Προς το περιεχόμενο

Aerneth

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

569 προβολές προφίλ

Aerneth's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω χαθεί λίγο με το νήμα, ψάχνω για laptop το πολύ 700 ευρώ για απλή χρήση γραφείου (word/excel) αλλά και browsing/youtube/ταινίες κλπ. Ιδανικά για αγορά από Ελλάδα.
  2. Ναι αυτό έχω βάλει. Η εγκατάσταση γίνεται κανονικά και μετά δεν ανοίγει; Ποιον οδηγό ακολουθείς;
  3. Μάλλον κάτι σου στραβώνει στην προετοιμασία των αρχείων ή στην μεταφορά. Το λέω γιατί έχω περάσει και εγώ το GT6 και παίζει κανονικά. Και γενικά σε ό,τι έχω βάλει από psndl δεν έχω συναντήσει πρόβλημα.
  4. Aerneth

    Nintendo Switch Topic v1

    Αυτές οι τιμές όλες είναι με έκπτωση. Εσύ δηλαδή περίμενες να κάνουν launch τα παιχνίδια στο store της nintendo με έκπτωση; Το undertale αυτή τη στιγμή στο steam είναι 5 ευρώ και στο psn 10.49. Τι θα πει αυτό; Προφανώς επειδή στο store του steam υπάρχει καιρό το παιχνίδι πέφτει περισσότερο και η τιμή. Επίσης αν δεν κάνω λάθος τις τιμές δεν τις καθορίζουν οι αντίστοιχοι developers/publishers; Σίγουρα βέβαια προσπαθούν να τα αρπάξουν τώρα στην αρχή και να εκμεταλευτούν την φορητότητα του πράγματος και κρατάνε ψηλά τις τιμές. Αλλά να έχουμε και λογικές απαιτήσεις. Εσύ δηλαδή θα έριχνες την τιμή στο stardew valley; Για ποιο λόγο; Όταν αρχίσουν και πέφτουν οι πωλήσεις και μαζευτούν μπόλικα παιχνίδια στο store θα γίνει και αυτό. Γενικώς πιστεύω πως όταν στρώσει σχετικά το store και μαζευτεί μπόλικο περιεχόμενο και κόσμος στην πλατφόρμα θα δούμε και καλά sales. Όπως έγινε και με τα twins δηλαδή. Εκτός κι αν αποφασίσει πάλι η nintendo ότι δεν θέλει να εξυγχρονιστεί.
  5. Aerneth

    Xbox One Topic v1

    Δεν αμφισβητεί κανείς ότι το One X είναι value for money. Είναι 100%. Αλλά δεν χρειάζεται να φτάνουμε στα άκρα, γιατί βλέπω να συγκρίνεται η τιμή του Χ με pc που θα μπορούσε να πιάσει 4κ 60fps σε ultra, πράγματα που προφανώς το X δεν τα προσφέρει όλα αυτά πακέτο.
  6. Aerneth

    Xbox One Topic v1

    Γιατί i7 έχει το Xbox One X...? Αν δεν έχω καταλάβει λάθος, το point του johngamer δεν είναι αν μπορείς να φτιάξεις pc για να παίξεις 4κ στα 500 ευρώ, αλλά ότι μπορεί να αξίζει περισσότερο να φτιάξεις ένα φθηνό σχετικά pc για να παίζεις ultra settings σε 1080p από το να επενδύσεις σε 4κ tv κλπ. για να παίξεις 4κ με χαμηλομένα settings.
  7. Aerneth

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Τώρα που το λες πάντως, και πέρσι που είχαν 200 το ps4 το παλιό (όχι το slim), ξεστοκάρισμα ήταν.
  8. Aerneth

    PC Gaming (Συζήτηση)

    i7 4770k σε stock clock + gtx760 + 16gb ram και το παιχνίδι τρέχει άψογα. Έβαλα και τα 1080p, Contrasty graphic packs και είναι πανέμορφο.
  9. Aerneth

    Horizon: Zero Dawn [PS4]

    Διαδραματίζονται στον ίδιο κόσμο αλλά δεν έχουν το ίδιο σενάριο. Η ιστορία των βιβλίων είναι πριν το πρώτο Witcher.
  10. Aerneth

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Θα τις βγάλουν. Μόνο με craft θα μπορείς να τις πάρεις. Το έχουν πει σε Q&A. (δες στο 13:30) https://www.youtube.com/watch?v=LaPYIwS4EJw
  11. Aerneth

    The Last Guardian [6 Δεκ][PS4]

    Επειδή το συγκεκριμένο framerate το είχα δει, επί λέξει είπε ότι διαφωνεί με το overwatch που είναι στη λίστα των υποψηφίων (πριν γίνει το event). Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι λείπουν καλύτερα παιχνίδια όταν ΔΕΝ το έχεις παίξει.
  12. Aerneth

    The Last Guardian [6 Δεκ][PS4]

    Να την πει την άποψή του εφόσον έχει ασχοληθεί με τον τίτλο. Ο συγκεκριμένος διαφωνούσε κάθετα μόνο και μόνο με την υποψηφιότητα του τίτλου για goty το οποίο εμένα μου λέει ότι απλά ρίχνει άκυρο μόνο και μόνο επειδή είναι multiplayer only τίτλος. Απλά υπάρχει η αντίληψη ότι παιχνίδι χωρίς single player δεν είναι "κανονικό" παιχνίδι. Sorry για το off-topic.
  13. Σωστά ξέχασα ότι μπορούμε να κρίνουμε όλους τους άλλους developers εκτός από τη ND.
  • Δημιουργία νέου...