Προς το περιεχόμενο

NeverGiveUp30

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

NeverGiveUp30's Achievements

  1. NeverGiveUp30

    Superleague 2015/2016

    Κανονικα θα πρεπε να κανουμε ενα poll για το ποσες φορες θα πρεπε να φυγει ο Παναθηναικος απο παιχνιδια σε καραισκακη και ριζουπολη,αντι αυτου βλεπουμε μια τιμωρια που καταστρεφει οσες ελπιδες απεμειναν φετος για τον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο επειδη επεσε μια φωτοβολιδα στα ποδια του παιχτη του ολυμπιακου. Aς φρεσκαρουμε λιγο τη μνημη μας. Δεν ξεκινησε ο αγωνας και Τιμωρια : Οι "πράσινοι" χάνουν τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής με σκορ 3-0, ένα παιχνίδι που κατακυρώνεται στους "ερυθρολεύκους" μαζί με τους τρεις βαθμούς της νίκης.Επιπλέον, αφαιρούνται τρεις βαθμοί, αφού ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπεύθυνος για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης.Τέλος, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες ποινές τεσσάρων αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και συνολικό πρόστιμο 190.000 ευρώ. O αγωνας εγινε κανονικα βγαζοντας και πρωταθλητη χωρις καμια τιμωρια Y..Γ 59348590200 Mνημονια Υ. Γ2 34834598534 Μνημονια.
  2. Ειμαι αρκετα μπερδεμενος παρολο που εχω δει 200 reviews στο youtube,επισης ενα αλλο μειον που ειδα σχετικα με το mi4 ειναι οτι δεν εχει προστασια gorilla glass.
  3. Καλησπερα οπως λεει και ο τιτλος αμεση αγορα κινητου γιατι ξεμεινα,παρακαλω τα φωτα σας. H χρηση που κανω ειναι πολυ σερφαρισμα,αρκετο youtube,facebook,που και που κανα παιχνιδι (οχι λιωσιμο) μιας και γι αυτο εχω τη κονσολα μου και μια αξιοπρεπης καμερα,μπαταρια μπορω να το φορτιζω καθε βραδυ δεν εχω κανενα θεμα να μου κραταει 2ημερα και 3ημερα. Ειμαι αναμεσα στο xiaomi mi4 3gb ram 16gb και στο Lg G3 16gb επισης. Δε ξερω ποση διαφορα εχει το g3 to 32ρι με τα 3gb ram απο αυτο που ειναι στις επιλογες μου με τα 2gb ram οποτε αν καποιος γνωριζει η τα εχει δει απο κοντα ας μου πει 2 πραγματα. Οσον αφορα το xiaomi ειναι τουμπανο στα specs και μου φτανουν τα 16gb ram γι αυτο και ειναι μεσα στις επιλογες μου,μεχρι εκει ομως παραπερα ουτε το εχω δει απο κοντα ουτε τιποτα. Αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο ελευθερα,(δεν ψαχνω windows phone) Το μπατζετ μου ειναι μεχρι 300 ευρω βαρια οποτε ας κινηθουμε σε αυτα τα χρηματα ουτε ευρω παραπανω. Ευχαριστω.
  4. Αυτοι που εχουν pc δε θα παραδεχτουν ποτε οτι εχουν θεμα με τη συμβατοτητα τον χειριστηριων σε πολλα games και οτι πιανετε ο κολος τους στη καρεκλα και αυτοι που εχουν ps4 δε θα παραδεχτουν ποτε οτι θελουν πιο καλα γραφικα σαν και αυτα του pc.
  5. NeverGiveUp30

    Note 3 VS Oneplus one

    Μπορω να ειμαι και χωρις s pen αλλα ισως μπορει να χρειαστει σε λιγες περιπτωσεις ζω και χωρις αυτο παντως. Απο εμφανιση μεταξυ των 2 μου αρεσει το Νοτε περισσοτερο και γενικα η κοψια ολων των Νοτε απο το 1 μεχρι σημερα μου αρεσει πολυ. Να πω και ενα ακομα κριτηριο που δεν το ειπα και αυτο ειναι η καμερα.
  6. NeverGiveUp30

    Note 3 VS Oneplus one

    Γεια χαρα,εχω τη δυνατοτητα να παρω ενα απο τα 2 κινητα στην τιμη των 250 ευρω απο γνωστο μου. Ποιο να επιλεξω γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενος,απο τη μια το απροβληματιστο Νote και απο την αλλη το Opo με ποιο νεο επεξεργαστη. Ευχαριστω.
  7. Mιλαμε για τα mi η για ολα?redmi note κλπ?
  8. Καλησπερα θελω να αγορασω ενα κινεζικο με κριτηριο τη καμερα μιας και η ναυαρχιδες των γνωστων εταιριων ειναι πολυ πανω απο τα χρηματα που διαθετω. Ξερει κανεις ποια απο τα κινεζικα εχουν καμερα sony η samsung?
  9. Καλησπερα.Θελω να κανω μια αγορα απο minideal με το κλασικο τροπο προ cc με τη καρτα,σε περιπτωση που δε γινει δεκτη η παραγγελια τι επιπτωσεις μπορει να εχω,γινεται π.χ καποια ακυρωση κλπ απο paypal στη συγκεκριμενη καρτα η κατι αλλο?
  10. Εσυ τωρα τι παριστανεις ακριβως εδω μεσα?
  11. Το μονο που εχω δει απο κοντα και εχει πολυ καλη καμερα επειδη ανεφερα οτι με ενδιαφερει ειναι το oneplus one το οποιο δεν ειναι για το δικο μου μπατζετ δυστυχως,το xiaomi εχει καλη καμερα?Γιατι σε ενα redmi note που ειχα δει απο κοντα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος αλλα μιλαμε για κινητο που εχει διπλασια τιμη απο redmi note.
  12. Θα ηθελα κατι καινουριο.
  13. Παιδια καλησπερα,οτι λεει ο τιτλος. Ιντσες απο 5 και ανω,να πηγαινει σφαιρα και να εχει καλη καμερα μερα-νυχτα (σημαντικο για μενα) Δεν εχω προβλημα να ειναι απο κινεζικο καταστημα εχω γνωστο που ειναι εξωτερικο και θα με βοηθησει σε αυτο. Ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...