Προς το περιεχόμενο

Paolistas_22

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Paolistas_22's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Paolistas_22

    iphone 5c

    Ε οχι και κολληματα το 5c. Το 4s με ios 9 ναι εχει κολληματα! Τα κινεζικα που προτινετε εσεις εχουν τα κολληματα. Εγω το εχω στη κατοχη μου το συγκεκριμενο κινητο εδω και μισο χρονο αλλα λογω μνημης εχω αυτο με τα 8gb ειμαι σε φαση αλλαγης σε android. Καμερα καλη και πισω και εμπρος κολληματα καθολου. Και το 16αρι στα 150 νομιζω ειναι σχετικα καλη επιλογη!
  2. Paolistas_22

    iPhone 5s η A5 2016;

    τοσος ντορος με μπαταρια και προβληματα γενικοτερα που βγαζει. Δε θελω να το ρισκαρω
  3. Paolistas_22

    iPhone 5s η A5 2016;

    Μεχρι 300 βαρια. Δηλαδη 290 που βρισκω αυτα τα δυο ειμαι καπως οριακα αλλα τα δινω!
  4. Paolistas_22

    iPhone 5s η A5 2016;

    Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα τηλεφωνα. Δε με ενδιεφερε η κινα κι ετσι ψαχνοντας στο σκρουτζ σε αυτο το butget βρηκα αυτα τα δυο οπως επισης και lg g4 το οποιο δε ρισκαρω να παρω και m5 το οποιο βλεποντας το απο κοντα στα public θεωρησα πως ειναι αρκετα ασχημο οποτε και το απεκλεισα. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η καμερα οπως και η αυτονομια. Δηλαδη να μου βγαζει τη μερα. Για το iPhone αλλοι μου λενε πως ειναι οκ η μπαταρια αλλοι οχι. Καμια γνωμη;
  5. Η αληθεια ειναι οτι ουτε κι γω θα δινα αυτα τα χρηματα για να παρω το συγκεκριμενο αλλα ο καθενας παιρνει οτι του αρεσει. Τουλαχιστον το συγκεκριμενο κινητο τηλεφωνο θα ειναι δυνατο και μεσα στον ανταγωνισμο για πολλα χρονια ακομη. Τι να λεμε τωρα. Σιγα μη συγκρινω καμερα gaming ηχο οθονη και λογισμικο γενικοτερα του iPhone με τα κινεζικα που ολοι στηριζετε εδω μεσα. Δηλαδη να παρω ενα κινητο το οποιο δε ξερω ποτε θα εκραγει η τι σοι προβλημα θα μου βγαλει; Νομιζω οτι ο καθενας σκεφτεται με διαφορετικο τροπο. Με γεια σου αδερφε!!!
  6. Paolistas_22

    κινητο μεχρι 150 ευρο

    a3 απο μενα. Το s4 mini θεωρειται αρκετα ξεπερασμενο πλεον!
  7. Εγω θα σου προτινω κατι το οποιο ξερω οτι θα πεσουν ολοι να με φανε.. A5 2016.. Σιγουρα τα αλλα μπορει να ειναι καλυτερα στα χαρτια και αλλης κατηγοριας ομως κι αυτο αξιζει να το κοιταξεις! Προσωπικα εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος! Κι οποιος λεει ειτε οτι κολλαει ειτε οτιδηποτε ειναι γιατι δεν το χει δουλεψει ποτε στη ζωη του. Ουτε επισης το χει δει απο κοντα. Απλα μπορεις να του ριξεις μια ματια
  8. Το 6s plus να παρεις. Αφου θα δωσεις που θα δωσεις αρκετα χρηματα δωσε λιγα παραπανω και σιγουρα θα μεινεις ευχαρισυημενος. Οσον αφορα την υπολοιπη συζητηση νομιζω δεν υπαρχει θεμα συγκρισης λογισμικων. Σαφεστατα το ios ειναι πολυ πιο σταθερο. Και οντως το note 3 τρωει αρκετα κολληματακια πολλες φορες. Προσωπικα παρ ολα αυτα θα πηγαινα σ ενα s7 edge. Φοραει και επεξεργαστη της ιδιας της samsung οποτε δυσκολα θα βρεις καποιο προβλημα(κολλημα) μπροστα σου. Οπως και στα υπολοιπα μοντελα της samsung που φορουν exynos επεξεργαστη. Υπαρχει σαφεσταση βελτιωση(βλεπε πχ a5 2016 s6 κτλ). Εφοσον ομως ενδιαφερεσαι αποκλειστικα για iphone μονοδρομος το 6s plus!
  9. Απο Ελλαδα μεχρι 150€ πηγαινεις κατευθειαν σε samsung galaxy j5 η moto g 3rd generation! Το grand prime δε σου το προτινω για κανενα λογο ειναι πολυ κατωτερο για το κοστος του.
  10. Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα τρια κινητα τηλεφωνα. Μπορει καποιος να μου πει καμια γνωμη! Γιατι η αληθεια τεινω προς το πρωτο απ αυτα που κατεληξα.
  • Δημιουργία νέου...