Προς το περιεχόμενο

konstantinos_27

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

478 προβολές προφίλ

konstantinos_27's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καλημέρα, θέλω να κάνω αγορά κάρτας γραφικών για το σύστημα που φαίνεται στην φωτογραφία. Διαθέτω 300€ τι μου προτείνετε και από ποιο κατάστημα; Η χρήση της είναι για το παιχνίδι lol που παίζει ο γιός μου. Σας ευχαριστώ!
  2. Στο μέλλον ίσως γίνει κάποια αναβάθμιση, όποτε σκέφτηκα να βάλω την συγκεκριμένη μητρική.
  3. Θελω απόψεις για τα συγκεκριμένα υλικά που προαναφέρω, για αυτο άνοιξα δεύτερο θεμα. Θελω απόψεις για τα συγκεκριμένα υλικά που προαναφέρω, για αυτο άνοιξα δεύτερο θεμα.
  4. Η χρήση του θα ειναι για Ίντερνετ - YouTube και office. Πως την βλέπετε, θελει κάτι να προστεθεί η να αλλάξει; Παρακαλώ για τις απόψεις σας!
  5. Όποτε διαλέγω αυτή που εχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά, δηλαδή την Β85, έτσι δεν ειναι;
  6. Ποια μητρική απο τις δυο ειναι καλύτερη σε χαρακτηριστικά και chipset; http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h81m-hds-retail-p-PER.528706 http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b85m-pro3-retail-p-PER.528799
  7. Έχεις σε παρακαλώ να μου προτείνεις συγκεκριμένα υλικά, δεν είμαι και πολύ σχετικός και φοβάμαι μην επιλέξω ασύμβατα κομμάτια Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
  8. Έχεις σε παρακαλώ να μου προτείνεις συγκεκριμένα υλικά, δεν είμαι και πολύ σχετικός και φοβάμαι μην επιλέξω ασύμβατα κομμάτια.
  9. Ποσό που διαθέτουμε : 300 ευρω Χρήση υπολογιστή : Ίντερνετ-εργασίες γραφείου Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: OFFICE Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΟΧΙ, ΕΧΩ! Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ, ΕΧΩ! Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΠΟ ESHOP Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΟΛΑ ΑΠΟ ESHOP! Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ESHOP! Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο? ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΕΓΩ (WINDOWS 7) ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ INTEL ΔΙΠΥΡΙΝΟΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ SSD (ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ) ΝΑ ΕΧΕΙ DVD KΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 8GB DDR
  • Δημιουργία νέου...