Προς το περιεχόμενο

efthimiosdav

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με efthimiosdav

  • Ημερομηνία γέννησης 29/06/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

efthimiosdav's Achievements

  1. Έχω doa αλλά από τα σχόλια που διαβάζω από το κατάστημα που τις πήρα, καλύτερα να τις στείλω στην gskill με rma.
  2. Παιδιά μπορεί να είναι και ελαττωματικές οι ram . Να κάνω rma ;
  3. Οι μνήμες είναι καινούριες . Δουλεύουν μόνες τους και όχι με άλλες . Τις έχω δοκιμάσει και την κάθε μια ξεχωριστά . Έχουν κάτσει σίγουρα καλά. Οι παλιές μου δουλεύουν άψογα . Δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο σύστημα για να τις δοκιμάσω.
  4. Καλησπέρα παιδιά . Έκανα αναβάθμιση στις ram μου με gskill f4-3200c16d-16gtzb. Η μητρική μου είναι asrock ab350m pro4 με εναν ryzen 1600. Ο υπολογιστής κολλάει στο logo της μητρικής . Έκανα bios update , έκανα reset στα bios, δοκίμασα όλους του συνδιασμούς στα slot και τίποτα . Στο qvl η asrock λέει πως τις υποστηρίζει. Τρεις φορές κατάφερα να μπω στα bios πείραξα λίγο το xmp και μετά από λίγο πάγωσε. Μπήκε και μια φορά στα windows αλλά πάγωσε μετά από λίγα λεπτά . Έχει κάποιος καμία λύση; Έστειλα και στο support της gskill e-mail και δε μου απάντησε .
  5. Έκανα και μου κολλάει στην αρχική οθόνη . Ούτε στα bios δεν μπαίνει.
  6. Καλησπέρα . Αγόρασα αυτές τις ram gskill f4-3200c16d-16gtzb. Έχω την asrock b350m pro4 με ένα ryzen 1600. Στην qvl της asrock λέει πως είναι συμβατές και μπορούν να τρέξουν στα 2933. Δεν έχω καταφέρει να τις τρέξω με xmp χωρίς να μου κρασαρει. Πρέπει να πειράξω και το voltage . Είναι από μόνο του στα 1.2 v. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν το κατέχω; Η παλιές μου ram που ήταν στα 2666 έτρεχαν άριστα. Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε το κινητό με την καλύτερη κύρια και selfie κάμερα μέχρι 200€. Ευχαριστώ.
  8. efthimiosdav

    Πρόβλημα !!

    Τι πρέπει να δω στο hwinfo;Δε γνωρίζω. Σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο pc καθώς και άλλο τροφοδοτικό.
  9. efthimiosdav

    Πρόβλημα !!

    Άρχισε να μου κάνει και στο netflix παγωματα.
  10. efthimiosdav

    Πρόβλημα !!

    Σας ευχαριστώ. Θα κάνω τις δοκιμές και θα επανέλθω .
  11. efthimiosdav

    Πρόβλημα !!

    Καλησπέρα. Ο υπολογιστής μου: Cpu: ryzen 1600 Moba: asrock ab350m pro4 Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2666 2x4gb Psu: Cooler master g650m Gpu: sapphire rx 580 nitro+ 4gb Όταν παίζω παιχνίδια μετά από λίγη ώρα η οθόνη παγώνει . Έχω όλους τους drivers ενημερωμένους και πριν λίγο καιρό έκανα και format μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Έτρεξα stress test στο furmark και μετά από 16 λεπτά η οθόνη πάγωσε. Η gpu δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 75 βαθμούς, ούτε η cpu ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία. Είναι θέμα κάρτας γραφικών , τροφοδοτικού ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ !
  12. efthimiosdav

    Πρόβλημα !!

    Ευχαριστώ πολύ . Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω αν έχω θέμα .
  13. efthimiosdav

    Πρόβλημα !!

    Καλησπέρα. Ο υπολογιστής μου: Cpu: ryzen 1600 Moba: asrock ab350m pro4 Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2666 2x4gb Psu: Cooler master g650m Gpu: sapphire rx 580 nitro+ 4gb Έχω αυτό το σύστημα ένα χρόνο και όλα λειτουργούσαν άψογα. Ξαφνικά εδω και ένα μήνα όταν παίζω παιχνίδια και καμιά φορά στο netflix , μετά από κάποια ώρα η οθόνη σβήνει καθώς και το πληκτρολόγιο. Ο υπολογιστής ,οι ανεμιστήρες τουλάχιστον, συνεχίζει να λειτουργεί. Πρέπει να τον απενεργοποιήσω από το κουμπί για να κλείσει.Έχω ενημερωμένα τα πάντα . Έκανα format και τίποτα. Έτρεξα και stress test για cpu και gpu και όλα πήγαν καλά. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!
  • Δημιουργία νέου...