Προς το περιεχόμενο

Carrie33

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Carrie33

  • Ημερομηνία γέννησης 19 Νοεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Πρόσφατες Επισκέψεις

459 προβολές προφίλ

Carrie33's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Ευχαριστώ, περιμένω ακόμη να μου πουνε την υποτιθεμενη τιμη της συσκευής τωρα...Ευχαριστώ για την ενημέρωση
  2. Για την ιστορία...το κινητό 1,5 μήνα μετά το στέλνουν πίσω άφτιαχτο γιατί δεν υπάρχει ανταλλακτικό (!?!?!) και το εδώ κατάστημα μου είπε θα μου εκδώσουν πιστωτικό της αξίας του κινητού τώρα (!?!) (όπου το κιν δεν πουλιέται πια,και η αποδειξη αγορας 1,5χρονο πριν είναι 149Ε) για να πάρω ένα άλλο... Ακόμη περιμένω να μου πούνε πόσο κοστολογείται το κινητό σήμερα..έμαθα πως εφόσον είναι εντός εγγύησης θα πρέπει να κόψουν πιστωτικό ολόκληρου του ποσού και όχι με βάση της τωρινή του τιμή. Μου λένε πως πρέπει να κάνω την διαδικασία στο κατάστημα από όπου το πήρα (δεν είμαι καν στον ίδιο νομό) και γενικά ένα μπάχαλο....
  3. Σας ευχαριστώ πολύ. Την πήγα ξανά εχθές στο κατάστημα & με αγριοκοίταξαν χαχαχα. Το θέμα είναι ότι είμαι σε νησί επομένως δεν εχω κάν προσβαση στο κεντρικό σέρβις. Την συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη 2-3μηνων και έχει αλλους 8 μήνες εγγύηση..
  4. Καλημέρα, την γνωρίζετε μήπως? Πήρα για δεύτερη φορά μετά από ένα μήνα το τηλέφωνο από το service και δεν έχει φτιαχτεί (ενώ είπαν πως υπήρχε βλάβη που επισκευάστηκε -άλλη από αυτη που είπα εγώ?!) Και τώρα μία μέρα μετά το επιστρέφω πάλι για service (= ένας μήνας ακόμη off). Γνωρίζετε εαν μπορώ να ζητήσω να μου το αντικαταστήσουν?που μπορώ να απευθυνθώ?Ποιος μπορώ να πάρω να γκρινιάξω τέλος πάντων? Έψαξα και (φυσικά) δεν βρήκα πουθενά καμία πολιτική. Ευχαριστώ πολύ!
  5. Carrie33

    Mη λήψη SMS

    ξεκίνησε να συμβαίνει όμως από την στιγμή που άλλαξε συσκευή. Δεν είναι σίγουρα θέμα σήματος. Κάτι της αναφέρανε ότι μάλλον είναι κλειδωμένο αλλά δεν κατάλαβε τι εννοούσαν οπότε δεν μπορούσε να μου εξηγήσει.
  6. Carrie33

    Mη λήψη SMS

    Τι μπορεί να συμβαίνει & τα SMS φτάνουν κάτι ώρες (μπορεί και 12 ώρες!?!?) μετά? Η εξυπηρέτηση πελατών δεν ξέρει να απαντήσει..
  7. Δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό (προφανώς) Το βρήκα!!!καθάρισα το launcher & εξαφανίστηκαν!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ πααααααααρα πολύ!!!θα εγκαταστήσω τον nova!!
  8. Η μπαταρία δεν βγαίνει (Lenovo A5000) εννοείς να ξεβιδώσω? Επίσης πολλές φορές όταν ανοίγω το κινητό εμφανίζει ότι απέτυχε η εκκίνηση του launcher3. Περιττό να πω ότι πλέον ΚΑΘΕ φορά που ανοίγω το κινητό εμφανίζονται εικονίδια ξανά και ξανά. Πλέον έχω κάνει φάκελο & τα έβαλα όλα εκεί ω΄στε να μην εμφανίζονται στην οθόνη. Πρέπει να υπάρχει 5-6 φορές το καθε εικονίδιο των προγραμμάτων της Google..
  9. Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, εμφανίστηκαν διπλά & τριπλά εικονίδιο των εφαρμογών της Google (πχ το εικονίδιο των ρυθμίσεων Google εμφανίζεται 3 φορές!?). Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,επανήλθε αλλά μετά από 3-4 μέρες εμφανιστηκαν ξανά χωρίς να κάνω κάτι στο κινητό. Καμία ιδέα τι είναι & πως αντιμετωπίζεται? Ευχαριστώ πολύ. Βάζω ενδεικτικά ένα screenshot.
  • Δημιουργία νέου...