Προς το περιεχόμενο

n0iL21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    45
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

362 προβολές προφίλ

n0iL21's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Πηρα αυτα τελικα !! Audio Technica ATH-M50x Πολυ καλα!!! Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις!!
  2. n0iL21

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Ποια κατα την γνωμη σας ειναι Τα καλυτερα Must have Games μεχρι στιγμης για το PS4;
  3. Καλησπερα!! Γνωριζεται κανενα ελληνικο περιοδικο για console games; Κυριως για ps4?
  4. Εγω εβαλλα την 24αρα του ΟΤΕ!! αλλα εχω μονο 6 mbps download μπορω να κανω κατι γιαυτο ωστε να εχω περισσοτερο;
  5. n0iL21

    Αποστολη με Courier

    Καλησπερα σας!!! Ελπιζω να εγραψα στο σωστο και σχετικο μερος επι του θεματος!! Θελω να πουλησω κατι δισκακια για το ps3-ps4 και να τα στειλω με courier αντικαταβολη η χρεωση των μεταφορικων θα επιβαρυνουν τον παραληπτη. Μπορειτε να μου πειτε οι γνωστες η καποιος αν εχει στηλει προσφατα και θυματε ποια εταιρια να διαλεξω για να στειλω τα πραγματα εντος χωρας; Ποσο θα ειναι τα μεταφορικα περιπου εστω για ενα CD; Και με αντικαταβολη πως θα παρω τα χρηματα εγω; Επισης σε περιπτωση που με τρολαρει ο παραληπτης και δεν παρει τα πραγματα/δεν πληρωσει, επιστρεφονται σε μενα δωρεαν; Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!! Ελπιζω να με βοηθησετε!!
  6. Τελικα ρωτησα και απο κοντα μαγκες, δεν θα το πειραξω καθολου θα μεινω στα 4mbps να με βγαλλουν την ψυχη. Μου ειπαν οτι οποιαδηποτε ανανεωση κανω στο πακετο μου θα υπαρξουν παλι οι δεσμευσεις για την 18 μηνη χλαπατσα της απενεργοποιησης. Δεν το πειραζω καθολου γ......ος ΟΤΕ!! Ακριβοοος αλλα καλος χωρις πεταγματα!!! Για να μην αλλαξω παροχο μενω οτε στα 4mbps!!!
  7. Δεν σε καταλαβαινω αδερφε μου για να βγαλλω καινουργιο αριθμο θα παω κατευθειαν στην cyta η στην forthnet ωστε να κανω την συνδεση ετσι; Για ποιο λογο να πληρωσω τον οτε; Αυτα τα 20 ευρω θα τα δεινω επιπλεον καθε μηνα;
  8. Σε περιπτωση ομως που ξενυκιασω το σπιτι φιλε, δεν θα χριαστει να διακοψω και την τηλεφωνικη γραμμη +ιντερνετ ; Βρηκα για 12 μηνη δεσμευση ενα της 1) Forthnet Adsl 24mbps στα 17.90 € και 2) Cyta 1play 24mbps στα 19Ε Τι με προτεινετε; Παρεχουν και τον εξοπλισμο δωρεαν ρουτερ κτλ;
  9. Καλησπερα!! Ειμαι κατοχος conx double play 4Mbps για 2 χρονια τωρα. Θελω να βαλλω 24 σαρα. Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαδικασια; Το τηλεφωνο ειναι στο ονομα του πατερα μου θα χριαστει να κανει τιποτα αυτος για την αναβαθμιση αυτη; Καποια υπογραφη; Επισης θα ηθελα να ρωτησω θα ξανα ενεργοποιηθει η 12μηνη δεσμευση απενεργοποιησης του καινουργιου πακετου; Ευχαριστω για τον χρονο! Περιμενω απαντηση σας!
  10. Καλησπερα σας! Θα μετακομισω για λιγο σε μια περιοχη για να παρακολουθω καποια μαθηματα για περιπου 9-10 μηνες. Θελω μια συνδεση μονο για ιντερνετ καθολου για τηλεφωνο. Γνωριζει καποιος κανενα προγραμμα που να μην υπαρχει αυτη η 12 - 24 μηνη δεσμευση; Επισης σε περιπτωση που υπαρχει ποσο κοστιζει οταν θα χριαστει να απενεργοποιησω την συνδεση μου; Τι να κανω παιδια;; βοηθηστε οι γνωστες!! Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  11. n0iL21

    Until Dawn [PS4]

    Το τερματισες!
  12. Σωπα ρε παρεξηγηθηκες; Συζητηση κανουμε τι πολιτικους σχολιασμους με λες.
  13. Μπορεις μια χαρα να ανοιξεις καινουργιο λογαριασμο. Τεσπα τον ηπιαμε ομαδικος με αυτον τον Τσιπρα. Δεν κανω καμια κινηση κραταω τα λεφτα μου γιατι ερχοντε δυσκολοι καιροι. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  14. Ωραια σε ευχαριστω πολυ φιλε κραταω αυτα που εγραψες ωστε να τα ακολουθησω, θα κανω πρωτα ενα e-banking στον υπαρχων λογαριασμο μου στην εθνικη. Μπορεις να φορτωνεις και απο ΑΤΜ την virtual prepaid master card; Επισης θα κανω καινουργιο λογαριασμο στο paypal γιατι δεν εχω αλλο οποτε θα χριαστει να τον ενεργοποιησω με το βιβλιαριο της virtual prepaid master card σωστα;
  15. Εχεις δικαιο, και εγω κατι για το αυτοκινητο μου θελω να αγορασω που εδω το βρισκω 80 ευρω, και στο e-bay το ιδιο ακριβως εχει 12 ευρω μιλαμε τρελη διαφορα! Αλλα θελω να το κανω με ασφαλεια με πλρωπληρωμενη καρτα, μπορεις να με βοηθησεις σε παρακαλω; Ειναι πρωτη φορα που θα βγαλλω, για την εθνικη ενδιαφερομαι!
  • Δημιουργία νέου...