Προς το περιεχόμενο

vasgrin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vasgrin

  • Ημερομηνία γέννησης 01/02/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

993 προβολές προφίλ

vasgrin's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Δεν το γνώριζα, πίστευα οπως τα χαρατσια μεταφερονταν στην εφορία ενδεχομένως και τα χρεη αλλά οπως είπα ευτυχώς δεν χρωστούσα ποτέ για να γνωρίζω. Λογικό πάντως και κακώς το υπέθεσα. Πάντως για να συνεχίσω στην απάντηση χωρίς να παίζει ρόλο η εφορία εν τέλει θα κάνω και γω τον δικηγόρο... του διαβόλου με μια παραλλαγή: Αν ένας ιδιοκτήτης χρωστάει αλλά η ΔΕΗ του επιτρέπει να συνάψει μεταφορα ονοματος στον ενοικιαστή που παίρνει το μετρητή στο όνομα του ...πάει το χρέος? Ό,τι απάντηση χωράει εδώ για το πως η ΔΕΗ κυνηγάει το χρέος θα ταιριάζει και στην παρόμοια ερώητηση σου. Αν απαντηθεί αυτή απαντάται και η δική σου.
  2. Οχι, αφου ειπαμε το χρεος δεν διαγραφεται, το χρεος ακολουθει αυτον που το εκανε. Οπως ακριβως ενας ενοικιαστης αν χρεωσει το ρολόι και ξενοικιασει, ο ιδιοκτητης δεν θα εχει προβλημα να το ξανανοικιασει το οικημα. Ο ενοικιαστης ομως δεν θα μπορει να ξανανοικιασει στο ονομα του αφου τον ακολουθει χρεος. Και φανταζομαι αν δεν το πληρωσει θα παει στην εφορια του. Επομενως και τωρα ο ιδιοκτητηες που εχει χρεος, συνεχιζει να εχει. Αν δεν το ρυθμισει θα το φαει στην εφορια του. Δε νομιζω πως αλλάζει κατι. Το χρεος δεν διαγραφεται, ουτε παραθυρακι ειναι η κατασταση. Απλα δυσκολευει αυτους που δεν εχουν χρεη απεναντι στη ΔΕΗ.
  3. Ναι Γιαννη το καταλαβα, θα προσπαθησω να κανω γραπτη με αριθμο πρωτ. αλλιως βλεπω... Δεν γινεται καμια ρυθμιση αλλη μου ειπα takoulou. 30% μπροστα απο οποιονδηποτε οπως σου ειπα. Απλα μετα αν το χρεος το επωμισθω εγω θα εχω καλυτερη ρυθμιση επειδη εγω σιγουρα θα ειμαι κονωνικο τιμολογιο σε αντιθεση με τον αδερφο μου που πεταχτηκε εκτος και εξου ολο το προβλημα.
  4. @Γιάννης Platano Ευχαριστώ Γιαννη, τωρα ειδα το μηνυμα σου Εχω χαρτι απο την εφορια για δωρεαν παραχωρηση, στο καταστημα μου ειπαν 30% ειτε ο ιδιοκτητης ε΄ίτε εσυ. Εφυγα λοιπον. Διαβασα και εμαθα και μετα οντως αποδειχτηκε απο το τηλεφωνημα στη ΔΕΗ πως αν ημουν ενοικιαστης δεν θα χα προβλημα να αλλαξω ονομα οσα και να χρωσταει ο ιδιοκτητης αφου ο ενοικιαστης ειναι καθαρος και υποχρεουται σαν βασικο αγαθο να παρει ρευμα. Το οτι ειμαι συγγενης που μου το ειπαν στο τηλεφωνο δεν μου το αιτιολογησαν παραπερα γιατι εμπιπτει σε διαφορετικους κανονες στο να δικαιουμαι καθαρη συμβαση. Μου ειπαν μονο οτι πρεπει σε αυτη τη περιπτωση να ρυθμιστει το χρεος προτου γινει οτιδηποτε χωρις καμια δικαιολογια
  5. Δεν σε καταλαβα, αν ηταν ιδιοκτητης και ενοικιαστης, ο ενοικιαστης δεν θα ειχε κανενα προβλημα και αν ο ιδιοκτητης δεν πληρωνε ή δεν ρυθμιζε το χρεος θα πηγαινε στην εφορια. Ολα καλα μεχρι εδω στο οτι η ΔΕΗ χρεωνει σε ΑΦΜ και οχι σε οικημα. Το οτι ειμαι συγγενης γιατι αυτό αλλάζει; Η Δεη συνεχιζει να ζηταει τα χρηματα της απο αυτον που εκανε το χρεος και αν δεν διακανονισει παλι υποθετω θα φτασει το χρεος μεχρι την εφορια του. Εγω με ποια αιτιολογηση ως συγγενης δεν εμπιπτω στο αντιστοιχο του ενοικιαστη και μπλεκομαι οτι πρπει να προκαταβαλλω ή να ρυθμισω χρεος για να παρω στο ονομα μου δεν καταλαβαινω.
  6. Εγω δεν ξεκινησα ποτε να λεω ποιος φταιει και ποιος δεν φταει. Δεν εριξα ευθηνες πουθενα φιλε Γιαννη. Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν φταιει η Δεη. Αλλά επισης και εγω αν φταιω μονο στο οτι δεν πηρα νωριτερα στο ονομα μου. Οχι ομως φερω ευθυνη επειδη επρεπε να ξερω τι κανει και πως διακανονιζει ο αλλος. Μη τρελαθουμε δηλαδη. Το χρεος δεν αυξανοταν πουθενα, το συνολο των δοσεων εβλεπα. Ξαναλεω επισης οτι ο αδερφος μου αποσο μου ειπαν απο την ιδια τη ΔΕΗ δεν πεταχτηκε εξω απο την ρυθμιση επειδη δεν πληρωνε τιποτα αλλά επειδη το νεο εκκαθαριστικο τον εβγαλε εξω απο το κοινωνικο τιμολογιο και αρα εξω απο τις ρυθμιζομενες δοσεις που ειχε κανει. @takoulou Προφανως αυτο θελει η εταιρεια, απλά ειχα τελειως διαφορετικη εντυπωση γιατι συνεκρινα την περιπτωση μου με του ενοικιαστη που οι ιδιοι στη ΔΕΗ με διαβεβαιωσαν τηλεφωνικα πως η αιτηση θα προχωρουσε αλλα ειμαι λεει συγγενικο προσωπο και εκει μου φανηκε περιεργο γιατι αλλαζει τοσο το πραγμα. Το υπολοιπο του χρεους ας το βαλουν στην εφορια του να τον κυνηγανε. Αυτο δεν καταλαβαινω που εγω ειμαι καθαρος με τη ΔΕΗ γιατι δεν το κανουν.
  7. Γνωριζα οτι οι προηγουμενες οφειλες που ΔΕΝ μου ανηκουν ρυθμίζονται. Έπεσα έξω , αλλά τι άλλο να έκανα; Φροντιζα και μαθαινα οτι πληρωνεται, δεν γινοταν ομως. Πως χρεωνομαι εγω γιαυτό; Να βαλω το μαχαιρι στο λαιμο του αλλου αν μου λεει αληθεια η ψεματα; @takoulou Δεν θελω να σβηστει κανενα χρεος. Να κανω αιτηση στο ονομά μου θελω και τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Edit συγγνωμη νομιζα πως εγραφες πως εινα δικο μου το χρεος
  8. Ευθυνη πως το εννοεις; Φυσικα γνωριζα για το προηγουμενο χρεος και ηξερα πως αυτος που το εκανε το ρυθμιζει. Τελικα αποδειχτηκα λαθος αφου οπως λεω δεν τις ρυθμιζε τελικα και εξου θελω να κανω αλλαγη ονοματος να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να πληρωνω κανονικα τους τρεχοντες οπως και εκανα. Η δικη μου ευθυνη που ειναι στο συγκεκριμενο κομματι;
  9. Μα ξαναλεω τους λογαριασμους των τρεχοντων τους πληρωνα. Το οτι βγηκε απο τη ρυθμιση και ηρθε το τελικο ποσο είναι που το κανει αβασταχτο και θα γινει διακοπη.
  10. Ναι ερχονταν κανονικα, με υποσημείωση για τις δοσεις και συνολικο ποσο αλλά το κεντρικό ήταν οι χρεώσεις κανονικα των μηνών. Τωρα ήρθε όλο μαζί σαν ΤΕΛΙΚΗ εξοφληση γιατί απότι μου ειπαν στο καταστημα των πετραξαν εξω απο τις δοσεις (πρεπει να ηταν στο κοινωνικο τιμολογιο με δοσεις και βγηκε λογο εκκαθαριστικου δε γνωριζω) @takoulou ναι ακριβως αυτο μου ειπαν, απλά επειδη είχα πεισθει οτι το χρεος βαραινει το ΑΦΜ και οχι το ακινητο νομιζα πως δεν θα ειχα τετοιο προβλημα αφού εκ των πραγματων δεν μου ανηκει το χρεος. Το προβλημα μουθ δεν ειναι τοσο να παρω το χρεος πανω μου αφου αδερφος μου ειναι οσο οτι ζητανε το 30% μπροστα ειτε απο κεινον ειτε απο μενα αν το αποδεχτω. Φυσικα δεν θελω να το παρω αφου δεν μου ανηκει αλλά κυριως οτι δεν μπροω να εξοφλησω 30% μπροστα πριν γινει η αιτηση.
  11. Μαλιστα θα το κανω την Τετάρτη. Η διακοπή μου είπαν θα γινει 6 του μήνα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό μην μείνω χωρίς ρευμα; Γιατι πάλι διαβασα πως αν κοπεί μετά είνα χειρότερη διαδικασία ακομη για να βρω το δικιο μου μιας και ο ιδιοκτητης οντως πρεει να εξοφλησει ρυθμισει το χρεός.
  12. Ευχαριστω για την απάντηση. Βεβαιως και έχω χαρτί από την εφορία για δωρεαν παραχώρηση, τους το εδείξα κιολας. Το χρέος είναι νομίζω 4 χρόνων, εγώ μένω φέτος. Πλήρωνα κανονικα τη Δεη αλλά επειδή τον πέταξαν έξω από τις δόσεις ρυθμισης (λογικα δεν ηταν συνεπης στο να τις πληρωνει) ο τελευταίος λογαριασμος μου ήρθε με ΟΛΟ το ποσο-5000 και εντολη διακοπής το οποίο ουτε δικό μου ήταν και ήταν και αβάσταχτο για να το πληρώσω.
  13. Καλη χρονιά σε όλους! Να κάνω μια ερώτηση για το πως μπορώ να κινηθω απο δω και πέρα; Το ρολόι είναι στο όνομα του αδερφού μου ο οποίος λείπει εξωτερικό και έχει μεγάλο χρέος. Το οικημα το έχει κάνει δωρεαν παραχώρηση σε εμένα και ήρθε χαρτι ότι κόβεται την άλλη βδομάδα λογω μεγάλων χρεών. Πήγα στο τοπικό υποκατάστημα να ζητήσω αλλαγή ονόματος αλλά μου είπαν πως αν δεν ρυθμίσει το χρέος δεν μπορεί να γίνει αλλαγή. Έχουν δικαίωμα να μου αρνηθουν απο τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρός και δεν είχα ποτέ καμία σύμβαση/οφειλή; Τώρα τον ψάχνω να κάνει διακανονισμό αλλά είναι εκτός Ελλάδος και εγώ θα μείνω χωρίς ρεύμα χωρίς να φταίω. Τηλεφωνικα που εκανα αλλη μια προσπαθεια μου ειπαν πως αν ημουν ενοικιαστης δεν θα υπηρχε τυπικα προβλημα για αλλαγή αλλά επειδη ειμαι συγγενης δεν γινεται... Ισχυουν αυτά ή επεσα σε άσχετους υπαλλήλους που απλά θέλαν να με ξερφορτωθούν; Ρωτάω γιατι αλλου διαβάζω ότι τα χρεη χρεώνονται στο ΑΦΜ του εκάστοτε και όχι στο οίκημα αλλά εδώ βλέπω πως τη δουλειά μου δεν μπορώ να την κάνω. Μπορεί η ΔΕΗ να μου αρνηθει ηλεκτροδοτηση από τη στιγμή που δεν είχα ποτέ πάρε δωσε μαζι τους;; Μπορώ να κάνω καταγγελία ή να ζητήσω έγγραφα την απόφασή τους και τον λόγο που αρνούνται;
  • Δημιουργία νέου...