Προς το περιεχόμενο

sotdim

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

sotdim's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. sotdim

    Αγορα αυτοκινητου mercedes

    Μεγάλη ιστορία αυτή με τις καταναλωσεις...
  2. sotdim

    Αγορα αυτοκινητου mercedes

    Για τα gmc δεν λέτε και κατι ομως...
  3. sotdim

    Αγορα αυτοκινητου mercedes

    Μπα οχι hummer ειναι τέρας. Χαχαχα ασε που θα το βρω χαρακωμενο πουθενά... Δυστυχώς δεν μπορω να ξεκολλήσω απο τα μερσέντια, γιαυτο η θα παω στο οικονομικο ml 250 η στο "αχόρταγο" gl 450.
  4. sotdim

    Αγορα αυτοκινητου mercedes

    Σας ευχαριστώ που απαντάτε συνέχεια. Άκουστε λοιπόν... Το ml δεν θα το αγοράζω γιατι εχω τα λεφτά για πεταμα αλλα γιατι μου αρεσει η εταιρία. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω SUV και να το παω στα βουνά, δεν το αντέχει η ψυχή μου να το διαλυσω. Οπως σας είπα το θελω για την πολυτέλεια του πιο πολύ,την οικονομία και επειδη μου άρεσε το στυλ του. Αν ηταν να παω στην μερσεντα με τα 6300 καλυτερα να έπαιρνα το gmc yukon του 2014. Παντως επειδη εχω διαβάσει παρα πολυ, δεν λενε και τα καλυτερα λόγια για τα τελευταία μοντέλα της mercedes που βγαίνουν. Όλο ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά βγάζουν. Γιαυτο ετσι πληροφοριακά μόνο τι θα λέγατε για το lexus rx450h το καινούριο ; Συγκρίνεται με το ml η έστω με την g-class που θεωρώ τεράστια ; Σας ευχαριστώ παίδες για τις απαντησεις. Μην πέφτετε επανω μου να με φάτε απλά μαθαίνω, ενα χαζόAudi 6 είχα 2000cc και έκαιγε οσο καίνε 2 τσιπ grand Cherokee. Να παει στο καλο λοιπόν όπου και να ειναι...
  5. sotdim

    Αγορα αυτοκινητου mercedes

    Ε οχι δεν είπα αυτο. Απλά θελω πολυτέλεια και φίρμα και οχι ενα land cruiser που το εχει και η κουτση μαρια. Απλά πραγματάκια. Πάντα φιλικά.
  6. sotdim

    Αγορα αυτοκινητου mercedes

    Οχι οχι εγω δεν ενδιαφέρομαι για ενα αυτοκινητο που να παει βουνό. Ούτε καν χωματόδρομο δεν θα το παω. Τωρα για τα ανταλλακτικά λάδια κτλ καταλαβαίνω πως ειναι ακριβά. Παντως όσον αφορά την κατανάλωση για το συγκεκριμένο δεν ειναι τόσο πολυ. Αλλα κοντά στα 6 λίτρα /100. Θελω κατι που θα οδηγώ και θα εχει ως πρωτο άξονα την πολυτέλεια και την οδική συμπεριφορά.ουτε με ενδιαφέρει τι εχει το ml350 ουτε ποιο ειναι καλυτερο. Λίγα λόγια για αυτο θελω μόνο για να ολοκλήρωση την άποψης της αγοράς μου. Τεκμήρια και φόροι πολυτελείας άχρηστα μου ειναι. Πιθανότατα θα το φέρω και απ εξω με κατι σχετικές άκρες.
  7. sotdim

    Αγορα αυτοκινητου mercedes

    G-class πολυ μεγάλα δεν τα ήθελα να ειναι σαν τα escalade... Οχι Toyota δεν μου παει καθολου.
  8. sotdim

    Αγορα αυτοκινητου mercedes

    Εντάξει το 500 τυπικά το έβαλα για μην υπάρξει κάποιος που μου πει 3000 και επανω.οχι δεν ειναι καιρός για πολυτέλειες αλλα κάπως θα πρέπει να κινούνται και κάποιοι πολίτες που "υποτίθεται" ειναι καλυτερα οικονομικά.
  9. Γεια σας παιδιά. Ειμαι νέο μέλος και δημιούργησα αυτο τον λογαριασμό για να μου πείτε την γνώμη σας ως έμπειροι των αυτοκινήτων και οδηγοί των mercedes. Επιθυμώ λοιπόν την γνώμη σας για την mercedes ml250 του 2012 που ειναι diesel. Δεν θελω κατι που θα το βάζω στα Κατσαβραχα σε βουνά και λαγκαδια απλά θελω ενα τζιπ οικονομικο,πολυτελές,να οδηγώ απο ψηλά, καλη συμπεριφορά οδηγησης οπως και κατανάλωση.Εχω τρέλα με τις mercedes και δεν θελω να παω σε κάποια άλλη μάρκα. Οποίος θέλει να βοηθήσει λοιπόν ας κανει ενα σχόλιο τι πιστεύει για το "τζιπακι". Μην μου πείτε για ml350 και πάνω δεν υπάρχει λόγος ψάχνω κατι το οικονομικο. Να μην ξεπερνά παράδειγμα στο σέρβις πάνω απο 500 ευρω. Σας ευχαριστώ εκεί των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...