για να δώσουμε το αισθητικό στίγμα που επιθυμούμε.
  4. Ναι, όντως. Αυτό το ακούω ξανά και ξανά ό,τι το σημαντικότερο είναι η περιοχή και η τοποθεσία. Αυτό και η γενικότερη προώθηση του.
  5. Προφανώς και υπάρχει κορεσμός αλλά νομίζω ότι παραμένει μια επιλογή με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας σε σχέση με άλλου τύπου και είδους επιχειρήσεις. Θα δείξει πάντως. Θα το ψάξουμε πάρα πολύ πριν το προχωρήσουμε και μόνο αν δούμε ότι υπάρχουν καλές προοπτικές θα το κάνουμε.
  6. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου Πάνο! Sorry αν γίνω αδιάκριτος αλλά αυτό το λες εκ πείρας, έχεις κάποιο κοντινό σου παράδειγμα;
  7. Καλησπέρα σε όλους και όλες! Πρόσφατα αποφασίσαμε με 2 φίλους να ανοίξουμε μια καφετέρια. Άνεργοι και οι 3 μας και με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό να έχει πέσει προσφάτως στα χέρια μας είπαμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα. Δεν έχουμε αρχίσει βέβαια ακόμα την παραμικρή διαδικασία (συνάντηση με ειδικούς, έρευνα χώρων κλπ.) αλλά θεωρούμε ότι θα υπάρχει ένα σχετικό πλεονέκτημα μιας και (μάλλον) δε θα χρειαστούμε κάποιο δάνειο, η αποπληρωμή του οποίου πάντα δυσκολεύει και πιέζει ασφυκτικά μια νέα επιχείρηση. Κατά τη γνώμη σας (και την εμπειρία που τυχόν να έχετε) πόσο είναι περίπου το συνολικό αρχικό κεφάλαιο που απαιτείται για το άνοιγμα ενός τέτοιου μαγαζιού; Συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού, των προμηθειών, των εργασιών ανακαίνισης, των απαιτούμενων αδειών κλπ.? Υ.Γ. - Δε μιλάμε για franchise - Αναφερόμαστε σε έναν χώρο 100 τ.μ. στο περίπου Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  • Δημιουργία νέου...