Προς το περιεχόμενο

InspectoR95

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    334
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.187 προβολές προφίλ

InspectoR95's Achievements

  1. InspectoR95

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ - 6700 XT

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/03/2024 11:30 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητείται για άμεση αγορά κάρτα γραφικών Radeon RX 6700 XT Διαθέτω από 250 μέχρι και 270 ευρώ, αναλόγως της κατάστασης και της υλοποίησης. Κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη.

    1 €

  2. InspectoR95

    Audioengine D1 Dac/Amp

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/03/2024 09:28 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση Audioengine D1 Dac/Amp. Τιμή: 90€. —> 80€ Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη για χέρι με χέρι συναλλαγή. Στέλνω παντού κατόπιν κατάθεσης.

    80 €

  3. Υπάρχει κάποιος με τηλεόραση LG και συσκευή iPhone να καταφέρει να κάνει broadcast στην τηλεόραση; Γιατί ό,τι κι αν δοκιμάσω, δεν βρίσκει την τηλεόραση. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο, πρόκειται για θέμα της LG. Σαν εναλλακτική, η καλύτερη επιλογή είναι μέσω playstation και εφαρμογής ΝΒΑ. Αλλα αν καποιος εχει βρει λυση με απευθειας broadcasting στην τηλεοραση, θα ηταν το ιδανικό. Ευχαριστώ.
  4. InspectoR95

    Diablo IV [PC]

    Τα dungeons ήταν απαγορευτικά. Δεν μπόρεσα να βγάλω κανένα. Οποτε πήρα το χρόνο μου και την πάλεψα οντως με 1Χ και 3Χ. Και γω στο gear μου το εντοπίζω το πρόβλημα αλλα δεν έχω κατά νου κάποιον τρόπο να το βελτιώσω στην παρούσα φάση. Το πλάνο ήταν να πάω tier 3 όσο το δυνατόν γρηγορότερα και εκεί να αρχίσω να φαρμαρω για gear. Δεν έφτασα καν στον Elias σκέψου! 😜
  5. InspectoR95

    Diablo IV [PC]

    Χαιρετώ και γω με τη σειρά μου την παρέα. Μόλις χθες βράδυ ολοκλήρωσα το campaign στο 2ο tier με σχετική ευκολία. Σε όλο το τελευταίο act δηλαδή δεν δυσκολεύτηκα καθόλου και όλα τα "boss fights" τα πέρασα με την πρώτη προσπάθεια. Έχω έναν sorcerer στα 52 level. Να σημειώσω επίσης πως έχω κάνει αρκετά side quests και αν δεν κάνω λάθος έχω ολοκληρώσει τα 3 επίπεδα των rewards σε 4 από τα 5 regions. Μετά από το campaign όμως άρχισαν οι δυσκολίες. Δυσκολεύτηκα πολύ στο να μαζέψω 10 grim favors στην πρώτη επαφή που σου δίνει το παιχνίδι με το tree of whispers. Δοκίμασα επίσης να κάνω κάποιο stronghold, αλλα δεν το κατάφερα. Εκεί όμως που ήταν η πλήρης απογοήτευση ήταν στην προσπάθειά μου να κάνω το Cathedral of light Capstone Dungeon. Δεδομένου ότι το campaign το έβγαλα έυκολα και δυσκολεύομαι τόσο πολύ στα γύρω-γύρω, σημαίνει ότι έχω κάνει κάποιο λάθος στην πορεία; Μου έχει διαφύγει κάτι μήπως ή έχω παραλείψει κάτι; Οποιαδήποτε βοήθεια/πρόταση είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ.
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! Η αληθεια ειναι οτι ανοιξα ξανά το κουτί αποσύνδεσα όλα τα καλώδια από τη μητρική και τα έκανα όλα από την αρχή. Δεν είχα κάνει κάτι λάθος στην πρώτη απόπειρά μου. Αυτό που δοκίμασα ωστόσο να κάνω αυτή τη φορά ήταν να αποσυνδέσω όλα τα καλώδια από το fan controller που έχει προεγκατεστημένο το κουτί και να τα συνδέσω ξανά. Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα γιατί δουλεύει κανονικά το πίσω fan με την ενεργοποίηση του υπολογιστή. Κατέβασα και το CAM software της NZXT και πράγματι αναγνωρίζονται όλα (τόσο η υδρόψυξη όσο και τα φανακια). Για μένα που δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, το στήσιμο ήταν πραγματικά πολύ εύκολο. Μένει η κάρτα γραφικών τώρα!
  7. Καλησπέρα ομάδα. Μετά από μεγάλο διάστημα μάζεψα τα κομμάτια για το στήσιμο του υπολογιστή και σήμερα βρήκα το χρόνο να ασχοληθώ. Κατέληξα τελικά στο NZXT H1 v2, μια μητρική B760i της gigabyte και επεξεργαστή Intel 12400. Το στήσιμο, για μενα που δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, φάνηκε εύκολο, με μια μόνο εξαίρεση που δεν ξέρω αν είναι λάθος δικό μου τελικά ή αν είναι λάθος γενικότερα. Το πρώτο bootαρισμα ήταν πετυχημένο καθώς άνοιξε με την πρώτη, φάνηκε να δουλεύει το AIO με τον χαρακτηριστικό του ήχο που περιγράφουν σε διάφορα site και βίντεο και μπήκε στο bios menu. Παρατήρησα όμως ότι δεν δουλεύει το fan και μάλιστα στο BIOS στα fans βγάζει παντού n/a. Διάβαζα σε άλλους ότι κάνει ίσα ίσα μια ανεπαίσθητη στροφή στο άνοιγμα και δεν λειτουργεί παρά μόνο αν χρειαστεί, αλλα εμένα δεν κάνει ούτε αυτήν τη στροφή. Να σημειώσω πως έχω συνδέσει το 3pin που είχε στο CPU_FAN ενω στις SYS_FAN και CPU_OPT δεν έχω συνδέσει κάτι. Παραθέτω και τις φωτο από την μητρική. Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  8. Επανέρχομαι λοιπόν. Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1100 (μόνο για τη συσκευή) Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Νέα αγορά Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Θα αγοραστεί απο σκρουτζομάγαζο. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. Επιτρέπεται ο προσδιορισμός της βαρύτητας πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση: 70% Θέρμανση/30% ψύξη Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανσης κτλ: Αποκλειστική πηγή θέρμανσης/Περιστασιακή ψύξης Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλοκουζίνα 40τ.μ Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Ανατολική Θεσσαλονίκη με 36 το καλοκαίρι και -2 τον χειμώνα. Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Σίγουρα wifi και από άποψη θορύβου σε νορμάλ πλαίσια εφόσον δεν προορίζεται για κρεβατοκάμαρα. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): Πρόκειται για διαμπερές οροφοδιαμέρισμα που το "βλέπει" ο ήλιος όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευή του 2006 με μια πρόσφατη ανακαίνιση και με καλή μόνωση. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ με θερμοκρασία που θα θέλαμε να έχουμε για θέρμανση ακόμα και αν θέλουμε μόνο ψύξη. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον χώρο που θα καλύψουμε (αν δεν είναι ενιαίος ή πολλοί χώροι τότε τρέξιμο για κάθε χώρο ξεχωριστά ). Σώζουμε τη σελίδα σε txt και επισυνάπτουμε τις 4 πρώτες τιμές και γράφουμε τι επιθυμητή θερμοκρασία βάλαμε: Έτρεξα το εργαλείο για τον χώρο που θέλω να καλύψω με επιθυμητή θερμοκρασία 22 βαθμούς και έχουμε τα εξής : Θερμικές απώλειες : 4835.93 Watt 4158.9 KCal/h 120.9 Watt/m2 103.97 Kcal/h/m2 Σας ευχαριστώ και πάλι.
  9. Καλησπέρα παιδιά! Ελπίζω να βρίσκομαι στο κατάλληλο thread και να έχω τη βοήθεια που χρειάζομαι και να μην μπερδευτώ παραπάνω. Είμαι σε αναζήτηση για κλιματιστικό ως κύριο μέσο θέρμανσης. Θα ήθελα να καλύψω τον κύριο χώρο του σπιτιού που είναι μια σαλοκουζίνα περίπου στα 40τ.μ. Πρόκειται για κατασκευή του 2006 και έχει γίνει μια ανακαίνιση σχετικά πρόσφατα οπότε το κομμάτι της μόνωσης έχει καλυφθεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Είναι οροφοδιαμέρισμα 4ου ορόφου σε 5όροφη οικοδομή στην Βόρεια Ελλάδα. Μιας και οι γνώσεις μου πάνω στο θέμα είναι τουλάχιστον ελάχιστες έως και ελλειπείς θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Είναι σωστή η επιλογή για 18.000 btu αρχικά; Έχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία; Πόσο είναι το κόστος εγκατάστασης στο περίπου από ψυκτικό; (Σε περίπτωση που καταλήξω να αγοράσω το κλιματιστικό από σκρουτζομάγαζο που δεν παρέχουν "δωρεάν" εγκατάσταση) Έχω ξεχωρίσει το inventor dark και κάπου εκεί κυμαίνεται και το μπάτζετ μου (1000-1300 ευρώ). Σε κατάστημα που επισκέφτηκα πρόσφατα μου πρότειναν αντίστοιχα σαν εναλλακτική το Gree Fairy Noir το οποίο έβγαινε στα 1.049 με την εγκατάσταση και μου φάνηκε αρκετά δελεαστική προσφορά. Δεν το τόλμησα βέβαια γιατί ήθελα πρώτα να πάρω μερικές γνώμες. Σας ευχαριστώ.
  10. Όσον αφορά τις υλοποιήσεις των καρτών, τι ισχύει; Επειδή έχω το νου μου και για μεταχειρισμένα parts να ξερω αν κατι αξιζει περισσοτερο. Βλέπω παίζουν αρκετές περιπτώσεις red devil και έχω βρει μια αρκετά προσιτή περίπτωση για xfx qick 319.
  11. Όπως το βλέπω ίσως πάω για τον επεξεργαστή που προτάθηκε και ενδεχομένως να τα ρίξω στην μητρική για b550. Τι παίζει με τη διαθεσιμότητα των μητρικών; Γιατί τόσο περιορισμένη; Και ίσως τσιμπημένη η τιμή τους νομίζω.
  12. Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας. γενικα βλέπω ότι κατά βάση σε αυτά τα build παίζει αρκετά ο Β550 σε μητρική. Αξίζει; Άρα εμμέσως πλην σαφώς προτείνετε τα 3/4 σχεδόν του μπατζετ να δοθούν για την κάρτα γραφικών, έτσι; μια πιο φθηνή κάρτα και ίσως καλύτερος επεξεργαστής δεν αξίζει; επισης σε ραμ προτείνετε κάποιες συγκεκριμένες; Η όλες με αυτά τα κριτήρια είναι πάνω κάτω ίδιες;
  13. Γεια σας συνφορουμίτες. Όντας χρήστης mac, θα ήθελα τις προτάσεις σας για στήσιμο ενός windows pc. Έχω διαβάσει αρκετά από τα θέματα που έχουν δημιουργήσει άλλα παιδιά, αλλά επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική είπα να ζητήσω και γω με τη σειρά μου τα φώτα σας. Ποσό που διαθέτουμε : 800-1000 Ευρώ (Έχω ήδη στην κατοχή μου το NR200p MAX το οποίο περιλαμβάνει τροφοδοτικό και ψύξη. Οπότε το ποσό αυτό προορίζεται για όλα τα υπόλοιπα. Αφήνω αυτό το παραπάνω περιθώριο για τις περιπτώσεις εκείνες που κάποια περιφερειακά αξίζουν το κατιτίς παραπάνω). Χρήση υπολογιστή : Καθημερινή απλή χρήση και ένα περιστασιακό gaming (league of legends, valorant, diablo και forza horizon) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Έχω στην κατοχή μου την LG 27QN880-B Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) : Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : Το σύστημα θα συναρμολογηθεί από μένα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο : Όχι. ΥΓ: Δεν έχω καμιά τρομερή απαίτηση ούτε κυνηγάω και το τελευταίο FPS. Απλά τα 2-3 παιχνίδια που παίζω θα ήθελα να τα παίζω αξιοπρεπώς και το σύστημα να έχει μια διάρκεια στο χρόνο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά βοηθάνε, ειδικά κάποιον χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Νομίζω πως μέσα μου έχω κατασταλάξει στο case. Απλά ίσως το πάω λίγο ανάποδα για να δω σε ποια έκδοσή του θα καταλήξω τελικά. Αν έχετε κάποιες προτάσεις για motherboard/cpu/gpu combo θα σας ήμουν υπόχρεος. AMD ή Intel; Ώστε να έχω το νου μου και σε αγγελίες για κάποια ευκαιρία και στο τέλος με βάση τα εναπομείναντα χρήματα να καταλήξω στο κουτί. Λίγο παράδοξος ο τρόπος ίσως, δεν αντιλέγω, αλλα λίγο πολύ το κουτί είναι το ίδιο, οπότε γιατί όχι; Εφόσον δεν έχω τρελές απαιτήσεις, νομίζω ότι όσον αφορά τον SSD και τις RAM λίγο πολύ όλα τα "δημοφιλή" μοντέλα με ικανοποιούν. Σωστα; Σας ευχαριστώ και πάλι!
  15. Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας. Όσον αφορά την ψύξη; Είναι μονόδρομος το AIO ή γίνεται αντίστοιχη δουλειά και με απλή ψύκτρα; Θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο ήσυχο το μηχάνημα και βλέπω βάσει μετρήσεων τουλάχιστον ότι το ΜΑΧ το πετυχαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό αυτό συγκριτικά με το απλό.
  • Δημιουργία νέου...